Blíží se porod? (38+5)

3
14.6.21 06:52

Blíží se porod? (38+5)

Ahoj holky,
mám na vás dotaz. Jsem 38+5 a od včera pd večera mám bolesti břicha. Měla jsem i poslíčky, ale když jsem si lehla, tak se všechno uklidnilo. Jediné co, tak mi přetrváva bolest v podbřišku jako při MS a bolest zad. Žádné špinění a ani hlenová zátka.
Tak bych se chtěla zeptat, jestli to už značí blížící se porod?

Předem moc děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14727
14.6.21 07:10

Ty bolesti podbrisku a zad jsou pravidelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.21 07:19

@Janča6 Večer byli, ale od té doby co mě vzbudila ta bolest, tak mě ten podbřišek bolí jen při pohybu a když sedím. V leže nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.6.21 07:25
@stroni píše:
@Janča6 Večer byli, ale od té doby co mě vzbudila ta bolest, tak mě ten podbřišek bolí jen při pohybu a když sedím. V leže nic.

Tak to byli jen poslicci :( Nezbyva nez vydrzet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.6.21 07:36

A spineni a odchod hlenove zatky muzou zacit tydny pred porodem nebo tak nemusi byt vubec postrehnute pred porodem. Takze tim bych se neridila. Hlavne temi bolestmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35950
14.6.21 09:22

Ano, porod se blíží cca do 2 týdnu porodis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.6.21 10:24

Dopředu nepoznáš skoro nikdy. Lékaři Ti řeknou, jestli máš připravený čípek, hlavička naléhá apod., ale ani to neznamená brzký porod. Ty poslíčky můžeš mít klidně měsíc. Známá měla posly cca 3 týdny před termínem a porod nakonec vyvolávaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.6.21 11:32
@AndulkaMa píše:
Dopředu nepoznáš skoro nikdy. Lékaři Ti řeknou, jestli máš připravený čípek, hlavička naléhá apod., ale ani to neznamená brzký porod. Ty poslíčky můžeš mít klidně měsíc. Známá měla posly cca 3 týdny před termínem a porod nakonec vyvolávaný.

Ano ano, posledne jsem mela velmi intenzivni poslicky vice nez 6 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.6.21 12:55

@Janča6
Já mám za sebou 3 porody a poslíčky jsem měla teď až u posledního ale jen jednou v noci asi hodinu a půl. A to bylo cca 10 dní před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.6.21 13:04
@AndulkaMa píše:
@Janča6
Já mám za sebou 3 porody a poslíčky jsem měla teď až u posledního ale jen jednou v noci asi hodinu a půl. A to bylo cca 10 dní před porodem.

V prvnich dvou tehotenstvich jsem je nemela vubec, ve tretim zacaly cca mesic pred porodem, ale tak 2× do tydne treba 4 hodiny v kuse. Ve ctvrtem tehotenstvi mi silene tvrdlo bricho cca od 26. tydne a cca od 33. nebo 34. tydne jsem mela nekolikrat denne pravidelne dost bolestive poslicky po 2 minutach vzdycky tak 3 hodiny v kuse. Ale ten pravy porod par dni pred terminem jsem poznala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí