Blinkaní 8 mesicniho mimi

2073
31.5.07 16:19

Blinkaní 8 mesicniho mimi

Ahoj holky,
jiz nekolikrat jsme mi dobre poradily a tak se na vas znovu obracim.
Tomik jako male mimi docela dost blinkal, ale kolem 4 mesice to prestalo. Bohuzel se to vratilo po zavedeni poledniho prikrmu. Rano ho kojim to je vse OK vubec neblinka. V poledne mu dam zeleninku a je to take dobre dam ho spinkat a po te co vstane tak mi porad blinka az do vecera - je to fakt hrozne, nebot cele odpoledne nedelam nic jineho nez je za nim chodim s plinou a hadrem a utiram to. Navic je porad spinavy takze ho musim porad prevlekat. No a na navstevu s nim odpoledne ani nemohu jit - nebot nez nekam dojdeme je cely poblinkany a jelikoz je to ta zeleninka tak je to hodne videt :-( Navic je mi ho lito, nebot si myslim, ze ani pro neho to neni prijemne.
Nekde jsem cetla, ze je to proto, ze je na brisku a zazivani na to neni zvykle, ale je zajimave, ze po vecerni kasi je vse OK i kdyz kolikrat lezi na brisku a blbne.
Poradite mi nekdo co s tim? Opravdu je schopny blinkat co 10 minut. Kdyz jsem se ptala doktorky tak mi rikala, ze je to normalni a ze se to upravi az si zvykne na prikrmy, ale jiz jsou to 2 mesice a je to stale stejne. Navic po zavedeni odpoledni svacinky je to jeste horsi.
Diky moc.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
31.5.07 18:56

Ahoj,

u nas se taky blinka, ale z jineho duvodu, ma reflux. Je mozne, ze je alergicky na nejakou slozku jidla co mu davas, nebo je toho na nej moc.
neprojevil se treba u nej exem? A vyblinka vse, nebo ublinkava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
31.5.07 19:58

Nikdy na nic alegrii nemel ani exem tak nevim. Ani to mnozstvi se mi nezda prilis velke - davam mu k obedu 180-200g a jak to vzdy vypada jeste by si dal, ale to se jiz bojim mui davat vic. Je divne, ze neblinka hned potom - to ho davam spat a v postylce si jeste hraje takze take ma pohyb. Ale vzdy az kdyz se vzbudi treba i po trech hodinach - kdyz pak zacne blbnout a lezt po brisku - tak is rikam, ze je to od toho…
Ale je to fakt hrozne nebot ublinkne si treba jen trochu ale kazdou chvilku. Blinka vlastne vsechno jak v poledne zeleninku, tak odpoledne ovoce…
Ptala jsem se doktorky a ta rikala, ze je to vporadku, ze si zazivaci trakt zvyka na nove jidlo a ze se to casem upravi a take az bude spise lezt nez se plazit, tak ze to bude lepsi. Take mi radila at stravu vice zahustim treba kasi, ale to se bojim kasi ma hrozne rad a jsem rada, ze ji i zeleninku a bojim se, ze kdyz mu zacnu v poledne davat kasi tak pak zeleninku nebude chtit vubec. Tak uvidim - treba se to casem opravdu zlepsi.
No za tyden jdu zase k doktorce, tak se zkusim zeptat znovu - i na tu alergii.
Diky moc za rady.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
31.5.07 22:04

Ahoj,

skoro jako by jsi psala o našem Ríšovi…Doktorka nám vždy řekla to samé, doufám že pak napíšeš, co ti řekli teď znovu…

My jdeme až kolem 16.6. tak to jdete dřív. Příkrmy máme už od 4 měsíce, takže malý ani pauzu v ublinkávání neměl…

Taky bych mu ráda nějak pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
31.5.07 22:13

Ja jdu na kontrolu 12.6., nebot ted je na dovolene. Urcite pak dam vedet co jsem zjistila. Kdyby jsi na neco prisla tak dej take vedet.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko