Elektrická odsávačka Farlin

12134
29.4.11 22:40

elektrická odsávačka Farlin

ahoj holky, prosím o radu, mam 6týdenního chlapečka a od počátku máme problémy s kojením, mam málo mlíčka, tak dokrmuju UM, nakojím cca polovinu toho co potřebuje, snažím se odsávat, mam mechanickou odsávačka avent isis, ale je to strašný opruz to ruční odsávání, tak uvažuju o elektrické odsávačce, nejlepší jsou jistě medela nebo avent, ale nechci do toho tolik investovat, našla jsem značku Farlin, kt. je za rozumnější cenu, máte s tím některá zkušenosti? jak dlouho to odsávání trvá??díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bin
465
29.4.11 23:00

ahoj, mám tuhle odsávačku a musím říct, že na začátku jsem měla chuť jí hodit z okna, protože jsem byla zkýčkaná medelou v porodnici, ale za čas „jsme si na sebe zvykly“ a byla fajn. odsávala jsem s ní tak 10-15 minut…a dařilo se mi odsát kolem 150ml…takže dobrý. jen rada…pokud si jí koupíš - je tam kolečko na intenzitu odsávání, já s ním točila po celou dobu odsávání tam a zpět…protože na plnou sílu mě to bolelo a na to nejmíň to nic neodsávalo a takhle to bylo fajn! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
29.4.11 23:09

Já mám medelu.odsávala jsem 150 za 15 minut.Když se mi rozbila klesla produkce mlíčka.ikdyž sem věděla,že do měsíce bude spravená musela jsem koupit jinou.koupila jsem právě Farlin a sní jsem dala za 15 minut někdy 30 a někdy 50.medelu mám spravenou a produkce mlíčka se zvedla jen o kousek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.4.11 23:15

taky mám koupenou tu farlináckou, ale ještě jsem neměla příležitost ji vyzkoušet. tak uvidím po porodu, jak to s ní půjde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová