Po všem blinká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bin
465
2.5.11 16:15
Radka1112 píše:
V klidu.taky tam mám chyby. :-) Savičky jsem už taky měnila a mám jedničku.Zkusím teda vydržet to jeho blinkání týden,ale to bude děs.Už ted si to dokážu představit.Jeje,jak mě je ho líto.A všem,co nemáte doma to,co já,tak upřímně závidím.

a jaký máš lahvičky? MAM lahvičky tečou hodně i jedničky savičky, ale třeba NUK…z toho musely naše holky sosat fakt fest, aby to z toho vytáhly…tak zkus ty!

no úplně chápu, že to musí bejt o nervy. ale zkus třeba i ten nutrilon comfort, kámošky malýmu to fakt vyhovuje. uvidíš…držím pěsti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.5.11 16:39

mám MAM tu jedničku a od nuk neměly menší než M.Ten comfort jsem zkoušela jen na dvou dávkách a blinkal,tak jsem přestala.Jsem prostě moc hrrrr a chtěla bych aby přestal blinkat hned.To jsem přesně já.Zkusím sehnat tu menší savku,dávat tu bebu a po týdnu uvidíme co dál.Jinak moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
2.5.11 21:12

Ahoj,
mám doma taky blicí slečnu.
Bohužel občas háže kačenky i teď ve 20-ti měsících.
Má potvrzený reflux.
Co se týče rychlosti krmení, tak to do sebe také „házela“ jak do studny. Dokázala se kojením najíst do pěti minut, nakonec jsme to krátili na minutu, nechávali odříhnout a dávali znova. První měsíc jsem nedělala nic jinýho, než nás obě převlíkala a doufala, že ji dokážu zvednout do vzpřímené polohy dřív, jak mi hodí kačenku.(Rozuměj vyhodí najednou obloukem minimálně polovinu toho, co jsem do ní dostala)
Bohužel časem se to vrátilo do stejných kolejí a skončili jsme na gastru..

Dostali jsme Loseprasol.
Napřed to vypadalo, že zabral, pak se ukázalo, že ne (po dvou měsících zase blinkala - ale prý je dobrý. ;) :nevim: )
Další léková varianta je Helicid - ten mít naše cácorka nemůže.
Takže jsme byli rádi, že v říjnu povolili ten Gastrotuss baby. Musím říct, že ten jediný nám zabral. (Nutriton nefungoval) Jediný problém byl ho do ní dostat.

Momentálně je to u nás tak, že máme období klidu a blicí… Když je blicí, tak jí dávám Gastrotuss, jinak se snažím fungovat bez toho…
Takže za mne bych zkusila ještě ten Gastrotuss. ;)

Princip Loseprasolu je omezení žaludečních šťáv, princip Nutritonu je zahustit a zabetonovat, aby se to nevracelo, proncip Gastrotussu je udělat nahoře v žaludku hladinu gelu, přes kterou se to nevrací zpět do jícnu…

Přeju, ať máte brzo klid. ;)

Edit:
Jen tak mimochodem, pořád kojím ani po roce pokusů se mi ji nepodařilo pořádně naučit na flašku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.5.11 21:22

Ahoj jeje,děkuju. :-) Zítra zkusím zajít k dr.aby nás pro jistotu poslala na vyšetření,jen kdyby náhodou.Ale jak si myslím,tak ji to bude připadat normální,ale ně se tohle moc normální nezdá.Bojím se aby se mu něco nestalo,takže ho pořád jako psychopat.Pak kdyžtak zkusím nechat to,co mu ted zkouším marně dávat-baba1h.a k tomu pak zkusím teda ten gastrotus,ale to teda zjistím zítra.Chci vědět,jestli něco zabere bez nějakých kapiček.Každopádně se mi všechny mlíka zdají moc řítký.Vám teda držím palečky,at máte klid už na dobro.Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
2.5.11 21:49
Radka1112 píše:
Ahoj jeje,děkuju. :-) Zítra zkusím zajít k dr.aby nás pro jistotu poslala na vyšetření,jen kdyby náhodou.Ale jak si myslím,tak ji to bude připadat normální,ale ně se tohle moc normální nezdá.Bojím se aby se mu něco nestalo,takže ho pořád jako psychopat.Pak kdyžtak zkusím nechat to,co mu ted zkouším marně dávat-baba1h.a k tomu pak zkusím teda ten gastrotus,ale to teda zjistím zítra.Chci vědět,jestli něco zabere bez nějakých kapiček.Každopádně se mi všechny mlíka zdají moc řítký.Vám teda držím palečky,at máte klid už na dobro.Děkuju moc.

no jo,kdyby bylo huste,tak by stalo jednou tolik.. pro Nutriton,ktery zahusti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová