Manžel a vdaná milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
16.11.10 14:31

ano porad jsem brecela rekla ze v 25tt jsem za vodou ´mimi je vyvinute jen pribira na vaze takze mi je napsala byli lehke jedla jsem pro jistotu jen ctvrtky tech malinkatych prasku, neomlouvej ho, ano taky jsem si myslela ze ho znam, chtela jsem ho zpet, ale ted vim, ze vsechno tohle je v tehu hrozne ovlivneno hormonama ktere ted mas, az porodis budes to videt jinak…NENECH SE TRAPIT a hlavne nenech TRAPIT SVOJE MIMINKO........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.10 14:31

napadá mě, nemáte někdo zkušenosti, co by radil psycholog, mě v nějaké poradně radili, aby jsme tam zašli..jenže on to naposledy odmítl…

uvidím, co bude dneska večer, třeba přijde, že se chce rozvézt..to ho držet nebudu
když mi řekne, že to zkusíme, tak se z toho budu pěkně dlouho vzpamatovávat
a pokud řekne že neví…což mi přijde, že se stane, tak nevím co s tím

naposledy mi řekl, že to nechce zahodit, ale že nevěří, že by to mohlo dobře dopadnout, že se to ještě někdy urovná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.10 14:33
Lili píše:
ano porad jsem brecela rekla ze v 25tt jsem za vodou ´mimi je vyvinute jen pribira na vaze takze mi je napsala byli lehke jedla jsem pro jistotu jen ctvrtky tech malinkatych prasku, neomlouvej ho, ano taky jsem si myslela ze ho znam, chtela jsem ho zpet, ale ted vim, ze vsechno tohle je v tehu hrozne ovlivneno hormonama ktere ted mas, az porodis budes to videt jinak…NENECH SE TRAPIT a hlavne nenech TRAPIT SVOJE MIMINKO........

zvláštní, já ani moc nebrečím, nevím, čím to je..plakala jsem párkrát, když jsem o tom mluvila a něco mě dojalo, ale jinak ne, ani slza..spíš nejím, přibrala jsem zatím 3 kila od začátku, teď za poslední měsíc nic, klepu se strachy, je mi zima, nespím..to jsou moje příznaky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.10 14:35

taky si řikám, že když to bude chtít urovnat, tak může kdykoliv k ní..furt tam ta obavu bude, její muž je pryč, tak si to užijeme ..z toho je mi na grc :poblion:

• Citovat
  • Upravit
9006
16.11.10 14:36

ale ten strach stresuje miminko…nas „TATINEK“ se to snazil urovnat no po svem taky nevedel a bla bla bla, no proto aby se v klidu a nerusene mohl s ni vidat dal........to chces???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338

Jestli ona mu řekla, že ji manžel bije a tak, vyvolalo to v něm klasický ochranitelský sklony, že ho ona strašně potřebuje. To je jasný.
Nesnižovala bych se ani k anonymům, ani k odvážení věcí k milence. Dej mu najevo, že máš chuť se pokusit vztah zachránit, pokud na to neuslyší, pošli ho do háje. To o nenávidění miminka a tak, to mohl říct v afektu, nevěděl kudy kam, možná má pocit zodpovědnosti za tebe a mimi, a to mu brání odejít, proto je možná vůči mimi tak zlostný.
Neumím si představit bejt v tvojí situaci, ale život jde dál a chlapi takový prostě jsou. Navíc, co si budeme namlouvat, v těhu moc možností k „záletům“ nemáme, nabízí se, že nás mají jisté. Možná zkusti zapůsobit na ten jeho ochranitelskej pud i ty ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721

Je mi moc líto, co prožíváš.
Já bych takového chlapa vyhodila. Ty se snažíš, omlouváš ho, navrhuješ poradnu a on ti řekne, že miminko nenávidí a tebe nemiluje :nevim: Jiné řešení než vyhazov nevidím.
S gustem bych mu zabalila kufry, hodila za dveře a vyměnila zámek. Jsem zvědavá, kam půjde a jak se tam bude mít :twisted: Určitě ne jak prase v žitě (promiň :oops: ) u vás doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.11.10 14:38

No podívej se..Co můžeš ztatit tím, že vyčkáš?? Jde o skalní zamilovanost - tudíž slepotu. Ted ho nedonutíš mít vás rád, napravovat škody, omlouvat se..Je hluchý a slepý..Ted to nemá smysl.
Píšeš, že je jinak stydlín a introvert a nehrozí, že by byl nevěrný z principu..
Dala bych mu čas.
Ty jsi silná a chytrá, podle toho co píšeš nevysíš na něm citově a nehroutiš se z toho. Jen chceš úplnou rodinu a zaplácnout to špatné aby se jelo dál, protože věříš, že to jde..
Takže pokud z toho nejsi na prášky nebo za týden nerodíš, dej mu pár dní či týdnů čas a možná zamilovanost poleví, nebo zapracuje kamionák, nebo se odmiluje panička..
Neříkám, že je to snadné, ale možná je to lepší než rychlá rázná rozhodnutí, na která stejně může dojít. Ale budeš vědět, že to nebylo ukvapeně a že jsi zkusila i čekat.
Držím palce. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
16.11.10 14:38

ja jsem tedy ted stastna za sebe i za sve deti ze jsem se nemusela na nej divat poslouchat reci o ni atd.....a vis co mi rekla psycholozka???? CIM DRIV HO VYHODITE TIM DRIV SE VAM VRATI :) :) :) usmevne ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
16.11.10 14:39
Lili píše:
ja jsem tedy ted stastna za sebe i za sve deti ze jsem se nemusela na nej divat poslouchat reci o ni atd.....a vis co mi rekla psycholozka???? CIM DRIV HO VYHODITE TIM DRIV SE VAM VRATI :) :) :) usmevne ze?

A vrátil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.10 14:41
Míša8808 píše:
Jestli ona mu řekla, že ji manžel bije a tak, vyvolalo to v něm klasický ochranitelský sklony, že ho ona strašně potřebuje. To je jasný.
Nesnižovala bych se ani k anonymům, ani k odvážení věcí k milence. Dej mu najevo, že máš chuť se pokusit vztah zachránit, pokud na to neuslyší, pošli ho do háje. To o nenávidění miminka a tak, to mohl říct v afektu, nevěděl kudy kam, možná má pocit zodpovědnosti za tebe a mimi, a to mu brání odejít, proto je možná vůči mimi tak zlostný.
Neumím si představit bejt v tvojí situaci, ale život jde dál a chlapi takový prostě jsou. Navíc, co si budeme namlouvat, v těhu moc možností k „záletům“ nemáme, nabízí se, že nás mají jisté. Možná zkusti zapůsobit na ten jeho ochranitelskej pud i ty ;-).

hezky nepsané, přesně tak to vidím já, měli oba trable, on čekal na pohotovosti na výsledky a padli si kolem krku řekla jsem mu, že ho miluju, že chci rodinu zachránit, snažila jsem se být milá, nejdřív teda uražená, pak milá..teď jsme neměli možnost se více vidět, jen 10 minut mezi dveřma…uvidím co bude dneska, s čím přijde …ale vzhledem k tomu, že s ní asi je furt, tak moc špatné svědomí nemá :-(
A to záletnctví z mé strany je teď dosti omezené. Ale chystám se využít ho na hlídání dítka, že si pojedu zařídit pracovní záležitosti, jen abych mu krapet překazila plány

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.10 14:42

dokonce jsem uvažovala i o dobrovolné hospitalizaci, musel by se doma starat, ale zatím jsem to neudělala

navíc mi minulý týden řekl, že v lednu jede na hory se séfama z práce…prdlajz, chce jet s ní..jen co nechápu, jak to ona dělá se svým dítětem..to je mi divný

• Citovat
  • Upravit
9006
16.11.10 14:43

misa ANO MELA PRAVDU CHCE…, bere to dost pres dite…ale ja si rikam, kdyz to udelal v tehu co mu bude branit v tom si nezajistit sluzku atd a pokracovat????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.10 14:44
Lizbeth píše:
No podívej se..Co můžeš ztatit tím, že vyčkáš?? Jde o skalní zamilovanost - tudíž slepotu. Ted ho nedonutíš mít vás rád, napravovat škody, omlouvat se..Je hluchý a slepý..Ted to nemá smysl.
Píšeš, že je jinak stydlín a introvert a nehrozí, že by byl nevěrný z principu..
Dala bych mu čas.
Ty jsi silná a chytrá, podle toho co píšeš nevysíš na něm citově a nehroutiš se z toho. Jen chceš úplnou rodinu a zaplácnout to špatné aby se jelo dál, protože věříš, že to jde..
Takže pokud z toho nejsi na prášky nebo za týden nerodíš, dej mu pár dní či týdnů čas a možná zamilovanost poleví, nebo zapracuje kamionák, nebo se odmiluje panička..
Neříkám, že je to snadné, ale možná je to lepší než rychlá rázná rozhodnutí, na která stejně může dojít. Ale budeš vědět, že to nebylo ukvapeně a že jsi zkusila i čekat.
Držím palce. :palec: :hug:

až se mi vehnaly slzy do očí…zkusím to takhle
 děkuji

• Citovat
  • Upravit
14721
16.11.10 14:46
Míša8808 píše:
Lili píše:
ja jsem tedy ted stastna za sebe i za sve deti ze jsem se nemusela na nej divat poslouchat reci o ni atd.....a vis co mi rekla psycholozka???? CIM DRIV HO VYHODITE TIM DRIV SE VAM VRATI :) :) :) usmevne ze?
A vrátil?

Mně ano :wink: Ale nezahýbal, vyhodila jsem ho kvůli jiným problémům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí