Blinká v šátku - pomoc!

1009
5.5.06 16:25

Blinká v šátku - pomoc!

Ahoj maminy,

mám potíž: nosím Kačenku hodně v šátku, už i vertikálně, ale poslední dobou mio v něm začala děsně ublinkávat. A to nejen po kojení, ale vlastně pořád. Je to humus, pardon :oops: Dříve si v té vertikální poloze (kříž s kapsou, nově i klokan) odříjla a ublinkla max 1×, ale teď abych šátek denně prala a sebe taky. V šátku jsme prostě smradlavá dvojka :cry:

Co s tím, nevíte?

Díky moc,

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
5.5.06 16:54

Nenapadá mě nic jiného než nechat pořádně odříhnout před nasoukáním do šátku a i pak handle with care a neklopit.

Možná se pídě naučilo konečně pořádně pít a vycucne víc, než mu svědčí. Měli jsme takové ublinkávací období taky, přešlo to kolem 6 měsíce (ještě tři měsíce, to tě picne, co? :wink: )
Víc nevím :oops: . Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.5.06 17:41

taky mame syslika, ktera pila vic nez potrebovala. V satku teda az takhle neskodila ;), ale pro jistotu jsem ji davala pod oblicej plenu! A v batohu nosila nahradni a utiraci.

tak at vam tohle obdobi rychle prejde. Ela prestala ublinkavat=blinkat nejak kolem 4 mesice. Najednou jsem si vsimla, ze uz jsem hrozne dlouho nemenila blici plinu v postylce. Byla jsem smirena s tim, ze bude blinkat dokud nezacneme s prikrmama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.5.06 18:16

Vitek se pozvracel vzdycky, kdyz jsem ho do satku davala. Nebo aspon ublinknul. Taky jsem si na hrudnik davala plinu. Aby smrdel jen on:-))))))))))))
Ani nevim, kdy to preslo. Jo a nedavat ho do satku hned po kojeni dost dobre neslo, nebot jsme kojili porad a to bych pak ani nikam nedosla. Ale opravdu to jednou prejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
5.5.06 20:21

JO jo, to znám. Taky jsme měli blicí miminko. Rada podle mě neexistuje, prostě to časem samo přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
5.5.06 23:43

Taky bych dala plinku, ale určo víš, že to není úplně to nej pro mimčo - ta vertikální poloha a dost často.............jsem černá ovce, promiň, jestli tě to naštve, ale co kdyby ti to náhodou nikdo doteď neřekl..... :oops: :? :) .
Možná, jestli chodíte dost na vycházky, mu rychlá chůze a pohupování při ní k blinkání pomáhá. U nás to byl podobný problém, musela jsem tak 20 minut počkat, nebo jsem dopadla stejně, i když už bylo mimi starší.
Zatím,
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí