Žena Blíženec a muž Štír

234
19.11.10 17:14

blíženec a šťír

.

Příspěvek upraven 02.12.10 v 01:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.11.10 17:19

ahoj, tak to mame doma my a ja jsem spokojena ;-) obcas trochu italie, laskyplne se hasterime, ale ja bych nemenila. on je velice klidny a ja zase temperamentnejsi a me to moc vyhovuje

cacorka

• Citovat
  • Upravit
50725
19.11.10 17:23

Jé, to jsme my :mrgreen: Podle mě jdeme dohromady dobře, i když podle příručky by MM měl být hrozně žárlivý, protože já jsem děsně přelétavá :lol: Není pravda ani jedno z toho, drahý nežárlí prakticky vůbec :lol:

Jinak nevím, co bych ti napsala, kdyžtak se ptej, jestli tě něco zajímá konkrétně :lol:

Možná mám výhodu, že štír je i můj taťka - takže třeba vím, že jim rozhodně nemůžeš věřit věci, které ví naprosto přesně, nehádat se s nima, když jsou o něčem přesvědčení, protože tomu rozhodně neuvěří, mnohdy ani když to uvidí na vlastní oči :lol: :lol: :lol: A tak nějak vím, jak se na něho musí…

Drahý zase musí být tolerantní k tomu, že se snadno nadchnu a pak vyhasnu a brát to s rezervou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.11.10 17:50

My to máme opačně, Štír jsem já, můj muž je Blíženec - v pondělí slavímne 7. výročí svatby, na jaře 10 let společného života. Občas se chytneme, jsme oba nerváci - ale taky to docela rychle vyprchá a je zas relativní klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.11.10 18:36

exmanžel byl štír, já blíženec. No extrémě začal žárlit, po čtyřech letech jsem prchala. Má tchýně je beran, tchán štír. Netuším jak s ním může vydržet, když si dá řasenku hned jí podezdřívá, že jde za chlapama. Žárlí jak pes..... Můj bratr je také štír. Holku žádnou nemá, bojí se, že by mu stejně utekla za jiným :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.11.10 20:39

Tak to máme my a v poho, buď se hádáme nebo milujeme :lol: A vůbec teda nežárlí, nevím, kde se na to přišlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
234
23.11.10 21:03

.

Příspěvek upraven 02.12.10 v 01:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.11.10 23:48
  1. Nelže mi ve smyslu, že byl někde a nebyl tam, to ne. Ale pokud tvrdí něco, co ví náááhodou naprosto přesně, tak nevěřit, případně pečlivě ověřit, než to někde použiješ :lol: Většinou si to jenom myslí. Problém je, že pak bývá problém ho přesvědčit o opaku.

Moje oblíbená historka - dělali jsme s MM nějakou nástěnku a na zemi měli položené sklo, na které jsme pokládali fotky a spol. Říkám mu, nešlap po tom skle nebo to praskne. Ne, to je blbost, to nemůže prasknout. KŘUP! Říkám, že jsem to říkala, dyť vidíš, že to prasklo. Ne, to je nesmysl, to nemůže prasknout (šlápne na to zas) KŘUP! To není možné. KŘUP! KŘUP! :lol: Do dneška tomu nevěří :lol: :lol: :lol:

Nebo mi taťka něco tvrdí, já si to někde najdu, jdu za ním a říkám, že to není pravda. A on mi řekne „no vidíš to, já jsem myslel, že to tak je“ :nevim: :lol:

1. Rodinný život - záleží, co si pod tím představuješ. Můj taťka je třeba workoholik, rozhodně netrávil čas doma tak, že by tam vysával, hrál si s náma, neustále nás objímal (nebyl tak ale ani vychovaný, to je možná spíš tím). Ale má nás rád, dal a udělal by pro nás všecko na světě. Drahý je doma víc, je ale introvert, má rád svůj klid a když se může věnovat svým věcem. Ale se Samíkem si hraje, miluje ho, čte mu knížky, hrajou si, udělal by pro něho taky všecko. Spolu problém nemáme, domluvíme se v pohodě na všem, máme se moc rádi, můžu mu říct všecko, chová se ke mně slušně, ohleduplně, s respektem, neprudí kvůli sexu a jiným blbostem, občas vymyslí nějaké překvapení, občas výlet (to bylo dřív častěji, v poslední době většinou, až moc remcám :lol: ). Ale nejradši má teda ten svůj klid, s tím je možná třeba se smířit - taťka to má vlastně podobné, tráví v práci hodně času.
  1. Jedovatý… O ničem nevím. Nesmí se po něm nic chtít, když má hlad a nutit ho nebo na něho jít po zlém. Ale to mají asi všichni chlapi :lol: :lol: :lol: Jinak jsou oba moji štíři moc hodní a čestní lidi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.11.10 08:23

Furt přemýšlím nad tím bodem č. 3 a možná je to to, že je občas těžké se jim zavděčit. Když jsme jako děti dělali pro taťku nějakou „práci“, tak vyžadoval kvalitu téměř jako od profesionální firmy :lol: Nebo něco dělám drahému k jídlu a on pak „myslel, že to udělám tak a dám tam tamto“ - ale to asi souvisí s tím, že mají nějakou představu, něco si myslí a pak se od toho nemůžou oprostit :lol:
Včera mi drahý řekl, že jedl staré kaiserky - přitom byly z předešlého dne :nevim: :roll: :lol: :lol: :lol:

Jo a ještě k té 1) - spoleh na něho je, ale když pro věc není úplně zapálený a nevzal ji za svou (tedy když po něm chci něco já), tak je potřeba to připomínat, v některých případech to vyšumí - můj taťka mi již před 23 lety slíbil vyrobit kolébku pro panenku :lol: :lol: :lol: Ale jinak s dochvilností atd. problém není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blíženka
25.3.12 17:22

Štíri nejsou zlý, tedy alespoň né tak úplně… musíte je jednoduše znát a nebát se jich :) jen jim neveřte propána… alespoň né vždy… často ani nevědí, o čem mluví… no o své pravde sou vždy přesvedčeny, dávejte si bacha na tohle, toť vše:)poznám jich velmi dobře, hlavne tú jejich „pravdu“ hehe, jinak sem si jich oblíbila :)))

• Citovat
  • Upravit
960
25.3.12 19:06

Já beran-přítel štír…smrtelná kombinace.. :cert: nikdy jsem nebyla zvyklá moc ustupovat, jelikož jsem sama dost dominantní. V tom mám teď utrum. Je mi jasné, pokud s ním chci vydržet, musím se podřídit. On je muž, nenechá si do toho přece mluvit..tím myslím cokoli, když je přesvědčen o své pravdě tak přes to prostě vlak nejede! Jak jsem někde četla, se štírem vydrží jen mimořádná a silná žena..žárlí podle mě skrytě..najevo chladný, dělá, že žárlivost odsuzuje, ale vím, že uvnitř to vře! je to mistr ve skrývání svých pravých pocitů..každopádně sex se štírem je nadpozemská slast :lol: dokáže být neskonalý romantik a zároveň neuvěřitelný samec! citlivý, inteligentní, zvídavý…ale svéhlavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
orion5
2.1.13 01:08

"se štírem vydrží jen mimořádne silná žena - toto určite nie je pravda ;)keď žena bude chcieť pri ňom ostať tak ostane, keď nie, tak neostane :)čo ste 5 ročné deti? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky