Blinkaní 8 mesicniho mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Blinkaní 8 mesicniho mimi
Ahoj holky,
jiz nekolikrat jsme mi dobre poradily a tak se na vas znovu obracim.
Tomik jako male mimi docela dost blinkal, ale kolem 4 mesice to prestalo. Bohuzel se to vratilo po zavedeni poledniho prikrmu. Rano ho kojim to je vse OK vubec neblinka. V poledne mu dam zeleninku a je to take dobre dam ho spinkat a po te co vstane tak mi porad blinka az do vecera - je to fakt hrozne, nebot cele odpoledne nedelam nic jineho nez je za nim chodim s plinou a hadrem a utiram to. Navic je porad spinavy takze ho musim porad prevlekat. No a na navstevu s nim odpoledne ani nemohu jit - nebot nez nekam dojdeme je cely poblinkany a jelikoz je to ta zeleninka tak je to hodne videt
Navic je mi ho lito, nebot si myslim, ze ani pro neho to neni prijemne.
Nekde jsem cetla, ze je to proto, ze je na brisku a zazivani na to neni zvykle, ale je zajimave, ze po vecerni kasi je vse OK i kdyz kolikrat lezi na brisku a blbne.
Poradite mi nekdo co s tim? Opravdu je schopny blinkat co 10 minut. Kdyz jsem se ptala doktorky tak mi rikala, ze je to normalni a ze se to upravi az si zvykne na prikrmy, ale jiz jsou to 2 mesice a je to stale stejne. Navic po zavedeni odpoledni svacinky je to jeste horsi.
Diky moc.
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
u nas se taky blinka, ale z jineho duvodu, ma reflux. Je mozne, ze je alergicky na nejakou slozku jidla co mu davas, nebo je toho na nej moc.
neprojevil se treba u nej exem? A vyblinka vse, nebo ublinkava?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy na nic alegrii nemel ani exem tak nevim. Ani to mnozstvi se mi nezda prilis velke - davam mu k obedu 180-200g a jak to vzdy vypada jeste by si dal, ale to se jiz bojim mui davat vic. Je divne, ze neblinka hned potom - to ho davam spat a v postylce si jeste hraje takze take ma pohyb. Ale vzdy az kdyz se vzbudi treba i po trech hodinach - kdyz pak zacne blbnout a lezt po brisku - tak is rikam, ze je to od toho…
Ale je to fakt hrozne nebot ublinkne si treba jen trochu ale kazdou chvilku. Blinka vlastne vsechno jak v poledne zeleninku, tak odpoledne ovoce…
Ptala jsem se doktorky a ta rikala, ze je to vporadku, ze si zazivaci trakt zvyka na nove jidlo a ze se to casem upravi a take az bude spise lezt nez se plazit, tak ze to bude lepsi. Take mi radila at stravu vice zahustim treba kasi, ale to se bojim kasi ma hrozne rad a jsem rada, ze ji i zeleninku a bojim se, ze kdyz mu zacnu v poledne davat kasi tak pak zeleninku nebude chtit vubec. Tak uvidim - treba se to casem opravdu zlepsi.
No za tyden jdu zase k doktorce, tak se zkusim zeptat znovu - i na tu alergii.
Diky moc za rady.
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
skoro jako by jsi psala o našem Ríšovi…Doktorka nám vždy řekla to samé, doufám že pak napíšeš, co ti řekli teď znovu…
My jdeme až kolem 16.6. tak to jdete dřív. Příkrmy máme už od 4 měsíce, takže malý ani pauzu v ublinkávání neměl…
Taky bych mu ráda nějak pomohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jdu na kontrolu 12.6., nebot ted je na dovolene. Urcite pak dam vedet co jsem zjistila. Kdyby jsi na neco prisla tak dej take vedet.
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit