Blinkání po Nutrilonu?

4507
28.1.19 18:37

@MaryJackie náš malý zvracel jakýkoli Nutrilon, i ten protizvraceci, nakonec přestal zvracet až s přechodem na Beba Optipro Comfort. Ublinkaval furt, ale to je normální, ale už žádné tycky jak s Nutrilonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
28.1.19 18:41
@Verurizeckova píše:
@MaryJackie náš malý zvracel jakýkoli Nutrilon, i ten protizvraceci, nakonec přestal zvracet až s přechodem na Beba Optipro Comfort. Ublinkaval furt, ale to je normální, ale už žádné tycky jak s Nutrilonem

Náš malý taky ublinkaval po um hlavně po Hippu to bylo doslova až zvracení. Přešli jsme na Sunar. Blindil pořád. Přešli jsme v půl roce na Hami. Blindil pořád ale o trochu míň. Teď jsme na BEBA optipro comfort a je bez blinkaní😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
28.1.19 18:50

My to měli úplně stejně. Pomohlo nam přejít na Hipp. Chce to vyzkoušet. Každému vyhovuje jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.1.19 19:15

A mleka jate zkousely samy nebo na doporuceni doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.19 19:30

Nam maly mel nutrilon od mala a blinkal furt nemela jsem zadne mleko proste pribiral tak jsem nemusela nemusi se hned menit mleko stavi jestli pribira.

• Citovat
  • Upravit
124
29.1.19 21:50

Taky jsme měli Nutrilon HA a blinkal,pak jsem zkusila Nutrilon 1 a do toho pridávám Nutriton (původně jsem chtěla Nutrilon AR,ale neměli,tohle poradili v lékárně) ,trochu se to zlepšilo. Už mám ale ten AR objednaný, tak snad bude taky fungovat. Tohle zkoušení mlíka mě děsí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.1.19 18:47

No jako pribira, nevadilo by mi ani ze blije hned po jidle, ale ze blije treba 2 hodiny po nem.

Dneska jsme zkusili Hami (podle recenzi ohledne bliti to bylo nejlepsi). No…blije. Zlepsilo se vam bliti hned nebo to chtelo zase treba tyden cas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.2.19 09:25

Tak na doporuceni dr. mame Beba HA a pridavame Nutriton. Blije furt, jen to ma zahustene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová