Beba 2 HA - hrudky

Bin
465
25.4.11 14:38

Beba 2HA - hrudky

tak jsme nedávno přešli na Bebu 2 a mám s tím trochu problém. 8-o jednička se mi zdála světlejší a řidší, ale to je pochopitelný, že bude to mlíko jiný…jenže mě se nedaří u tý dvojky rozpustit všechny hrudky a to ucpává savičku a ke konci to mlíko je tak hustý, že to děti nemůžou pořádně vytáhnout. máte s tím někdo stejnou zkušenost? jak to řešíte? zkouším teda první pixlu, tak si i říkám, jestli třeba nebude další pixla lepší… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
324
25.4.11 14:42

Ze začátku se mi to taky stalo, ale myslím, že jsem měla teplejší vodu než 50st. Jinak teď už bez problémů…dám do lahvičky, zavřu a promíchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
25.4.11 14:43

My teda 2 HA neměli, skončili jsme u 1 a 2 najeli normální, ale když jsem zkoušela AR, tak mi to taky dělalo hrudky a nemohla jsem to pořádně rozmíchat, tak jsem nejprv rozmíchala v trošce vody a pořádně prokvedlala vidličkou a dolila zbytek vody, pak to bylo OK a nebo pak jedině rozmíchat a přelít přes sítko a cucky rozmačkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.4.11 15:43

holky děkuju…zkusím nejdřív teda s trochou vody rozmíchat a uvidíme…jinak přijde na řadu sítko…ještě jsem myslela na ten minimixér na frapé…jenže se bojím, že by to měly moc našlehaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
25.4.11 23:10

ja stim tedy problem nemela nikdy ,, co se tyce Beba a mrnouskovi jsem ji davala 2 roky,, nekdy jsem vyzkousela i hipp a sunar ,, a humana,, a hipp to delal a dost,, ale jinak jsem problem nemela,, nevim asi moc studena voda,, nebo fakt nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.4.11 23:48
anomisisi píše:
ja stim tedy problem nemela nikdy ,, co se tyce Beba a mrnouskovi jsem ji davala 2 roky,, nekdy jsem vyzkousela i hipp a sunar ,, a humana,, a hipp to delal a dost,, ale jinak jsem problem nemela,, nevim asi moc studena voda,, nebo fakt nevim :-(

zkusila jsem i studenější i teplejší vodu a stejně…tak si říkám, že bude možná tahledávka špatná, uvidím, co ta další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jája666;
14.3.12 15:40

BEBA 2HA

Mám úplně stejný problém, nelze cucky rozmíchat ani intenzivním třepáním a ještě je oproti té 1HA daleko více hořké … :roll:

• Citovat
  • Upravit
10639
14.3.12 15:44

taky jsme byli na Bebe,dvojku nechtel pit,tak kupujem sunar a ten basti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jája666;
14.3.12 15:52

Díky, ale jsme alergici, takže jí potřebujeme papat :?

• Citovat
  • Upravit
Mirka71
22.3.12 12:55

Špatná zkušenost

Právě jsme zkoušeli Bebu AR a vážně už nevím, co s tím. Malý saje bez problémů z prsu a i z lahvičky, doteď jsem mu ale dávala jen to, co jsem odstříkala navíc. Teď se ale zásoby v mrazáku vyprázdnily, tak jsme zkusili tohle a i když jsem zkoušela Bebu AR dávat do téměř horké vody, do pouze teplé, pořádně protřepat, dokonce rozmixovat mixérem, vždycky tam nějaké žmolky zůstaly a po chvíli ucpaly savičku. Udělala jsem do ní mnohem větší otvor, ale ani to nepomohlo, chvíli to teče bezvadně a pak se to zase ucpe, takže je malý schopný vypít tak 50ml a pak odpadne…Navíc mu tu savičku co chvíli musím čistit. Zkusíme koupit Nutrilon obyčejný, malý už stejně neblinká, pomohl nám Gastrotuss, bohužel tu Bebu AR jsem kupovala ještě když blinkal…Rozhodně bych nedoporučila, namíchali jsme asi pět hrudkovatých dávek emoticon a jdeme koupit něco lepšího, aspoň doufám…

• Citovat
  • Upravit
1142
22.3.12 21:35

Holky my máme Bebu HA 2 a musím říct, že ohřeju vodu v mikrovlnce a pak pořádně proklepu, ale jako nic extra, a je to v pohodě. Jediný co můžu ještě doporučit je průtokovou savičku od aventu, máme ji na Bebu Good Night, ta dělala taky hrudky a je celkově hustší. Stačilo zase proklepat a dát tuto savičku, je tam nastavitelný průtok I - III a naprosto v pohodě. Malá vycvakne lahvičku bez problémů. Jo a je nám půl roku a průtok I je akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jája666
23.3.12 09:40

Tak já jsem koupila německou Bebu, ale ne HA a maličký jí papá, už mi to nevytlačuje z pusinky. Rozpouštět se ale taky moc nechce, ikdyž vodu ohřeji v mikrovlnce na cca 45 stupňů. Už jsem to ale vyřešila :lol: koupila jsem si v Ikee takový ten rušní minimixerék na mlíko do kafe na dvě tužkovky a je to paráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mirka71
23.3.12 15:02

Tak my jsme nakonec skončili na tom obyčejném Nutrilonu. Je to bez problémů, rozpouští se krásně a odpadnou starosti s mixováním nebo pasírováním. Na Bebě AR je sice napsáno „důkladně protřepte“, ale že to bude obnášet něco takového, bych tedy nečekala. Pokud někdo potřebuje Bebu AR třeba kvůli ublinkávání a Nutrilon AR nebo něco jiného nevyhovuje, tak se asi nedá nic dělat, ale za mě to byl rozhodně poslední experiment s tímto výrobkem…Možná, že kdybych byla od začátku připravená, že to bude obnášet něco podobného, tak by mě to pak tolik nenaštvalo, ale pod pojmem pořádně protřepat si mixér, pasírování sítkem ani žádnou speciální savičku nepředstavuju…Každopádně držím palce, ať vám to pěkně jde, ať už používáte cokoliv :)

• Citovat
  • Upravit
sonelik
9.11.13 21:51

Já jsem teď psala na nestlé stížnost. Nevim proč to nenapíšou na pixlu, že se to nedá pít z normáln í savičky. Idio. i… :cert:

• Citovat
  • Upravit
787
29.1.14 12:36

Je tomu par dni co jsem cetla clanek testy mlicek,, a na prvnim miste vyhrala prave beba nutrilon byl druhy nebo treti,, a zbytek mlicek sel na 3,4,5 atd misto. urco se k tomu opet jendou vratim, nikdy jsem nemela problem,, nutrilon jsem zkousela kvuli obalu kdyz mel mrnousek cca mesic a byl okamzity problem,, vubec nekakal coz jsem neznala,, sice neplakal ale 3 dny na kojence je nesmysl,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová