Blici miminko

IMI
2766
8.7.10 10:38

Blici miminko

Ahoj holky, mam miminko pobliona. Byl poblion jako kojenej a ted i jako nekojenej. Kdyby si ublinknul po jidle, to bych chapala, i kdyz u nas to bejva „poblil sem mamu, poblil sem tatu a tebe bracho pobleju taky“. Ale on ublinkava vlastne az do dalsiho jidla. Ke konci je to cira voda a ma uplne mokry zada. Taky se bojim ho prevlikat, kdyz se takhle zridi, aby se nepozvracel jeste vic. Pribira v pohode. Je normalni, aby mimco tohle predvadelo jeste ve 4 mesicich? Nebo mam resit doktora, coz je u nas na dlouhy lokte a s nejistym vysledkem. Jo a to zahustovadlo mlika tady nevedou, nutriton nebo jak se to jmenuje. Napadlo me mlicko pro hladovy deti, jestli treba nebude tezsi a nebude v tom brisku lip „sedet“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3358
8.7.10 11:01

také mám dítě s refluxem, je to boj, te'd je mu přes rok a už je to teda mnohem lepší, ale do roka to byl horor. U nás se převlíkao tak 10× zaden. Pokud nekojíš, doporučuji přímo mléko AR (antirefluxní). Některé dítko přestává blindit s prvníma příkrmama, některé třeba kolem toho roku. U nás malý přibýral pomalu, ale pravidelně, takže dr. neřešila, pokud by nepřibíral, byla by to věc jiná.
Bohužel myslím nezbývá nic jiného než vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.7.10 11:06

Bydlime v cizine a tady takovy mlika nejsou, jeno 1 od narozeni, 2 od narozeni pro hladovy deti, 3 od 6-ti mesicu a pak uz od roka. Ale je treba divny, ze caje vylemta 100ml a ani si nekrkne a z toho se nepobleje. Jestli to nebude treba kapkama na prdiky :nevim: Jsou jeste vubec nutny? Problemy nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
8.7.10 11:07

Jinak u nás bylo nejhorší období kolem půl roku, když začal lézt, tak pak bylo nejen že poblil všechny okolo, ale hlavně všecho, kudy prolízal a nožičkama si to po sobě rozmazával. Momentálně čím tužší stravu dostává, tím je blindění míň, ale nemůže třeba dostávat celou flašku s pitím, musím mu dát po drtkách, ale častěji. Taky ho nemůžu nechat moc dlouho brečet, to pak blindí třeba půl dne, než se mu bříško uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.7.10 11:13

mala byla taky blici…a s prvni mrkvi jak mavnutim kouzelnyho proutku…ted teda nerikam ze obcas neublinkne..ale je to treba jednou za tri dny..takze pohodaaaa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.7.10 11:15

jo a po kapkach na prdy mi blila jak sakal…to sem vubec davat nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
8.7.10 11:17

Imi sestra má syna 5,5měsíce a blije pořád. Sice za poslední měsíc se to zlepšilo, ale bojuje s tím pořád. Malý prostě nemá míru a přepíjí se. Převlíká ho x krát denně a ten nutriton ji vůbec nepomohl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
8.7.10 11:23

IMI:a co to mliko STAY DOWN nebo jak se to jmenuje? myslim,ze jsem ho videla v tescu nebo Asde.nebo jeste mozna v Boots.zkus se podivat. jinak jsem tu potkala maminku a to jeji taky tak zvracelo, a jak ho zacala prikrmovat,tak se to zlepsilo.

• Citovat
  • Upravit
954
8.7.10 11:53

to znám, taky máme doma refluxní holčičku :-). Tak do půl roku to byl horor, jako Levi, převlíkání stokrát denně. S příkrmama se to zlepšilo ale mááálinko, jen je to barevnější, a co leze, tak si to ještě po sobě zkoumá a rozpatlává tlapičkama :zed: :zed: :zed:
Ale lepšící vývoj tam trochu je, údajně by se to mělo úplně upravit s kouskama v jídle, ale to zatím Adél odmítá tak uvidíme. Jinak nutriton na zahuštění nám pomohl hodně, jinak by v ní nezůstávalo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.7.10 11:53

Ok, zkusim bez kapek, ale to zase bude vic krkat, no uvidim. A na STAY DOWN se kouknu. Leni nevis co to bylo za znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.10 12:17

nám ten nutriton trochu pomohl, možná je leoší se i poradit s dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
8.7.10 12:24

Syn neměl reflux, ale návykové zvracení. Jako bulimik. Zvracel když mě viděl s jídlem, před jídlem, po jídle.
Ale to je zase asi jiný problém. Vyzvracel vždycky všechno, co měl v bříšku. Musela jsem ho krmit na třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
8.7.10 12:33

blil mi první, blije mi druhej.
U druhýho jsem to řešila víc, dávala jsem nutriton, pak dostal čípky s motiliem a nakonec nás dr poslala na utz bříška. Vše v pořádku. prostě moc pije :lol:
Postupně se to lepší. Ale už se nám plazí, takže když si nevšimnu hned, mám poblitou zem a on to má všude rozmazané… Prvního jsem převlíkala pokaždé hned, u druhého už to tak neřeším, přesto má čisté několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.7.10 14:46

Moje mlade hodne blilo asi do 8m, pak se to hodne zlepsilo a ted uz skoro nebjele.
Jeden cas jsem mela doma vuse louzicky zvratku, fuuuj
klidne blil az tesne pred dalsim jidlem, jako by si chtel udelat v zaludku misto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.7.10 16:37

No tak ja ho taky neprevlikam, pokud neni durch. Ale smrdi jak senkrovna a hlavne zatylek. Snad ho to se lzickou prejde. Jestli bude takhle vyhazovat i zeleninu atd. tak mi nejspis hrabne. Prvni neblil vubec, ale taky moc nejed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí