Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, tak to mame doma my a ja jsem spokojena
obcas trochu italie, laskyplne se hasterime, ale ja bych nemenila. on je velice klidny a ja zase temperamentnejsi a me to moc vyhovuje
cacorka
Jé, to jsme my
Podle mě jdeme dohromady dobře, i když podle příručky by MM měl být hrozně žárlivý, protože já jsem děsně přelétavá
Není pravda ani jedno z toho, drahý nežárlí prakticky vůbec ![]()
Jinak nevím, co bych ti napsala, kdyžtak se ptej, jestli tě něco zajímá konkrétně ![]()
Možná mám výhodu, že štír je i můj taťka - takže třeba vím, že jim rozhodně nemůžeš věřit věci, které ví naprosto přesně, nehádat se s nima, když jsou o něčem přesvědčení, protože tomu rozhodně neuvěří, mnohdy ani když to uvidí na vlastní oči
A tak nějak vím, jak se na něho musí…
Drahý zase musí být tolerantní k tomu, že se snadno nadchnu a pak vyhasnu a brát to s rezervou ![]()
My to máme opačně, Štír jsem já, můj muž je Blíženec - v pondělí slavímne 7. výročí svatby, na jaře 10 let společného života. Občas se chytneme, jsme oba nerváci - ale taky to docela rychle vyprchá a je zas relativní klid ![]()
exmanžel byl štír, já blíženec. No extrémě začal žárlit, po čtyřech letech jsem prchala. Má tchýně je beran, tchán štír. Netuším jak s ním může vydržet, když si dá řasenku hned jí podezdřívá, že jde za chlapama. Žárlí jak pes..... Můj bratr je také štír. Holku žádnou nemá, bojí se, že by mu stejně utekla za jiným
![]()
Tak to máme my a v poho, buď se hádáme nebo milujeme
A vůbec teda nežárlí, nevím, kde se na to přišlo ![]()
Moje oblíbená historka - dělali jsme s MM nějakou nástěnku a na zemi měli položené sklo, na které jsme pokládali fotky a spol. Říkám mu, nešlap po tom skle nebo to praskne. Ne, to je blbost, to nemůže prasknout. KŘUP! Říkám, že jsem to říkala, dyť vidíš, že to prasklo. Ne, to je nesmysl, to nemůže prasknout (šlápne na to zas) KŘUP! To není možné. KŘUP! KŘUP!
Do dneška tomu nevěří
![]()
Nebo mi taťka něco tvrdí, já si to někde najdu, jdu za ním a říkám, že to není pravda. A on mi řekne „no vidíš to, já jsem myslel, že to tak je“
![]()
Furt přemýšlím nad tím bodem č. 3 a možná je to to, že je občas těžké se jim zavděčit. Když jsme jako děti dělali pro taťku nějakou „práci“, tak vyžadoval kvalitu téměř jako od profesionální firmy
Nebo něco dělám drahému k jídlu a on pak „myslel, že to udělám tak a dám tam tamto“ - ale to asi souvisí s tím, že mají nějakou představu, něco si myslí a pak se od toho nemůžou oprostit ![]()
Včera mi drahý řekl, že jedl staré kaiserky - přitom byly z předešlého dne
![]()
Jo a ještě k té 1) - spoleh na něho je, ale když pro věc není úplně zapálený a nevzal ji za svou (tedy když po něm chci něco já), tak je potřeba to připomínat, v některých případech to vyšumí - můj taťka mi již před 23 lety slíbil vyrobit kolébku pro panenku
Ale jinak s dochvilností atd. problém není.
Štíri nejsou zlý, tedy alespoň né tak úplně… musíte je jednoduše znát a nebát se jich
jen jim neveřte propána… alespoň né vždy… často ani nevědí, o čem mluví… no o své pravde sou vždy přesvedčeny, dávejte si bacha na tohle, toť vše:)poznám jich velmi dobře, hlavne tú jejich „pravdu“ hehe, jinak sem si jich oblíbila ![]()
Já beran-přítel štír…smrtelná kombinace..
nikdy jsem nebyla zvyklá moc ustupovat, jelikož jsem sama dost dominantní. V tom mám teď utrum. Je mi jasné, pokud s ním chci vydržet, musím se podřídit. On je muž, nenechá si do toho přece mluvit..tím myslím cokoli, když je přesvědčen o své pravdě tak přes to prostě vlak nejede! Jak jsem někde četla, se štírem vydrží jen mimořádná a silná žena..žárlí podle mě skrytě..najevo chladný, dělá, že žárlivost odsuzuje, ale vím, že uvnitř to vře! je to mistr ve skrývání svých pravých pocitů..každopádně sex se štírem je nadpozemská slast
dokáže být neskonalý romantik a zároveň neuvěřitelný samec! citlivý, inteligentní, zvídavý…ale svéhlavý
"se štírem vydrží jen mimořádne silná žena - toto určite nie je pravda
keď žena bude chcieť pri ňom ostať tak ostane, keď nie, tak neostane
čo ste 5 ročné deti? ![]()