Kafe v době kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21944
25.4.11 18:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
25.4.11 19:34

Každý ráno jsem narvala konvici vodou a udělala si rnek kafe s mlíkem, půl litru melty s mlíkem a sedmičku fenyklovýho čaje. Problémy z toho neměl, to jedno s mlíkem bych neřešila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
25.4.11 19:38

Piju dvě kafe denně s kofeinem. A dopřeju si po večerním kojení i sklenku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
25.4.11 19:43

Ťak malá je nakojená a spinká takže jsem si ještě druhé dopřála,ale jak to tak čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.4.11 19:46

… tak to vubec neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.4.11 19:51

Jestli ti v noci nebude pít, až třeba o půlnoci, tak to neřeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.4.11 19:59
momi33 píše:
Ahoj,já tedy kafe miluju,i když si dám jen 1 denně,a to pořádného cloumáka.Pila jsem ho i v těhotenství,doktor nic proti neměl.Když jsem ale kojila,tak jsem viděla v pořadu Jste to co jíte jak Havlíček říkal jedné kojící matce,že kofein se rychle vstřebává do mlíka,a dítě je pak předrážděné a nespavé.Tak jsem se rozhodla pít po dobu kojení bezkofeinové,pač malý se mi opravdu zdál neklidný.
:think: piji denně dvě kávy, k tomu miluji černý čaj…malá je opravdu nervoznější má problémy s usínáním.Nevím, jestli je taková normálně, ale každopádně to ted otestuji s bezkofeinovou kávou a ovocnými čaji a uvidíme. Malá má dost problémy se spaním a spí mi hrozně málo…takže to také zkusím a uvidíme… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
25.4.11 20:14

já si kafe dávám, ale bez kofeinu a je taky moc dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.4.11 20:15
bertík28 píše:
já si kafe dávám, ale bez kofeinu a je taky moc dobrý.

musím to zkusit, oparvdu nevím, jestli malá je prostě nespáč nebo to způsobuji já…vyzkoušíme, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
25.4.11 20:28

bezkofeinove je stejne jao normos, nepozna se to na chuti
jina dite co dostava kavu mlekem ma nicene srdce, protoze se narazove zvysuje tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.4.11 20:39

Já jsem pila Nescafé Gold,to mi asi nejvíc chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
25.4.11 21:25

od těhu piju caro nebo vitakávu na litry (v čaji je taky kofein a navíc mě čaj přestal chutnat), kávu si dávám jednu po obědě, kojím už skoro dva roky a mám pocit že podrážděná je navečer skoro vždycky a to i když ji teď třeba nějaký den vůbec nekojím… takže to má asi z něčeho jiného, ale to bude asi individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.4.11 21:47

Nehrotila bych to. Dej si klidně jedno ráno, druhé večer, po těch slabých rozpustných se s tlakem nic neděje, jsou spíš na chuť. Jen kdyby mimčo vypadalo OPAKOVANĚ podrážděně, zkus udělat pokus bez kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.4.11 22:02

podle me teda ta rozpustna obsahuje vic kofejnu nez mleta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.4.11 22:28

Já si dávám kafe ráno po kojení(ne slabé, úplně normální) a občas i když jsu na procházku, dám si presso s sebou.-) A malá je v pohodě. ale si je zvyklá z bříška:-) Kafi jsem se nevyhýbala nikdy a ani alkoholu(sa¨mozřejmě s mírou, sklenku piva po obědě, jindy 2decky vína s manželem večer..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová