Žárlím v těhotenství zbytečně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.10 18:27
j.s. píše:
kdyby to bylo někde jednorázově a nic zatím, asi fakt ne…já bych ho totiž kopla do zadku a máme dvě děti, teda jedno v bříšku a byla by to škoda…,ujet může každý, i třeba já…ale nechtěla, fakt ne…já bych to nezvládla, všechno by bylo v háji a kdybych to nevěděla???neměla bych se proč trápit…ať se trápí on výčitkama, ne???raději ale na tohle nemyslet…

AHOJKY vím jak to bereš radši se to prostě nedozvíš, bylo to jednou, a konec tak proč to řešit, at se trápí ON..jo jo jo.....

Já jsem ale byla vždycky taková, že jsem chtěla vědět všechno, třeba i každou maličkost, detail…, i když jsem věděla, že mě to bude trápit!!!

• Citovat
  • Upravit
14721
15.11.10 21:18
Morenita píše:
Hmm :-D Ty si snad myslíš, že jsem úplně blbá??? Ty otázky na něj nejsou kladené tak přesně a důrazně, jak si představuješ já se u toho právě i kolikrát usměju, na tyhle otázky existuje úplně normální odpověď, samozřejmně že ti chlap neřekne pravdu, nemá se čeho bát , kolikrát o nic nejde jen se nějak moc straní tomuhle tématu..proč když se zeptá on mě jsem v klidu a odpovím normálně klidně, protože mám svědomí čistý, on odpovídá znechuceně, rozčileně, nechce se o tom bavit..člověk mu nechce nic vyčítat ani narážet sám jen má zbytečně moc nepřirozených výmluv, kterých není třeba, proto mi je divný že když má takový názor že ho jiná nezajímá, miluje jen mě a ani by se na jinou nepodíval… A pak komentuje fotky a první co udělá běží za kamarádem? unavenej nachcípanej z práce? když mě neviděl celý týden??? komentář není důvod k nevěře ale taky to neznamená že ho etda jiná nezajímá at to řekne normálka o to jde…v Praze by taky mohl to je jasný, a co takhle nějaká známost stálejší, dřív ji taky měl jen tak na sex,,, a to taky tvrdil že jako neměl moc času spíš se nechce ukázat v prvým obraze…
Jinak jsme spolu spali jak kdy jednou tři krát do týdne, někdy dva krát za den prostě jak kdy to šlo a byl čas. průměrně 6-7 za 14 dní :?: Tak páPříspěvek upraven 14.11.10 v 22:22

Hele, já žila s žárlivcem a je to hrozný :zed: Předpokládám, že tvůj chlap není blbej a tvé „nenápadné“ otázky mu přijdou dost nápadné. Spíš nechápu, co po něm chceš :nevim: Na dotaz ti odpoví, že d..ky do nezajímají a že tě miluje a stejně nejsi spokojená :nevim:
Chceš, aby se ti víc věnoval? Chceš, abyste spolu zas normálně spali? Chce to promluvit si jako dva dospělí lidé a ne mu klást „záludné otázky“. Možná by mohl zrušit práci v Praze a najít něco doma, pokud jsi těhotná, stejně to s miminem takto nepůjde.
Nemám nic proti tobě, jen se na to zkus podívat i z druhé strany :wink: A fakt, věrnost se dokázat nedá :nevim: Tak pá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.10 14:12

Zakladatelce: Jako bys mi mluvila z duše. I já mám doma hroznýho lháře, teď začal trochu sekat dobrotu, ale jak mám věřit jeho řečem.. Je to těžký. Jsem ve 27 týdnu a taky ještě nikde nebydlíme. Oba u rodičů. Spíme spolu asi jednou, dvakrát do týdne, ale stejně mu nevěřím. Nikdy předtím jsem nežárlila až teď, když jsem těhotná. Snažím se uvažovat racionálně, být v klidu-ale teď to prostě něják nejde. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.10 15:35

ahojky anonymní a v čem ti přítel na příklad lhal??? Víš máš to hodně stejné jak jsem se dočetla, ten můj jako na oko taky začal sekat dobrotu, já jen jsem ted dost opatrná a všechno si raději ověřím i když ani tak nemůžu zaručit, že nelže!!! To je to že člověku věříš, miluješ ho, slyšíš jak se s tebou baví a v životě tě nenapdane ,že si dovolí takhle lhát…On třeba dokázal hodit špínu na svojí rodinu a ze sebe udělat chudáčka jen abych mu věřila já mu to samozřejmně sežrala ale pak už jak jsem se toho dozvídala víc jsem věděla že toho jen tak nenechá a tak jsem mu zavolala řekla mu co si o něm po tom všem myslím a že jsem s ním skončila to jsem byla asi 4 měsíce těhotná, ozval se až po třech týdnech a od tý doby to zkusil ještě jednou co jsem si vědoma…, proto možná ted i takhle přemýšlím o tý nevěře, samozřejmně od chvíle kdy jsem tuhle diskuzi založila jsem dost přemýšlela a tak něco v tom stejně bude, třeba ne tak hropznýho ale něco tak zatím pá…ZAKLADATELKA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky