Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím
,
blond melír si dávám po celé moje těhu a nebyl s tím sebemenší problém. Chce to dobrou kadeřnici. Spíš se divím, že v tomto období mi vůbec nepadají vlasy a rostou jako z vody.
No jo, každý to má trochu jinak, někomu padají a někomu se naopak zpevní, mně se třeba o moc zlepšila kvalita vlasů.
Děkuji moc za odpověď.
Není zač
. Opravdu myslím, že není se čeho bát. Barvy jsou teď o mnoho šetrnější, než před lety
.
Hodně štěstí při barvení!!
Taky jsem neměla problém a to mám dvoubarevný melír. Chytla jak blond, tak hnědá.
ahoj blond melír jsem si nechala dělat u obou těhu teď nedávno a chytl mi skvěle a že by mě třeba svědila hlava nebo něco jiného absolutně né a fakt chytl řekla bych úžasně ![]()
Děkuju všem za reakce, tak už ho mám taky za sebou a chytlo to skvěle, hned se cítím lépe ![]()
ahojky.Já se taky barvila v obou těhu a v pohodě.Sice mě tchyně odrazovala,ale to jsou babský řeči.Já si nejdřív o tom něco přečetla.Pryč jsou ty doby,co to bylo hrozně nebezpečné.Říkalo se,že to přechází přez kuži k dítěti,ale to je v dnešní době nesmyslné…samozřejmě za předpokladu,že navštívíš kadeřnici. ![]()
Zdravim vsechny a chci se poradit. Mam sve prirodni tmave hnede vlasy a rozhodla jsem se pro melir, chci co nejsvetlejsi a obavam se, jak mi to chytne. Kdyz jsem si ho nechavala davat pred lety, tak mi nejdriv chytnul do zrzava a musela jsem jit jeste dvakrat, aby byl opravdu svetly. Jsem ted navic tehotna 12tt a obavam se, aby nebyly s odstinem jeste vetsi problemy a taky, zda mohu jit dvakrat po sobe v kratke dobe na dobarveni? Diky za rady ![]()
@Lizzi nesla bych do toho, pokud mas prirodni vlasy (bohuzel jsem se nedocetla, zda mas barvene), mohla bys toho litovat, pak chodit na odrosty, s chytnutim odbarvovace by problem nebyl, pokud nejsi barvena.
Na to odbarveni 2× po sobe, zalezi, jak kvalitni mas vlasy, ale jestli jsi tehotna, hormony delaji sve, bala bych se, ze budu rezava, nebo ze mi vlasy odpadnou…
Nesla bych do toho
Byla jsem na melíru v těhotenství několikrát a vše naprosto bez problému…spíš bych ti doporučila kvalitní kadeřnici, aby nemusela odbarvovat víckrát…chodím na melír celý život a nikdy se nestalo, že by mi něco nechytlo… ![]()
Ahoj holky,
máte prosím někdo zkušenosti s barvením vlasů, konkrétně s blon melírem? Nechytla vám barva jiný odstín, nesvědila vás kůže na hlavě?
Díky za každou odpověď.