Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,
mám potíž: nosím Kačenku hodně v šátku, už i vertikálně, ale poslední dobou mio v něm začala děsně ublinkávat. A to nejen po kojení, ale vlastně pořád. Je to humus, pardon
Dříve si v té vertikální poloze (kříž s kapsou, nově i klokan) odříjla a ublinkla max 1×, ale teď abych šátek denně prala a sebe taky. V šátku jsme prostě smradlavá dvojka ![]()
Co s tím, nevíte?
Díky moc,
Hanka
Nenapadá mě nic jiného než nechat pořádně odříhnout před nasoukáním do šátku a i pak handle with care a neklopit.
Možná se pídě naučilo konečně pořádně pít a vycucne víc, než mu svědčí. Měli jsme takové ublinkávací období taky, přešlo to kolem 6 měsíce (ještě tři měsíce, to tě picne, co?
)
Víc nevím
. Eva
taky mame syslika, ktera pila vic nez potrebovala. V satku teda az takhle neskodila
, ale pro jistotu jsem ji davala pod oblicej plenu! A v batohu nosila nahradni a utiraci.
tak at vam tohle obdobi rychle prejde. Ela prestala ublinkavat=blinkat nejak kolem 4 mesice. Najednou jsem si vsimla, ze uz jsem hrozne dlouho nemenila blici plinu v postylce. Byla jsem smirena s tim, ze bude blinkat dokud nezacneme s prikrmama.
Vitek se pozvracel vzdycky, kdyz jsem ho do satku davala. Nebo aspon ublinknul. Taky jsem si na hrudnik davala plinu. Aby smrdel jen on:-))))))))))))
Ani nevim, kdy to preslo. Jo a nedavat ho do satku hned po kojeni dost dobre neslo, nebot jsme kojili porad a to bych pak ani nikam nedosla. Ale opravdu to jednou prejde:-)
JO jo, to znám. Taky jsme měli blicí miminko. Rada podle mě neexistuje, prostě to časem samo přejde ![]()
Taky bych dala plinku, ale určo víš, že to není úplně to nej pro mimčo - ta vertikální poloha a dost často.............jsem černá ovce, promiň, jestli tě to naštve, ale co kdyby ti to náhodou nikdo doteď neřekl.....
.
Možná, jestli chodíte dost na vycházky, mu rychlá chůze a pohupování při ní k blinkání pomáhá. U nás to byl podobný problém, musela jsem tak 20 minut počkat, nebo jsem dopadla stejně, i když už bylo mimi starší.
Zatím,
Bubu