Kafe v době kojení

5549
25.4.11 17:10

kafe v době kojení

chci se zeptat kolik šálků rozpustné kávy mohu aby to malé neublížilo.Jedná se o rozpustné z mlékem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
25.4.11 17:13

Já si dávala tak jedno denně. záleží na kolik jsi zvyklá a kolik „snese“ mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
25.4.11 17:14

Co já vím, tak slabé a ihned po kojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
25.4.11 17:14

předtěhu jsem jich vypila i deset…Ráno jsem měla jedno a jedno bych si dala večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
25.4.11 17:16

to určo můžeš, ale fakt hned jak dokojíš, aby se do dalšího kojení co nejvíce vstřebalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.4.11 17:27

ja piju 1-3 podle chuti, nemyslim si, ze by to melo nejak ublizit mimcu :nevim:, max. bude spatne spat, ale ja nic takoveho nevypozorovala. pila jsem i v tehu. chce to jen myslet na to, ze kafe „neni tekutina“ a pit dostatecne, zvlaste kdyz se koji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21930
25.4.11 17:31

tak já piju v průměru 2 presa s mlékem denně. pila jsem je i v těhotenství, tak je viktor zvyklý.
pokud jsi pila kafe v těhotenství, tak to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
25.4.11 17:39

já jsem byla před těhu děsnej kafař a pak jsem přešla na bezkofeinový a to piju furt, klíďo i 4,5 denně půl na půl s mlíkem… přijde mi, že to chutná úplně stejně jako to normální… až budu kojit, tak nevím, myslím si, že beykofeinové by asi vadit nemělo, ne? já stejně vždycky kafe pila spíš na chuť, než na povzbuzení, mohla jsem si ho dát třeba v deset večer a pak jsem stejně spala jak špalek, takže asi jak na koho působí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21930
25.4.11 17:44
Petrabery píše:
já jsem byla před těhu děsnej kafař a pak jsem přešla na bezkofeinový a to piju furt, klíďo i 4,5 denně půl na půl s mlíkem… přijde mi, že to chutná úplně stejně jako to normální… až budu kojit, tak nevím, myslím si, že beykofeinové by asi vadit nemělo, ne? já stejně vždycky kafe pila spíš na chuť, než na povzbuzení, mohla jsem si ho dát třeba v deset večer a pak jsem stejně spala jak špalek, takže asi jak na koho působí

tak zrovna bezkofeinové je ještě horší pro tělo než klasické kofeinové. jsou v něm zbytky chemikálií, kterými se dostává ven kofein. najdi si technologii výroby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.4.11 17:52

Ahoj,já tedy kafe miluju,i když si dám jen 1 denně,a to pořádného cloumáka.Pila jsem ho i v těhotenství,doktor nic proti neměl.Když jsem ale kojila,tak jsem viděla v pořadu Jste to co jíte jak Havlíček říkal jedné kojící matce,že kofein se rychle vstřebává do mlíka,a dítě je pak předrážděné a nespavé.Tak jsem se rozhodla pít po dobu kojení bezkofeinové,pač malý se mi opravdu zdál neklidný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.4.11 17:56

Taky jsem pila při kojení bezkofeinový, ale hned po skonečení jsem se vrátila je kofeinu.

• Citovat
  • Upravit
35545
25.4.11 17:57

TAky jsem pila jen ráno, ihned po kojení. Jak píše Momi33, slyšela jsem toho Havlíčka a věřím tomu, že se to tak rychle nevypaří a to dítě je pak předrážděné a nespavé :nevim: Nemyslím si, že je to taková velká oběť :lol: Vlastně je to ku prospěchu obou :think: :lol:

Já myslela, že to platí jen u cigaret light, že je to ještě horší svinstvo :think: Takže bezkofeinové také, jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.4.11 18:07
kozisek píše:
TAky jsem pila jen ráno, ihned po kojení. Jak píše Momi33, slyšela jsem toho Havlíčka a věřím tomu, že se to tak rychle nevypaří a to dítě je pak předrážděné a nespavé :nevim: Nemyslím si, že je to taková velká oběť :lol: Vlastně je to ku prospěchu obou :think: :lol:Já myslela, že to platí jen u cigaret light, že je to ještě horší svinstvo :think: Takže bezkofeinové také, jo? :think:

to plati asi u vseho light

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102500
25.4.11 18:23

Já si tedy nemůžu dát ani to jedno, hned je na malém vidět, že je podrážděnější a plačtivější… a o bezkofeinovém jsem četla taky, že je to hnus, takže já piju CARO, chutná mi a může se jich kolik chceš, dokonce snad podporuje i tvorbu mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
25.4.11 18:27

hmm, mně právě CARO nechutná, ani melta a jiný náhražky, na to bezkofeinový jsem si zvykla, protože ta chuť je fakt hodně podobná
a zatím jsem neslyšela, že by mělo bejt škodlivý, tak nevím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová