Po všem blinká

208
2.5.11 13:45

BLINKÁ PO VŠEM

Ahojky,potřebuju poradit,pokud jste někdo měl stejný problém.Mám cvrčka starého 2 měsíce.Kojit už nemůžu,protože po mém mlíčku hrozně blinkal,tak jsem mu začala dávat NUTRILON AR,což mi dr.schválila,blinkat přestal,ale strašně se svíjel,že ho bolelo bříško,tak jsme zkusily ikdyž vím,že je špatně,tak jsme zkusily během dvou dnů další dvě jiná mlíčka.Nutrilon complete a pak druhý den bebe1ha,ale dopadlo to stejně jako s mím mlíčkem a během krmení i po něm to vše vyblinká.Je to jako bych pustila kohoutek s vodou,prostě to z něj horzně vyteče,takže už jsem fakt zoufalá a nevím co mu dávat.Chci se vrátil k Nutrilonu AR,ale potřebuju vědět,jestli jste někdo měl problém jako my,že ho po něm bolí strašně bříško.Zkoušely jsme samozřejmě sabsimplex před jídlem,ale žádný učinek to nemělo a užl nevím co dál.prosím nevíte někdo??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1047
2.5.11 14:04
Radka1112 píše:
Ahojky,potřebuju poradit,pokud jste někdo měl stejný problém.Mám cvrčka starého 2 měsíce.Kojit už nemůžu,protože po mém mlíčku hrozně blinkal,tak jsem mu začala dávat NUTRILON AR,což mi dr.schválila,blinkat přestal,ale strašně se svíjel,že ho bolelo bříško,tak jsme zkusily ikdyž vím,že je špatně,tak jsme zkusily během dvou dnů další dvě jiná mlíčka.Nutrilon complete a pak druhý den bebe1ha,ale dopadlo to stejně jako s mím mlíčkem a během krmení i po něm to vše vyblinká.Je to jako bych pustila kohoutek s vodou,prostě to z něj horzně vyteče,takže už jsem fakt zoufalá a nevím co mu dávat.Chci se vrátil k Nutrilonu AR,ale potřebuju vědět,jestli jste někdo měl problém jako my,že ho po něm bolí strašně bříško.Zkoušely jsme samozřejmě sabsimplex před jídlem,ale žádný učinek to nemělo a užl nevím co dál.prosím nevíte někdo??? :cry:

Ahoj,po tom Nutrilonu AR se zatuhuje.. zkus mu to michat s obyc.nutrilonem.. jinak po jednom dni tezko poznas,jestli mu jine mlicko sedi vice..a tim,ze jsi mu to tak najednou zmenila,tak se nemuzes divit,ze ho boli bricho :zed: nebo zkus zahustovat NUTRITONEM.. zrejme ma asi mimco reflux..postupne jak bude starsi mu to vymizi.. zeptej se doktorky na to,co s nim.. urcite bych ho dala do zvysene polohy a po kazdem jidle poradne odrihnout.. nektera miminka jsou proste blinkaci a nemusi to byt ani mlickem.. sama mam doma grcalika :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.5.11 14:25

takže tohle jsme měli doma též nutrilon nám dělal též bolítka bříška..
nejlepší, co jsme kdy měli byla beba, pak hipp ten dělal Míše opravdu dobře a nutrilon, ale né ten protiblinkací..
Jinak mléčka jsme museli střídat, co tři týdny,aby jsme opět nespadli do zvracícího kolotoče..
Hodně ji pomáhala zvýšená poloha jak v postýlce, tak v kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
2.5.11 14:35
mofiz píše:
takže tohle jsme měli doma též nutrilon nám dělal též bolítka bříška..
nejlepší, co jsme kdy měli byla beba, pak hipp ten dělal Míše opravdu dobře a nutrilon, ale né ten protiblinkací..
Jinak mléčka jsme museli střídat, co tři týdny,aby jsme opět nespadli do zvracícího kolotoče..
Hodně ji pomáhala zvýšená poloha jak v postýlce, tak v kočárku… [/cita
TO my jsme zase blili a nekakali z BEBY:-( ten davam sunar nutra defense a nemuzu si na nic stezovat.. na brisko netrpime vubec..kazdemu sedi neco jineho..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
2.5.11 14:35

TO my jsme zase blili a nekakali z BEBY:-( ten davam sunar nutra defense a nemuzu si na nic stezovat.. na brisko netrpime vubec..kazdemu sedi neco jineho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.5.11 14:37

Petenah no co dítě to jiné potřeby .. zakladatelko mám dojem, že ti moc neporadíme vid? Obrň se trplělivostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.5.11 14:39

To ti poradila dr, že máš přestat kojit když ti mimčo blinká?Já mám doma prcka 3,5měs a máme stejný problém jako ty.Blinkal po každém kojení (ne obloukem ale jen ublinkával).Někdy jednou a pořádně někdy třeba i 5× za sebou.Nepomáhalo nic, zvýšená poloha, častější jídlo a menší dávka,…Míň přibíral tak jsme dostali doporučeno Gastrotuss ale v dětské nám řekli že to má podobné složení jako Sab tak jsme vyměnili za Nutriton od Nutrilonu a super.Neříkám, že neblinká vůbec ale v porovnání s předchozím minimálně.Jen když sebou moc mrská tak si jen odplivne.Ale rozhodně bych nepřestávala kojit, to problém blinkání neřeší.Některé děti prostě blinkají víc a některé míň :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
2.5.11 15:07

každýmu dítku vyhovuje něco jinýho…naše holky po nutra defense zácpy a smrdutá tmavá stolice, beba ha dobrý a jedem v ná furt. jinak k MM jsi nezkoušela nutriton na zahuštění??

kámoška měla s malým podobný problémy…vyhovuje jim nutrilon comfort plus dává probiotický kapky…ty jsou sice drahý, ale stojí to za to. a novýmu mlíku se má dát tak týden dva, než si dítko zvykne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.5.11 15:13

a gastrotuss baby jsi zkoušela? je to proti blinkání, my to zkoušeli, než se zjistilo, že malý blinká protože má pylorostenozu a musel na operaci. jestli bys chtela vyzkouset ten gastrotuss tak ti to poslu za postovne, Alex to jedl 2×, takze je to skoro plné, aspon byste vyzkouseli. Malej mel po AR taky des zacpu a kdyz jsem to nakombinovala s normalnim nutrilonem tak se zase pozvracel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.5.11 15:16

My jsme blinkali furt, bylo nám řečeno, že to může být problém v hrtanu myslím.......Nakonec nás na vyšetření nikam poslat nechtěli :zed: ale s věkem se to upravilo samo…ale spíš neustále ublinkával, ne že by vše najednou vyzvracel.Nicméně nepřibíral, vše poblité neustále, nic příjemnýho

• Citovat
  • Upravit
208
2.5.11 15:56

Kojit jsem přestala,protože jsem jedla hodně mléčných výrobků a měl prý alergii na kravské mléko,tohle mi řekla dr,ale bůh ví,oni jsou doktoři někdy…! Nutriton jsem zkoušela i když jsem mu dávala moje mlíčko a vyzvracel stejně vše.Gastrotus doma mám,takže moooc děkuju,ale já zatím do něj nechci nic na víc dávat,abych věděla co zabralo.Ale vůbec nevím,po jaké době můžem zkusit zase jiné mlíčko?????? Ted jsme na tom beba,ale pořád hrozně blinká,tak mě pak jako poslední možnost napadá ten HIPP.Všechny ty mlíka se mi zdají hrozně řítký,narozdíl od too nutrilonu RA,napadlo mš jestli mu nevadí že je to jako voda.A holky,je normální že 150ml vypije za max 10 minut?Není to moc rychlý???Zdá se mi,že to do něj teče jako špína do kanálu. :lol: Už nevím co mu dát,snad už mu jen udělat bramborovou kaši. :-D :lol: Po jaké době se můžou střídat mlíčka,nebo spíš…kdy se pozná výsledeK?? Jste moc hodný,že jste mi odpovšděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.5.11 15:59

:-D Lepší nějaká odpověď,než žádná…je fajn,že se má kam člověk obrátit o pomoc.Jako že teď se to šikne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
2.5.11 16:00
Radka1112 píše:
Kojit jsem přestala,protože jsem jedla hodně mléčných výrobků a měl prý alergii na kravské mléko,tohle mi řekla dr,ale bůh ví,oni jsou doktoři někdy…! Nutriton jsem zkoušela i když jsem mu dávala moje mlíčko a vyzvracel stejně vše.Gastrotus doma mám,takže moooc děkuju,ale já zatím do něj nechci nic na víc dávat,abych věděla co zabralo.Ale vůbec nevím,po jaké době můžem zkusit zase jiné mlíčko?????? Ted jsme na tom beba,ale pořád hrozně blinká,tak mě pak jako poslední možnost napadá ten HIPP.Všechny ty mlíka se mi zdají hrozně řítký,narozdíl od too nutrilonu RA,napadlo mš jestli mu nevadí že je to jako voda.A holky,je normální že 150ml vypije za max 10 minut?Není to moc rychlý???Zdá se mi,že to do něj teče jako špína do kanálu. :lol: Už nevím co mu dát,snad už mu jen udělat bramborovou kaši. :-D :lol: Po jaké době se můžou střídat mlíčka,nebo spíš…kdy se pozná výsledeK?? Jste moc hodný,že jste mi odpovšděly.

výše jsem psala, že se doporučuje mlíčko zkusit tak týden, dva týdny…až po takový době se to může usadit,když i po dvou týdnech je problém, tak vyměnit. Hipp mlíčko je hodně hustý a tučný a dětem moc chutná :palec: a jakou mášlahvičku a jaký číslo savičky, že to do něj tak padá. kdyžtak kup savičku s menší dírkou…mložná i to je problém, že to zhltne. já když jsem přecházela z MM na UM, tak jsem holkám nechala savičky jedničky snad do 4 mesíců a ze začátku jsem tak 3 během pití přestala krmit a nechala odříhnout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
2.5.11 16:01

ježíš…píšu s chybama, ale s dítětem na klíně se to moc nedá…omlouvám se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.5.11 16:12

V klidu.taky tam mám chyby. :-) Savičky jsem už taky měnila a mám jedničku.Zkusím teda vydržet to jeho blinkání týden,ale to bude děs.Už ted si to dokážu představit.Jeje,jak mě je ho líto.A všem,co nemáte doma to,co já,tak upřímně závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová