Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zahýbá a je srab to přiznat, chce abys ho vystěhovala ty a on měl čisté svědomí, že neodešel od rodiny, ale že byl vyhozen
Mě jen napadá jedna otázka a to proč ho nenecháš jít?
Nechápu že ho mužeš chtít po tom co řekl že tě nemiluje a miminko nenávidí
.
Na dítě jsi sama už ted,takže by se nezměnilo nic,jen by si k tobě nechodil lehat chlap co vás nechce a chce mít jen čisté svědomí v tom že ho vyhodíš ty a neodejde sám.Proč?Jak dokážeš chtít chlapa co vaše dítě nesnáší a nemá k němu vztah ![]()
Nedkážu si představit nic vyřknutého horšího než to jak komentoval vaše dítě
Příspěvek upraven 16.11.10 v 13:21
jizvíková píše:
Zahýbá a je srab to přiznat, chce abys ho vystěhovala ty a on měl čisté svědomí, že neodešel od rodiny, ale že byl vyhozen
Přesně tak!! jizvíková má pravdu, chlapovi jde o to aby nebyla ublížené jeho EGO a mohl ze sebe udělat chudáčka! Nevyhazuj ho, chovej se k němu hezky, jakoby nic, mysli hlavně na děti a uvidíš, jak to dopadne, vy jste manželé k tobě se vždycky vrací, představ si jaký to je i pro tu milenku… BOJUJ!!!!!
To je děs.To že nadhodil rozchod to jen proto ,že se neumí rozhodnout.Nebo vlastně neví ,jak se rozhodnout.Tak volí to nejjednodušší řešení.někdy jsou chlapí opravdu slaboši.A jestli tu milenku opravdu má ,tak je asi tak zaslepený ,že nevidí nic jiného .A nedochází mu spousta věcí .O to horší je to ,že čekáte mimčo.a to že ti řekne ,že si nezasloužíš pusu
.Copak ty si musíš něco zasluhovat? Ty děláš málo?
Najít tu ženskou, jejího manžela, a s ním promluvit…jestli to také ví, že manželka někoho má, a bud ti dva dostanou rozum, nebo najdou společnou cestu.
Chlapi opravdu myslí často jen sami na sebe.
Nj n, podvádí tě až hrůza, všechen čas tráví s milenkou a je z ní totálně hotovéj… ![]()
jizvíková píše:
presne tak - ovsem ja bych ho skutecne vystehovala - rict mi, ze dalsi spolecne miminko nenavidi - delali a chteli jste ho oba a ze neprislo v pravou chvili - to bych ho snad kopla mezi nohy - co by za to jini muzi s nulovym ci spatnym spermiogramem a jejich polovicky dali…
Je to SRAB a nez mi takoveho srabotku sama, tak se radeji pripravim na variantu byt s detmi sama - navic prijme mi z tveho psani, ze si s tim smirena - navic kdyz neni problem v bydleni a financich..
Rozsekla bych to nejdriv, at se z nejhorsiho dostanes do vanoc, nez hrat nejakou komedii z jeho strany na ne/stastnou rodinku pod vanocnim stromeckem…at si na vanoce je sam - ona vdana pani zrejme bude se svoji rodinou, tak si muze v klidu premyslet o kvalite sve osobnosti… ![]()
etatinek píše:
Nj n, podvádí tě až hrůza, všechen čas tráví s milenkou a je z ní totálně hotovéj…
Jojo a je nechápu jak někdo muže o takového muže bojovat.Jsem žena,mám děti,ale aby ze mě někdo dělal idiota a měla sem se s někým o někoho dělit,tak na to si sama sebe dost vážim.
to si taky myslím, protože mi dokonce řekl, že čekal, že si sama někoho najdu /takže by rád asi aby vina nebyla na něm/
Kamča.dalmatinka píše:
Mě jen napadá jedna otázka a to proč ho nenecháš jít?Nechápu že ho mužeš chtít po tom co řekl že tě nemiluje a miminko nenávidí
.
Na dítě jsi sama už ted,takže by se nezměnilo nic,jen by si k tobě nechodil lehat chlap co vás nechce a chce mít jen čisté svědomí v tom že ho vyhodíš ty a neodejde sám.Proč?Jak dokážeš chtít chlapa co vaše dítě nesnáší a nemá k němu vztah
Nedkážu si představit nic vyřknutého horšího než to jak komentoval vaše dítěPříspěvek upraven 16.11.10 v 13:21
Né že bych ho nenechala jít…jen jsem měla na mysli, ať si zabalí sám, já ho v tom podporovat nebudu..pak budu vypadat jak, že jsem ho vykopla
Cítím to jako jízvíková,nedokáže to rozhodnout on.Je to srab,který čeká na to až ho vyhodíš ty.
Nesnáším lhaní,ale taky nesnáším ukvapený závěry.Asi bych si s ním otevřeně promluvila.To že nenávidí miminko bych asi nikdy nezapoměla,ať to řekl ve vzteku nebo ne ![]()
Určitě bych ze sebe nenechala dělat hlupáka-což on z tebe dělá a podle tvého psaní ty o tom víš.Je to slaboch,který si „zahřívá dvě postýlky“.
Pokud nebudeš mít nouzi o peníze a máš kde bydlet asi bych to ukončila nebo mu dala ultimátum.
Nezávidím ti a držím moc palce aby se to vyřešilo ke tvé spokojenosti
tak snad sbalit si zvladne dospelej chlap sam ne?
kdyz to zvladne kamaradky prvnacek sbalit si na skautsky tabor, tak nechapu co na tom nezvladne otec od rodiny… ![]()
pannda píše:
Najít tu ženskou, jejího manžela, a s ním promluvit…jestli to také ví, že manželka někoho má, a bud ti dva dostanou rozum, nebo najdou společnou cestu.
Chlapi opravdu myslí často jen sami na sebe.
Mám na manžela i na ní telefonní číslo, když jsem manželovi řekla, že jdu zavolat tomu jejímu (zajímalo mě jaká je u nich situace, zda spolu žijí nebo ne..manžel totiž řikal, že ona má svých problémů dost, dokonce jí varoval přede mnou a ptal se jí, zda jsem jí už nekontaktovala), tak můj M mi chtěl telefon vytrhnout z ruky ..tak jsem hned nadhodila, že má asi strach, aby nedostal přes držku
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:Né že bych ho nenechala jít…jen jsem měla na mysli, ať si zabalí sám, já ho v tom podporovat nebudu..pak budu vypadat jak, že jsem ho vykopla
Mě jen napadá jedna otázka a to proč ho nenecháš jít?Nechápu že ho mužeš chtít po tom co řekl že tě nemiluje a miminko nenávidí
.
Na dítě jsi sama už ted,takže by se nezměnilo nic,jen by si k tobě nechodil lehat chlap co vás nechce a chce mít jen čisté svědomí v tom že ho vyhodíš ty a neodejde sám.Proč?Jak dokážeš chtít chlapa co vaše dítě nesnáší a nemá k němu vztah
Nedkážu si představit nic vyřknutého horšího než to jak komentoval vaše dítěPříspěvek upraven 16.11.10 v 13:21
Tak to já bych mu zbalila s radostí a stylem že bych to hodila za barák a on už si to posbírá,nová muže hned vyprat a vyžehlit ![]()
Dobrý den,
jsem s manželem 14 let ve vztahu, z toho 5 let manželé, máme 3,5letého syna a nyní čekáme druhé plánované miminko. Mám rizikové těhotenství. Náš vztah prošel několika krizemi, většinou se týkali manželovo pracovního vytížení a financí. Vždy jsme je ustáli. Tentokrát je to jiné..trvá to už přes měsíc. Manžel začal mít jako vždy pracovní a finanční trable, do toho začal marodit, zvracet, ztrácet na váze, já se synem byla taky nemocná. Jednoho dne přišel a že si zajede na pohotovost, tam narazil na onu paní (vdaná, 4 leté dítě, manžel kamioňák). Nejrpve spolu asi nic neměli, ale já jsem začala naléhat, ať manžel trochu vypne a není tolik času v práci. On však přišel s tím, že se v něm cosi zlomilo, miminko nepřišlo ve vhodný okamžik, ale že si to musí srovnat sám v sobě. Vztahovala jsem to k těm problémům s prací. Rozleželo se mi to v hlavě a naléhala jsem, aby to více rozebral. Začli jsme se hádat, urážet a řekli si věci, které by jsme si za normálních situací neřekli. Nakonec mi to vrtalo tak hlavou, že jsem mu projela historii v počítači, našla jsem, že si s ní jednou psal, nic moc jsem v tom neviděla, přesto jsem se zeptala. A pak už to šlo ráz na ráz, začal být více v práci, nechodí spát domů, někdy jen na 2 hodinky. Nesedí časově údaje, kde kdy byl. Neustále lže, milenku „nepřiznal“. Prý se s ní jen 2× sešel a měl s ní něco před 2 lety. Další lež. Dali jsme si 2× o víkendu pauzu od sebe, on od ní pravděpodobně ne. Včera se mělo něco rozseknout a on přijel z práce a jel rovnou na nějaký kšeft, s tím, že pak jede rovnou zase do práce..dnes tam asi není, pže zatím nebyl přihlášen na počítači. Dělá školácké chyby, pořádně to nemaskuje..nevím, čeho tím chce docílit. Nadhodil rozvod, že se odstěhuje, ať mu zabalím, to jsem odmítla. Řekl, že naše miminko nenávidí, že mě nemiluje, ale má mě rád. Nejprve tvrdil, že krize je od června, najednou je od srpna..nic jsme mezi sebou za problém neměli. Ještě před měsícem jsme měli plány na domě s autem a najednou, chce prodat dům, kde vyrůstal a za který tolik bojoval. Kdyby se rozvedl, ublížil by sobě hlavně finačně, úplně by se odrovnal. Přijde mi totálně zamilovanej, že neví, co dělá. On je introvert, já extrovert. On problémy řeší v sobě.
Hledá chyby na mě, přestože jsou to jen výmysly. Nikdo by to od něj nečekal. Nikdy nic takového neprovedl, je naprosto nespolečenský a nekomunikativní typ. Poraďte, jak se k němu teď zachovat. Jsem „připravená“ i na variantu, že budu s dětmi zatím sama, bydlení by bylo. S penězmi bych také problém mít neměla. Jen ten partner by mi scházel. Já se starám o syna prakticky celé dny sama, jsem vyčerpaná, unavená, potřebuji vedle sebe někoho (jeho).
Co se sexu týká, tak samozřejmě to u nás není jako za mladých časů, sex je tak 1× týdně, teď z důvodu rizikového těhu vůbec. Ale intimnosti tam byly. Teď mi nedá ani pusu (prý si ji nezasloužím) a v posteli, když už se mnou je, leží až na samém krajíčku.
Co si o tom myslíte? Děkuji