Blond melír v těhu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janet11
14.4.10 14:44

Blond melír v těhu

Ahoj holky,
máte prosím někdo zkušenosti s barvením vlasů, konkrétně s blon melírem? Nechytla vám barva jiný odstín, nesvědila vás kůže na hlavě?
Díky za každou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
14.4.10 14:48

Zdravím :wink: ,
blond melír si dávám po celé moje těhu a nebyl s tím sebemenší problém. Chce to dobrou kadeřnici. Spíš se divím, že v tomto období mi vůbec nepadají vlasy a rostou jako z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janet11
14.4.10 14:53

No jo, každý to má trochu jinak, někomu padají a někomu se naopak zpevní, mně se třeba o moc zlepšila kvalita vlasů.
Děkuji moc za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
15043
14.4.10 15:01

Není zač :wink: . Opravdu myslím, že není se čeho bát. Barvy jsou teď o mnoho šetrnější, než před lety :wink: .
Hodně štěstí při barvení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janet11
14.4.10 15:03

jj, děkuju, za chvíli jdu k holiči :-)

• Citovat
  • Upravit
13415
14.4.10 15:07

Taky jsem neměla problém a to mám dvoubarevný melír. Chytla jak blond, tak hnědá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22003
14.4.10 15:12

Měla jsem a chytl úplně normálně, jako pokaždé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
14.4.10 15:13

ahoj blond melír jsem si nechala dělat u obou těhu teď nedávno a chytl mi skvěle a že by mě třeba svědila hlava nebo něco jiného absolutně né a fakt chytl řekla bych úžasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
14.4.10 16:38

Já taky v obou těhu bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
14.4.10 17:02

Ahoj, také jsme s melírem neměla v těhotenství problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janet11
14.4.10 18:26

Děkuju všem za reakce, tak už ho mám taky za sebou a chytlo to skvěle, hned se cítím lépe :palec:

• Citovat
  • Upravit
890
14.4.10 18:29

ahojky.Já se taky barvila v obou těhu a v pohodě.Sice mě tchyně odrazovala,ale to jsou babský řeči.Já si nejdřív o tom něco přečetla.Pryč jsou ty doby,co to bylo hrozně nebezpečné.Říkalo se,že to přechází přez kuži k dítěti,ale to je v dnešní době nesmyslné…samozřejmě za předpokladu,že navštívíš kadeřnici. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
31.7.14 14:40

Zdravim vsechny a chci se poradit. Mam sve prirodni tmave hnede vlasy a rozhodla jsem se pro melir, chci co nejsvetlejsi a obavam se, jak mi to chytne. Kdyz jsem si ho nechavala davat pred lety, tak mi nejdriv chytnul do zrzava a musela jsem jit jeste dvakrat, aby byl opravdu svetly. Jsem ted navic tehotna 12tt a obavam se, aby nebyly s odstinem jeste vetsi problemy a taky, zda mohu jit dvakrat po sobe v kratke dobe na dobarveni? Diky za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6590
31.7.14 14:45

@Lizzi nesla bych do toho, pokud mas prirodni vlasy (bohuzel jsem se nedocetla, zda mas barvene), mohla bys toho litovat, pak chodit na odrosty, s chytnutim odbarvovace by problem nebyl, pokud nejsi barvena.
Na to odbarveni 2× po sobe, zalezi, jak kvalitni mas vlasy, ale jestli jsi tehotna, hormony delaji sve, bala bych se, ze budu rezava, nebo ze mi vlasy odpadnou…
Nesla bych do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
31.7.14 15:05

Byla jsem na melíru v těhotenství několikrát a vše naprosto bez problému…spíš bych ti doporučila kvalitní kadeřnici, aby nemusela odbarvovat víckrát…chodím na melír celý život a nikdy se nestalo, že by mi něco nechytlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí