Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, jak jste se vyrovnavali s nervozitou před transferem? Příšťí týden jdu na svuj prvni KET, ET nebylo úspěšné. Celkově mám 4 pokusy ještě a jsem strašné nervózní z toho jak to dopadne. Zároveň si o tom nemam s kym popovidat, protoze to nikde neroztrubujeme. Nemůžu usnout, pak se zase budim. Rano premyslim z leva prava co rpo to muzu udelat. Samozrejme by bylo nejlepsi se uklidnit, moc mi to ale prave nejde.
Tak pro to něco dělej, i kdyby to byly blbosti, tak se tím zabavíš. najdi si cviky na prokrvení dělohy a zacvič si, objednej si akupunkturu…
Pracuješ?
Ahoj, můj první transfer také nebyl úspěšný, čekání na druhý jsem si zkrátila 3× návštěvou akupunktury a také jsem začala doma meditovat. Trochu mě to naučilo si právě zklidnit mysl a přijít na jiné myšlenky.
V den transferu jsem stejně byla trochu nervózní, takže jsem si dala velkou Plzeň 😅
A zadařilo se, za 3 týdny rodím.
Přeji hodně štěstí ![]()
je to opravdu hodně o nastavení mysli.
@Sany80s jj chodim do prace, cvicim ve fitku, doma delam jogu. Rozhodne nesedim na gauci, mam dost aktivni zivot. Ale ve chvilich kludu prichazi ten neklid.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.