Blizi se pomalu vanoce

220
10.11.10 16:15

Blizi se pomalu vanoce

Ahoj vsechny zdravim,jak se mate?Zensky blizi se vanoce,a tak me zajima jak to mate s pecivem,jestly uz pecete,nebo je jeste brzy.Napr.linecky slep.marmeladou,kokosky,slehackove cukrovi,atd.diky :huban: budu rada za kazdou zkusenou dobrou radu diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
10.11.10 16:17

ahoj, no ty by me taky zajimalo kdy zacnu pict, zatim mam jenom pernicky a to proto ze jsem delala adventni vence z perniku.. jinak ani nemam cas, jeste ze darky uz mam nakoupeny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.11.10 16:18

Ahoj. Já mám v plánu letos péct jen perníčky (a to jsem už několik let plánovala nepéct vůbec a nakonec z toho bylo několik druhů :mrgreen: ) a chystám se na ně co nejdřív. Budem je mít i jako ozdoby na stromečku, koule 3D, ale formičky jsem půjčila mamce (z jedné sady se udělá jen 5 koulí, tak si je vzájemně půjčujeme) a čekám, až mi je vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Blíží se ale fakt pomalu, na pečení je tak měsíc čas ještě :wink: Začínám kolem mikuláše s perníčkama a pak postupně peču další.
Spíš suším citron a jablka na adventní věnec=) Ještě musíme s Majdou na šišky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

Jo, adventní věnce taky plánuju perníkové, ale ještě jsem nezačala :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
10.11.10 16:24

Mám cukroví hned měkké, nepotřebuje rozležet, takže s pečením nespěchám, stačí tak 14 dní před Vánocemi, ale klidně i na poslední chvíli, mám i recept na perníky, co jsou hned měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.11.10 16:26

No holky,tak zacnu pect zacatkem prosince,to bude tak akorat snad.No a jak to mate s vanil.rohlick,ja je pecu den pred stedrym dnem-protoze sou krehoucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.11.10 16:28

Můžu se zeptat - sice se to netýká pečení, ale co dáváte malém dítěti na jídlo na Štedrý den???
Já dám rybu, ale jakou, kapr mi přijde nebezpečný - kosti… ve filém taky občas jsou má dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.11.10 16:29
A linecke take?Si myslim,ze se jenom prece musi nechat prolezet.Tedy jestly pecete tento druh cukrovi.dekuji
ZuzaM píše:
Mám cukroví hned měkké, nepotřebuje rozležet, takže s pečením nespěchám, stačí tak 14 dní před Vánocemi, ale klidně i na poslední chvíli, mám i recept na perníky, co jsou hned měkké.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.11.10 16:31
Rada vyzkousim,jestly se podelite s receptikem,na pernicky :wink: dekuji
ZuzaM píše:
Mám cukroví hned měkké, nepotřebuje rozležet, takže s pečením nespěchám, stačí tak 14 dní před Vánocemi, ale klidně i na poslední chvíli, mám i recept na perníky, co jsou hned měkké.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
10.11.10 16:42

Já začínám péct vždycky začátkem prosince, kolem Mikuláše…ale perníčky teda nedělám, s těma začnu, až kvůli dětem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
10.11.10 16:43

Já peču od začátku prosince, to linecké trochu chce, ale protože jsme v domku a mám chladnou spíž, tak tolik času nepotřebuju, v suchém paneláku by to asi trvalo déle. :nevim:
Dvouleté děti mám a na Štědrý den dostanou to, co my - bram. salát a kapra. Ovšem vypreparuju jim ho. My teda máme štěstí, že nám kapra kuchá a dělá řízky můj taťka, který to umí fakt skvěle, že kostiček je naprosté minimum, ale když to holkám budu krájet na sousta, dovytáhnu tu případnou maličkou, co se občas objeví. Měly pár soust už loni.

• Citovat
  • Upravit
25324
10.11.10 16:49

Ahoj,já tedy péct nebudu,pač jsem tlustá :lol: tchýně bude mít napečíno,muskej je srejně nejvíc na hořkou čokoládu :lol: jediné,co by mě zajímalo,co dát malému k štědrovečerní večeři :think: uvažuju o filem s brambory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.11.10 17:22
kvaček píše:
Můžu se zeptat - sice se to netýká pečení, ale co dáváte malém dítěti na jídlo na Štedrý den???
Já dám rybu, ale jakou, kapr mi přijde nebezpečný - kosti… ve filém taky občas jsou má dva roky

Já od Anežčiných cca 2,5 let dělám rybí prsty Frosta (kupuju v Albertu nebo Bille), co se dají dát do trouby, tj nemusejí se smažit na pánvi v oleji). Nerada bych to zakřikla, kost jsme neměli a i to na obalu píšou. Ale to je ještě nejedl můj táta, ten najde kost snad ve všem (i když by měla být v celé závodní jídelně jedna jediná, dostane ji on :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
10.11.10 17:39

No už jen 6 týdnů 8-o 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat