Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky maminky,chtěla bych vás poprosit o pomoc přivýběru odsávačky. Kojím plně a potřebuji odsávat jen večer (1× za den).Mám doma odsávačku od Aventu manuální a vůbec na mě nefunguje,možná mám i velké prsa a malý prsní nástavec. Takže potřebuju vaší radu. Našla jsem si manuální odsávačku MEDELA HARMONY a nebo elektrickou odsávačku od FARLINTU.Můžete poradit jakou bych si měla koupit?Cenově vyjdou obě kolem 1300,–.Už jsem fakt bezradná.Předem Vám děkuji za rady!!!
Ve čtvrtek jsem tohle právě řešila s laktační poradkyní… nej podle ní je MEDELA Harmony. Já jí mám a myslela jsem si, že elektrická bude „výkonnější“, ale paní mě vyvedla z omylu. Je pouze rychlejší. Takže mám stále dvoufázovou MEDELA HARMONY. A z druhé ruky se dá sehnat i kolem 500,–
Jo,mě byla kamarádkou taky doporučená Medela Harmony ruční,prý s ní má jen ty nejlepší zkušenosti,takže jsem si ji pořídila a také z druhé ruky,přišla mě na 500 a teď jen čekám jestli ji využiji,nebo ne,pokud ne tak zase pošlu dál ![]()
za mne Medela i když já používám elektriku(medelu) odsávám 5-6krát za den ..pokud budeš odsavat jednou určite medela
Brala bych buď Medela nebo Avent. Jestli ti Avent nejde, zkus Medelu:-) Na jednou denně stačí manuální, to si zápěstí nedorasuješ:-))
za mě také medela - mám mini electric, jestli nepletu název, ale i na harmony, jak píší holky tady, jsem slyšela hodně pozitivních odkazů - takže bych šla za sebe do medely ![]()
(já elektrickou kupovala také použitou, v záruce tuším za 1500,–)
Mám Medelu Harmony a spokojenost. Odsávám 1-2× denně na večerní kaši. Koupila jsem ji na mmb za 600 s 23 měsíční zárukou
.
tak za mě teda elektrickou, měla jsem medelu ruční půjčenou a neodsála jsem nic, rukou při zkoušce tam ale mlíko bylo, tak jsem pořídila medelu mini elektric a odsávání najednou šlo…ale já měla málo mlíka, takže já musela odsávat několikrát denně, abych podpořila jeho tvorbu
Maminky,mnohokrát vám děkuji za rady.Koupím si tu Medelu Harmony.Koukala jsem že se dají k odsávačce dokoupit i rozdílné prsní nástavce, takže zvolím tuto.Ještě jednou děkuji za rady!
![]()
A pokud by jsi zatoužila po elektrice, tak k Harmony se přímo u Medely dá koupit jen ten motorek a z Harmony budeš mít SWING ![]()
Já pořídila elektrickou Medela swing z druhé ruky za 1700 Kč ještě s roční zárukou. Je super, měla jsem jí z porodnice půjčenou. Fakt nejlepší, odsaje docela rychle a jednoduše.
Holky mám na prodej odsávačku na obě prsa od medely electric plus nechcete ji někdo je do unora 2012 v záruce a byla použita půl roku, já ji koupila ale už jsem ji nevyužila
Holky ještě jednou děkuji za rady!
Kupím si od Medely tu Harmony a zkusím jí taky sehnat někde použitou ať nemám doma dvě nové!!! ![]()