Žárlím v těhotenství zbytečně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
14.11.10 21:33
Anonymní píše:
terdule: Jestli je kravinka, že ty chlapovy nosíš pod srdcem jeho dítě a on ti chodí si užívat s jinýma, pro mě kravinka moc není, kort v tomhle bezmocným stavu :-( Nevylučuji že semnou pracují hormony, emoce, vím že jsem citilivější a všechno si moc beru, ale zase srovnat si jedno s druhým zvládnu.. snad každá s nás pocítí a věřím že snad i ty nejsi tak naivní a nemyslíš, že zrovna tvůj NÉ a NIKDY…to bys poznala, nebo bys poznala že něco není v pořádku cokoliv POCHOP. Stejně jako ted v mém případě ale já to nejsem :-) Tak pá alespoň hýříš optimismem nuuuu

ten můj mě podváděl když jsem byla v6tt,přemýšlela jsem o potratu,zavolala jsem holčičce,zeptala jsem se jí,jestli ho mám zabalit a poslat,jemu jsem dala kopr,dala mu na vybranou,on si vybral mě a ted nelituji,mám ho moc ráda ,on mě taky a hodně se vyjasnilo,ale nezapomenu…tak hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
14.11.10 21:36

Zakladatelko, myslím, že žárlíš opravdu zbytečně. Podle mě je normální, že chlap kouká na jiné ženské, komentuje jejich vzhled a další. Kolikrát manžel u TV řekne, že ta je hezká, buď s ním souhlasím, nebo řeknu, že ne, že je to opice. Kdyby komentoval nějaký obludy, tak by to bylo OK, ale jen proto, že jsou to hezký holky, tak proto bych se vůbec neznepokojovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.11.10 21:51

Spíš by bylo divný, kdyby podobně komentoval chlapy :mrgreen: No a co, tak komentuje, co je na plkání špatnýho? Nebo jsi takový detektiv, že z toho usuzuješ, že s nima rovnou i spí 8-o ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.11.10 22:00

chuanitka

Hmm :-D Ty si snad myslíš, že jsem úplně blbá??? Ty otázky na něj nejsou kladené tak přesně a důrazně, jak si představuješ já se u toho právě i kolikrát usměju, na tyhle otázky existuje úplně normální odpověď, samozřejmně že ti chlap neřekne pravdu, nemá se čeho bát , kolikrát o nic nejde jen se nějak moc straní tomuhle tématu..proč když se zeptá on mě jsem v klidu a odpovím normálně klidně, protože mám svědomí čistý, on odpovídá znechuceně, rozčileně, nechce se o tom bavit..člověk mu nechce nic vyčítat ani narážet sám jen má zbytečně moc nepřirozených výmluv, kterých není třeba, proto mi je divný že když má takový názor že ho jiná nezajímá, miluje jen mě a ani by se na jinou nepodíval… A pak komentuje fotky a první co udělá běží za kamarádem? unavenej nachcípanej z práce? když mě neviděl celý týden??? komentář není důvod k nevěře ale taky to neznamená že ho etda jiná nezajímá at to řekne normálka o to jde…v Praze by taky mohl to je jasný, a co takhle nějaká známost stálejší, dřív ji taky měl jen tak na sex,,, a to taky tvrdil že jako neměl moc času spíš se nechce ukázat v prvým obraze…
Jinak jsme spolu spali jak kdy jednou tři krát do týdne, někdy dva krát za den prostě jak kdy to šlo a byl čas. průměrně 6-7 za 14 dní :?: Tak pá

Příspěvek upraven 14.11.10 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.10 22:08

vy snad nechápete????

Holky píšu vám že mi nevadí když komentuje, nebo se podívá ale on sám se tak podezřele chová a odmítá nějakou pochválit, at mi to vadí nebo ne, Asi jsem to dostatečně nerozepsala proto si každá myslí že chorobně žárlím a bez důvodů…At se podívá já se taky dívám a neříkám že ne, že se mi nikdo nelíbí, to je snad nepřirozené…To je fuk já vím svý a vím že jeho chování je nepřirozené..!

• Citovat
  • Upravit
mamka_karolina
14.11.10 23:49

no zdá se mi, že už sis odpověděla, ne? pokud se chová nepřirozeně, tak je jasné, že něco zatlouká. a je dost divné, že po tom co se týden nevidíte, tak hned běží do hospody a to je nachlazený a unavený…trochu divný, ne? podle mě teda někoho má, jinak by se takhle nechoval. já nevím, ale podle toho co píšeš se mi zdá, že za tím nějaká baba bude. takže být tebou, buď bych si s ním o tom pořádně promluvila a nebo se na něj vykašlala. jakmile jednou zahne, je veliká pravděpodobnost, že se to bude opakovat, a je pak těžké takovému člověku věřit. být tebou tak od něj dám ruce pryč, je to drsný, ale chceš se pak trápit časem, až budeš s mimčem doma? co třeba se teď dočasně na něj vykašlat a bydlet u rodičů než si on srovná myšlenky v hlavě, co teda vlastně chce?
udělat mi tohle můj chlap v těhotenství, tak by letěl, ale chápu, že ne každý má na to kuráž :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
20296
15.11.10 07:11
mamka_karolina píše:
tak to teda já mám úplně opačný názor. kdyby mi tohle udělal můj muž, tak by letěl…komentovat nějaké cizí fotky polonahých bab? jako sorry, ale jseš snad ty jeho žena, ne? představ si, že by to bylo opačně a ty by jsi takhle komentovala nějaký cizí chlapy. myslíš, že by se mu to líbilo?? asi ne, co?? jseš těhulka, tak se má starat o tebe, ne? a sex po více než dvou měsících?? hmm, to je taky divné…nevím nevím, ale mě se to moc nezdá :think: můj manžel se choval úplně jako benjamínek, když jsem byla těhulka. a rozhodně si nedovolil někam chodit do hospody, a ani koukat na jiné polonahé baby…a ty hospody jsou trochu divné, ne? pokud je unavený, tak proč někam chodí? jen proto, že to slíbil? no já nevím, ale dala bych si na něj asi bacha… a to že se s ním nebavíš je jen dobře, třeba mu to dojde, co udělal špatně.

proč z toho dělat takovou vědu?? Mě přijde normální okomentovat pěknou ženskou, nebo naopak chlapa…rozhodně by nikdo neletěl, boha jeho

a jestli není vyloženě alkáč, tak proč se nejít odreagovat - já tomu svýmu ták záviděla že on může :-D

a taky ať si hospodu užije, potom už to třeba tak nepůjde. Manžela teď musím sama nutit ať někam jde…

já nevím, se nedivím, že je tolik rozvodů - jestli každá činí jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.11.10 08:59

Podezření ještě není důkaz :wink: Jsem asi naivní, ale proč by nemohl být nervózní právě z toho, že bude otec? Nebo si někde přečetl, že tě jako nakynulou těhuli nesmí rozrušovat poznámkami o krásném těle superkočiček. :lol: Prostě nevíš a to že je ti věrný, pro to důkaz neexistuje. Jestli ti to stojí za to, tak pátrej, ale dobře na duši ti z toho nebude i když nic nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.11.10 09:13

Přesně tak :-)

Jinak pro příklad my nesouložili skoro celé těhotenství, protože se manžel za začátku bál, abych nepotratila a posléze se domníval (velmi naivně :-D) že by ho mohl píchnout do hlavičky :-D takže se sexu bránil hodně..což pro mě bylo šílený, páč jsem byla nadržená jak stepní koza

a milenka za tím opravdu nebyla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.11.10 11:21

jako někteří chlapi se bojí spát se ženou, když má bříško, na tom nic není…je pěkné, že se bojí, manžel se u prvního taky bál, teď u druhého je to jiné…a některým můžum to příjde divné, že to malé je u toho, že nespí jen se ženou, ale je tam i to mimi..........
já nevím.....mě příjde normální žárlit, ale né dělat scény a pátrat, to je to nejhorší, co může ženská udělat…a kdybych to měla řešit, tak se zeptám, proč se mnou nespí, jestli má strach, nebo se bojí o mimi...........jako dneska je nevěr a všeho kolem, to neříkám, že ne…ale mě kdyby manžel asi podvedl, nechci to vědět, kdo by se nakonec trápil, já........... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 11:30

Já myslím, že každá známe toho svýho, a víme, kdy se chová „divně“. Já na mým přítelovi poznám, kdy se něco děje a on už to ví. Nikdy se nejednalo o ženskou, ale prostě mi třeba něco nechtěl říct a tak… Pokud má tazatelka pocit, že se chová divně, věřím jí, že to není hormonama ani přehnanou žárlivostí. My ženský na to máme nějakej zvláštní smysl. A pakliže nevyžaduje chlap sex 2,5 měsíce, noooo tak to bych byla jak ostříž. No asi bych ho nechala bejt a naopak bych se snažila nenápadně přetáhnout pozornost na sebe. Nebrat mu pokaždý hned telefon, nečekat na něj, odložit schůzku (nebo jak to funguje), ať si láme hlavu, jak to? Má tě jistou, máš břuch, v podstatě nehrozí žádný nebezpečí. A chlap musí bejt pořád v lehkej nejistotě, jináč začne při první příležitosti zlobit. Jen můj názor. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
13338
15.11.10 11:32
j.s. píše:
jako někteří chlapi se bojí spát se ženou, když má bříško, na tom nic není…je pěkné, že se bojí, manžel se u prvního taky bál, teď u druhého je to jiné…a některým můžum to příjde divné, že to malé je u toho, že nespí jen se ženou, ale je tam i to mimi..........
já nevím.....mě příjde normální žárlit, ale né dělat scény a pátrat, to je to nejhorší, co může ženská udělat…a kdybych to měla řešit, tak se zeptám, proč se mnou nespí, jestli má strach, nebo se bojí o mimi...........jako dneska je nevěr a všeho kolem, to neříkám, že ne…ale mě kdyby manžel asi podvedl, nechci to vědět, kdo by se nakonec trápil, já........... :nevim: :nevim: :nevim:

Kdyby tě manžel podvedl, nechtěla bys to vědět? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.11.10 11:50

kdyby to bylo někde jednorázově a nic zatím, asi fakt ne…já bych ho totiž kopla do zadku a máme dvě děti, teda jedno v bříšku a byla by to škoda…,ujet může každý, i třeba já…ale nechtěla, fakt ne…já bych to nezvládla, všechno by bylo v háji a kdybych to nevěděla???neměla bych se proč trápit…ať se trápí on výčitkama, ne???raději ale na tohle nemyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 17:44
mamka_karolina píše:
no zdá se mi, že už sis odpověděla, ne? pokud se chová nepřirozeně, tak je jasné, že něco zatlouká. a je dost divné, že po tom co se týden nevidíte, tak hned běží do hospody a to je nachlazený a unavený…trochu divný, ne? podle mě teda někoho má, jinak by se takhle nechoval. já nevím, ale podle toho co píšeš se mi zdá, že za tím nějaká baba bude. takže být tebou, buď bych si s ním o tom pořádně promluvila a nebo se na něj vykašlala. jakmile jednou zahne, je veliká pravděpodobnost, že se to bude opakovat, a je pak těžké takovému člověku věřit. být tebou tak od něj dám ruce pryč, je to drsný, ale chceš se pak trápit časem, až budeš s mimčem doma? co třeba se teď dočasně na něj vykašlat a bydlet u rodičů než si on srovná myšlenky v hlavě, co teda vlastně chce?
udělat mi tohle můj chlap v těhotenství, tak by letěl, ale chápu, že ne každý má na to kuráž :pocitac:

Ty mi přesně rozumíš děkuju :potlesk:
Ale zatím se rozcházet nebudem! Protože sice vím že není všechno v pořádku, ale jestli to je tohle, že mě podvádí, dozvím se to…Buď teď někdy nebo třeba až 5 let, ale dozvím ( to jsem přehnala s tou dobou) :-) Jsme spolu sice jen rok ,ale je hodně věcí ve kterých mi lhal a dlouho mi trvalo než jsem na se to dozvěděla nebo na to přišla..protože na lhaní je můj přítel SUPER EXTRA TŘÍDA, ale to by bylo na další diskuzi(nebudu rozebírat)…takže NA KAŽDÝHO JEDNOU DOJDE… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
578
15.11.10 18:06

Já si nemyslim, že by tě musel hned podvádět…Je pár chlapů, který v těhotenství podvádějí svý holky, ale moc jich není…Ale ty ho znáš, jestli mu nemůžeš věřit, je to těžký, jenže právě, jak už někdo psal, věrnost se dokázat nedá.

Ale hlavně, proč si - oba - nezrušíte profil na libimseti? Zakládáte rodinu, tak portál na seznamování, flirtování a domlouvání rande nepotřebujete, ne? Založte si místo toho fcb :-D Že chlap komentuje něčí fotky v prádle by mě pěkně štvalo, ale pokud máte oba profil, asi s tím musíš počítat, protože co jinýho by tam dělal, že jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí