Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky. podle mě to je normální chlapská reakce, že okomentuje nějakou „kočku“. ale tím to pro něj končí a vůbec to nemusí znamenat, že by byl nevěrný. jen se prostě chlapi rádi podívají, okomentují. manžel se taky sem tam otočí za hezkou ženskou, a to i když jdeme spolu
spíš jsi i teď citlivější, holt je to pro vás oba hodně náročné a v těhotenství dělají hormony s tělem divy. já bych mu věřila a netrápila sebe ani jeho ![]()
je to na prd, že jsi těhotná a přítel tak daleko, asi nám s kilema přibývají i takové ty nepříjemné pocity........ale neboj, s manželem jsme taky u prvního moc spolu nespali a já chodila spát i dříve, tak v sedm a bylo to hrozné, měla jsem i pocit, že se vzdalujeme…teď jsem opět po docela krátké době těhotná, spíme spolu častěji, ale když jede třeba na služebku, taky mě ty hormony drtí, ale snažím se být v klidu…moc to tak neřeš, užívej si to, aby se taky nestalo, že ho k tomu svým jednáním nedoženeš…a ty komentáře by mě asi naštvaly, ale chlapi to mají zařízené v hlavě asi trochu jinak a nic bych si z toho nedělala…ty jsi těhotná, ty vám porodíč miminko a to je asi důležitější než fotky na netu, nemyslíš?
j.
Anonymní píše:
ahojte těhulky i netěhu…Jsem v 30. týdnu těhotenství, s přítelem si teprve zařizujem byt a nijak jinak to nejde než že musím být pro zatím u svých rodičů a on u svojí maminky,on jen sice přes víkend, protože celý týden maká v Praze vrací se v pátek v pondělí odjíždí a tak pořád dokola..Jde o to, že jsme poslední sex měli někdy před 2 a půl měsíci a to také asi po dvou měsíční né-li delší pauze. Nikdy na mě nenaléhal ani jsme se na tohle téma nikdy nějak moc nebavili, spíš já občas rejpnu, protože se uvědomuju že je to normální zdravej chlap, a tak se ho ptám, jestli náhodou nějakou nemá atd. protože mi příjde divný když příjde celej stahanej v pátek z Prahy a dokonce nachcípanej že jde na Kofolu z kamarádem, jen proto že mu to slíbil, řekne na chvíli příjde o půl noci…a tak vždycky když rejpnu řekne že ho žádá jiná nezajímá že čeká rodinu a miluje mě a tyhle špinavý dě..y sporminutím ho prý nezajímaj a nikdo prostě tak mi to příjde divný a chci mu věřit, ale prostě se tomu těžko dá věřit…Dneska jsem tak náhodou našla na seznamce (libimseti) kterou máme oba už dlouho komentáře k fotkám který mě strašně vytočili…Ženský ve spodním prádle samí, štíhlý, sexy baby které on komentoval jak jim to sluší, že jsou sexy…Tak jsem udělala scénu že jak mi má být když jsem ted jako medvídek a on tvrdí že ho jiný nezajímaj a pak děla tohle, myslíte že žárlím zbytečně? Podle mě v tom něco bude..holky jsem fakt z toho ted moc smutná ani jsme se nerozloučili zítra odjížní a vrací se v pátek tel nezvedám
hezky večer ženský…nozu má pravdu,já jsem 5 měsícu mamina a vážila jsem 97kg,byla jsem nechutná
ale to se zdálo jen mě,ty nesmutni a jdi si koupit něco pěkného na sebe,dnes je moc krásných věci na těhu a zvedni nosánek
přemýšlíš nad (promiň)kravinkama!!!ty sviňácí maj jediný štěstí,že umí tak krásný děti… ![]()
terdule píše:
hezky večer ženský…nozu má pravdu,já jsem 5 měsícu mamina a vážila jsem 97kg,byla jsem nechutnáale to se zdálo jen mě,ty nesmutni a jdi si koupit něco pěkného na sebe,dnes je moc krásných věci na těhu a zvedni nosánek
přemýšlíš nad (promiň)kravinkama!!!ty sviňácí maj jediný štěstí,že umí tak krásný děti…
nozu: Víš asi bys to do mě neřekla, ale jsem taky taková a toho názoru ať se podívá..Jen ten můj to nějak podezřele přehání…a já už s tím mám takovou zkušenost,,, já třeba jen tak rejpnu a nebyl jsi náhodou spíš u kamarádky to se tak divně začne sám sebe zastávat, že mi to příjde nepřirozený…Radši na každou řekne že se mu nelíbí ne ne ne chápeš, i já sama dokážu pochválit jak ženskou tak chlapa, chlapi on nekomentuje ženská se mu z nějakýho zvláštního důvodu nelíbí..DIVNÝ!!!
Michaelakkk: Taky myslím že ne a ještě kort když se mu tak podezřele žádná ženská nelíbí…proč zakazuju mu to? NE…Asi spíš špatné svědomí tak trochu.. ![]()
tak to teda já mám úplně opačný názor. kdyby mi tohle udělal můj muž, tak by letěl…komentovat nějaké cizí fotky polonahých bab? jako sorry, ale jseš snad ty jeho žena, ne? představ si, že by to bylo opačně a ty by jsi takhle komentovala nějaký cizí chlapy. myslíš, že by se mu to líbilo?? asi ne, co?? jseš těhulka, tak se má starat o tebe, ne? a sex po více než dvou měsících?? hmm, to je taky divné…nevím nevím, ale mě se to moc nezdá
můj manžel se choval úplně jako benjamínek, když jsem byla těhulka. a rozhodně si nedovolil někam chodit do hospody, a ani koukat na jiné polonahé baby…a ty hospody jsou trochu divné, ne? pokud je unavený, tak proč někam chodí? jen proto, že to slíbil? no já nevím, ale dala bych si na něj asi bacha… a to že se s ním nebavíš je jen dobře, třeba mu to dojde, co udělal špatně.
tak ženský!!!já bych ji v jejím stavu asi teď nezatěžovala..tak ať se koukne jouda
…já mám jedno malinkaté příslovíčko,,když ty,tak já" ![]()
mamka_karolina píše:
tak to teda já mám úplně opačný názor. kdyby mi tohle udělal můj muž, tak by letěl…komentovat nějaké cizí fotky polonahých bab? jako sorry, ale jseš snad ty jeho žena, ne? představ si, že by to bylo opačně a ty by jsi takhle komentovala nějaký cizí chlapy. myslíš, že by se mu to líbilo?? asi ne, co?? jseš těhulka, tak se má starat o tebe, ne? a sex po více než dvou měsících?? hmm, to je taky divné…nevím nevím, ale mě se to moc nezdámůj manžel se choval úplně jako benjamínek, když jsem byla těhulka. a rozhodně si nedovolil někam chodit do hospody, a ani koukat na jiné polonahé baby…a ty hospody jsou trochu divné, ne? pokud je unavený, tak proč někam chodí? jen proto, že to slíbil? no já nevím, ale dala bych si na něj asi bacha… a to že se s ním nebavíš je jen dobře, třeba mu to dojde, co udělal špatně.
![]()
Jsem podobného názoru!
terdule: Jestli je kravinka, že ty chlapovy nosíš pod srdcem jeho dítě a on ti chodí si užívat s jinýma, pro mě kravinka moc není, kort v tomhle bezmocným stavu
Nevylučuji že semnou pracují hormony, emoce, vím že jsem citilivější a všechno si moc beru, ale zase srovnat si jedno s druhým zvládnu.. snad každá s nás pocítí a věřím že snad i ty nejsi tak naivní a nemyslíš, že zrovna tvůj NÉ a NIKDY…to bys poznala, nebo bys poznala že něco není v pořádku cokoliv POCHOP. Stejně jako ted v mém případě ale já to nejsem
Tak pá alespoň hýříš optimismem nuuuu
Hm a co ti má na tvoje otázky odpovědět? Třeba: Ano, byl jsem u kamarádky. Nebo: Jasný, to je kočka, hned bych jí ho tam foukl.
Nedávej mu tyhle otázky, na které neexistuje odpověď.
Podle mně kdyby chodil za babama, dělá to v Praze. Nemusel by ti nic vysvětlovat. Takhle jde opravdu s kámošem na kofolu a mají si po týdnu co povídat.
A že komentuje fotky? Příjemné to není. Tak taky něco okomentuj a bude ti líp
Že po netu komentuje fotky neznamená, že zahýbá.
Bohužel,věrnost se nedá dokázat.
Sex takto málo je problém. Zkus se ho opravdu zeptat, bez výčitek a narážek. Možná má strach o miminko, divila by ses, kolik chlapů to tak má. Nebo je opravdu unavený.¨
Jak často jste spolu spávali dřív?
terdule: Jedinný způsob ,,Když ty, tak JÁ taky!!
No jasně jednou by na něj došlo to se neboj, odpouštím ,ale nezapomínám!!! Třeba bych si na to v nějakou krásnou chvíli vzpomněla i kdyby za 5 let.. ![]()
ahojte těhulky i netěhu…Jsem v 30. týdnu těhotenství, s přítelem si teprve zařizujem byt a nijak jinak to nejde než že musím být pro zatím u svých rodičů a on u svojí maminky,on jen sice přes víkend, protože celý týden maká v Praze vrací se v pátek v pondělí odjíždí a tak pořád dokola..Jde o to, že jsme poslední sex měli někdy před 2 a půl měsíci a to také asi po dvou měsíční né-li delší pauze. Nikdy na mě nenaléhal ani jsme se na tohle téma nikdy nějak moc nebavili, spíš já občas rejpnu, protože se uvědomuju že je to normální zdravej chlap, a tak se ho ptám, jestli náhodou nějakou nemá atd. protože mi příjde divný když příjde celej stahanej v pátek z Prahy a dokonce nachcípanej že jde na Kofolu z kamarádem, jen proto že mu to slíbil, řekne na chvíli příjde o půl noci…a tak vždycky když rejpnu řekne že ho žádá jiná nezajímá že čeká rodinu a miluje mě a tyhle špinavý dě..y sporminutím ho prý nezajímaj a nikdo prostě tak mi to příjde divný a chci mu věřit, ale prostě se tomu těžko dá věřit…Dneska jsem tak náhodou našla na seznamce (libimseti) kterou máme oba už dlouho komentáře k fotkám který mě strašně vytočili…Ženský ve spodním prádle samí, štíhlý, sexy baby které on komentoval jak jim to sluší, že jsou sexy…Tak jsem udělala scénu že jak mi má být když jsem ted jako medvídek a on tvrdí že ho jiný nezajímaj a pak děla tohle, myslíte že žárlím zbytečně? Podle mě v tom něco bude..
holky jsem fakt z toho ted moc smutná ani jsme se nerozloučili zítra odjížní a vrací se v pátek tel nezvedám