Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@MaryJackie náš malý zvracel jakýkoli Nutrilon, i ten protizvraceci, nakonec přestal zvracet až s přechodem na Beba Optipro Comfort. Ublinkaval furt, ale to je normální, ale už žádné tycky jak s Nutrilonem
@Verurizeckova píše:
@MaryJackie náš malý zvracel jakýkoli Nutrilon, i ten protizvraceci, nakonec přestal zvracet až s přechodem na Beba Optipro Comfort. Ublinkaval furt, ale to je normální, ale už žádné tycky jak s Nutrilonem
Náš malý taky ublinkaval po um hlavně po Hippu to bylo doslova až zvracení. Přešli jsme na Sunar. Blindil pořád. Přešli jsme v půl roce na Hami. Blindil pořád ale o trochu míň. Teď jsme na BEBA optipro comfort a je bez blinkaní😀
My to měli úplně stejně. Pomohlo nam přejít na Hipp. Chce to vyzkoušet. Každému vyhovuje jiné ![]()
Nam maly mel nutrilon od mala a blinkal furt nemela jsem zadne mleko proste pribiral tak jsem nemusela nemusi se hned menit mleko stavi jestli pribira.
Taky jsme měli Nutrilon HA a blinkal,pak jsem zkusila Nutrilon 1 a do toho pridávám Nutriton (původně jsem chtěla Nutrilon AR,ale neměli,tohle poradili v lékárně) ,trochu se to zlepšilo. Už mám ale ten AR objednaný, tak snad bude taky fungovat. Tohle zkoušení mlíka mě děsí ![]()
No jako pribira, nevadilo by mi ani ze blije hned po jidle, ale ze blije treba 2 hodiny po nem.
Dneska jsme zkusili Hami (podle recenzi ohledne bliti to bylo nejlepsi). No…blije. Zlepsilo se vam bliti hned nebo to chtelo zase treba tyden cas?
Tak na doporuceni dr. mame Beba HA a pridavame Nutriton. Blije furt, jen to ma zahustene…