jak na mravence?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3141
23.2.07 19:06

jak na mravence?

Holky, prosim o radu, jak na mravence v rodinnem domku. Mame je naprosto vsude a nestaci treba vystrikat nejakym sajrajtem (a uz jsme jich vyzkouseli) u dveri, protoze nam lezou vsude z podlahy, z parket. To bychom museli mit porad postrikanou podlahu, coz s dvouletym prckem nejde. Predloni jsme dokonce cast podlahy v obyvaku rozebrali, ale stejne jsme neprisli na to, odkud ti mrzaci porad lezou. Kazdopadne si ale delaji mraveniste nekde pod barakem. Vylezaji vzdycky, kdyz se nejak prudce meni pocasi (trebas ted, jak se oteplilo). Nemate s tim nektera zkusenost, jak na ne? Znamy stavar rika, ze se prokousou i betonem, a ze proste mame smulu, ze barak stoji zrovna v jejich rajonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
24.2.07 05:30

Co pozadat o pomoc profesionalni firmu. Na netu jsem nasla tuhle http://www.parez.cz/ pokud se jich ne a ne zbavit, tak to mozna bude jedine reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
24.2.07 07:22

Ahojky, nas to taky trapilo, ale v byte. Moje babicka mi poradila, nastrouhat nebo proste nadrtit bilou kridu a dat jim to nekam do cesty. Ty smejdi si ji prej spletou s jidlem, odnesou nekam do kolonie a zalepi se tam s ni, nebo tak neco. Tak to zkus! Preji uspesne hubeni Ferdy Mravence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.2.07 08:11

U švagrových rodičů v domku jim pořád lezli ve sklepě, rok řešili od kud a nějaká firmy jim zjistila, že je mají usazený v základech a že je to nějaký druh mravenců, který umí využít puklin a dostane se i do betonu, který pak dál rozrušuje (takže dokonce může porušit statiku) - řešila to myslím injektáž do míst, kde byli mravenci zjištěni a vylití nové slabé vrstvy podlahy
Zatim se jim tam už dva roky žádní další mravenci neobjevili,

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
29.7.13 10:55

Ahoj holky :)
mám takovej a malej dotaz, letos se nám děsně rozmnožili mravenci a už na ně nic přírodního nezabíra. Divím se ře u nás jsou bydlíme v 7 patře.
Chceme koupit tady ty zmiňované nástrahy ty mravenčí domečky.
Mě jde jen o to že jsem teď těhotná tak jestli to nějak nebude vadit těhotenství?
Moc vám děkuji za případnou odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný