Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nedávno jsem tu četla o plísních a o přípravku biorepel, který je ekologický a plísně dobře hubí. Jen nevím, kde jej mám koupit? V drogerii u nás není a v marketu, nebyl nikdo, kdo by toto znal? Na internetu jsem žádný obchod neobjevila. Nemáte s tímto někdo zkušenosti a nevíte, kde toto koupit? Mám byt prolezlý plísní snad až do stropu. Pořád stříkám savo a nic. Jen smrad po celém bytě. Díky.
ahojky, já ho koupila v Hornbachu.Nevím odkud jsi, ale měli ho v Praze na Čerňáku.
ahoj,
pokud jsi z Prahy - já ho sehnala ve Zlatnické ulici na Praze 1 - směrem od Poříčí po pravé straně je malá grogerie+barvy laky, tak tam ![]()
Ale zatím nám pořád leží na skříni, nebyl čas ho použít ![]()
Ahojky, plísně nás tuto zimu taky dost trápí, tak jsme dali na doporučení a Biorepel použili. Když to zhodnotím, tak žádná sláva a žádné dlouhé trvání to nemělo. Jediný klad- po použití nesmrděl celý byt.
V nějaké diskuzi jsem se pak dočetla , že dobře působí na zdi neošetřené Savem, a toho my hojně používáme - lepší smrad sava než plísně!!! Tak uvidíš jak se ti osvědčí- docela by mě to zajímalo!!! Plísni zmar!!!
majka11 píše:
Ahojky, plísně nás tuto zimu taky dost trápí, tak jsme dali na doporučení a Biorepel použili. Když to zhodnotím, tak žádná sláva a žádné dlouhé trvání to nemělo. Jediný klad- po použití nesmrděl celý byt.V nějaké diskuzi jsem se pak dočetla , že dobře působí na zdi neošetřené Savem, a toho my hojně používáme - lepší smrad sava než plísně!!! Tak uvidíš jak se ti osvědčí- docela by mě to zajímalo!!! Plísni zmar!!!
Pokud jste ale před aplikací Bio repelu vyzkoušeli Savo či jiný podobný přípravek, vyplatí se alespoň 14 dní s biologickým prostředkem počkat. Jinak by totiž nemusel být účinný.