Kaše od ukončeného 4. měsíce

91
27.4.11 18:23

kaše od uk. 4. měsíce

Ahoj. mám holčičku 3 měsíce a 10 dní a v noci se mi budí po dvou hodinách na krmení. Jsme od porodnice na um. Myslíte si, že pomůže, když ji dám do normální večerní dávky um lžičku kaše??? Mohlo by ji to zasytit na dýl? Nebo by jí to mohlo ublížit? Díky za odpovědi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
27.4.11 18:24

já jsem tak zblblá… mám kluka.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
27.4.11 18:27

Ahoj, my řešili stejný problém, tak jsem nejprve zkusila dát mlíčko s kaší od nestlé a mělo to úspěch, malá se pak budila jen jednou za noc a postupem času se nebudila už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.4.11 18:28
jaanniik píše:
já jsem tak zblblá… mám kluka.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol:

Podle mě neublíží, ale taky to není záruka toho, že to malého víc zasytí :-? Ale asi bych to zkusila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.4.11 18:30

ve třech měsících bych to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.4.11 18:30

normálně se stydím, za to že jsem napsala holčičku 8-o . Mám kamarádky a všechny mají holčičku. Tak jsem z toho magor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
27.4.11 18:31

sandy1506 : a kolik bylo prckovi? Když jste tento problém řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 18:34
Alpaka píše:
ve třech měsících bych to nezkoušela.

Já taky ne.Mě kluk stával co dvě hodky do půl roku.kaši dostal asi v 9 m a stejně se někdy obudil už po hodině,protože měl žízeň :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 18:35
jaanniik píše:
normálně se stydím, za to že jsem napsala holčičku 8-o . Mám kamarádky a všechny mají holčičku. Tak jsem z toho magor :roll:

Mě se to taky stalo,takže neboj nejsi v tom sama :mrgreen: Já to naštěstí stihla smazat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
27.4.11 18:38
jaanniik píše:
normálně se stydím, za to že jsem napsala holčičku 8-o . Mám kamarádky a všechny mají holčičku. Tak jsem z toho magor :roll:

:lol: :lol: :lol:
Nemělo by mu to ublížit, švagrová (starší ročník) dávala malému ve dvou měsících rozemleté ovesné vločky… Ted má malej sedm měsíců a 11kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
27.4.11 18:40

A nemá růstový spurt? To je v 3 a 6 týdnu a 3 a 6 měsíci, to prý rostou a víc mají hlad…
Kamarádka taky dala klukovi kaši, ze stejnýho důvodu, že se v noci pořád budil, ale až ve 4m ukončeném, což máte až 3 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
27.4.11 18:50
jaanniik píše:

a to máš jenom jednoho :)

hele já bych to zkusila, ale u nas uspech zadny, jen meli vetsi boleni bricha, protoze kase je husta a zabetonuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 19:16
jaanniik píše:
já jsem tak zblblá… mám kluka.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to se stava… :lol:
jinak ja bych kasi jeste nedavala, mozna hoooodne naredenou.a co takhle ji dat vic mlicka? kolik ti vypije? nebo dat special mlicko, ktere zasyti na dyl, nutros i sunar je vyrabi :palec:
  • Citovat
  • Upravit
91
27.4.11 19:21

my musíme mít ha mléko. Alergie v rodině. A nemám to spíš zkusit přes den jestli ho potom nebude bolet bříško? Teď nám vysosne tak v průměru 150 až 180ml na jedno krmení. Víc už nevypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 19:25
jaanniik píše:
my musíme mít ha mléko. Alergie v rodině. A nemám to spíš zkusit přes den jestli ho potom nebude bolet bříško? Teď nám vysosne tak v průměru 150 až 180ml na jedno krmení. Víc už nevypije.

ty voe, tys me tak zblbla s tou holkou, ze ti radim at to das JI :lol:
no zkusit to muzes,ale to efekt mit nebude, pac se ti nasyti sice ve dne,ale v noci bude pak mit stejne hlad.ja nevim, ja jsem takova poseroutka, ja bych kasi nedavala, bych se bala :oops: ze ji to zabetonuje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová