Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. Používám na dítě výhradně přírodní kosmetiku (Weleda, Lavera, Nobilis), minulý rok jsem měla opalovací mléko od Lavery „Opalovací mléko ve spreji NEUTRAL SPF 30 pro kojence a děti“ a byla jsem s ním velmi nespokojená: špatně se roztíralo, na kůži nechávalo bílý povlak a navíc se mi po něm dcera osypala.
Prosím, poraďte přírodní opalovací mléko pro kojence, které se vám osvědčilo. Předem děkuji!
PS Bohužel diskuze o přírodní kosmetice má 461 stran, špatně se to tam hledá.
Ja mam teda pro deti taky Laveru, pro maly kojence Sun Sensitive opalovaci mleko pro kojence SPF 20 a pro decka ve spreji Sun Sensitive opal. mleko ve spreji 25. Tu Neutralku jsem chtela koupit ted ![]()
Jinak ten bily povlak ma svuj smysl a u opalovaku s mineralnim filtrem to byva, ono se to po case ztrati. Ten Sensitive navic neni bily, ale do sedozelena, takze decka vypadaji po ranu jak mrtvolky
Tak ti asi moc neporadim, jedine zkusit ten Sensitive a ne Neutral, ovsem za ty prachy… Taky je mozny, ze ma alergii na nejakou slozku, kterou obvykle tyhle opalovaky obsahujou.
Jinak mam taky dobrou zkusenost s Cannaderm Robatko- konopnou kosmetikou. Delaji opalovak Cannabis Robatko 30.
Asho, děkuju za odpověď.
Ano, pravděpodobně v Laveře mému dítěti něco nesedlo, kouknu se na Cannaderm, díky.
Nnado, tak ja si ten Cannaderm nakonec ted objednala, mel by prijit v patek nebo pondeli, tak pokud chces, napisu ti sem aspon srovnani s tou Laverou ![]()
Shodly jsme se na tom, že Cannaderm Robátko opalovací mléko OF30 je velmi dobré, sice je řídké, ale dobře se roztírá, vstřebává a moje atopické dítě ho přijalo bez reakce.
Já mám přírodní olej opalovací OF15 od Hadka, ale jak tak koukám, tak to bude asi málo.....
http://www.khsplzen.cz/…-mleko-of-30
A pak ať si člověk něco koupí
To jsou takové mrchy ti obchodníci. Ví, že rodiče pro ty svoje lásky malé udělají skoro cokoli, chtějí jim dopřát to nejlepší a oni i na těch dětech prostě škudlí a zneužívají. To je hnus. No nevím, co k tomu říct. Podle ohlasů se mi ta vaše kosmetika původně líbila, teď váhám. ![]()
@Kačka S. Ahoj, nerekla bys mi, prosim, co bylo na te hygienicke stanici o tom kremu napsano? neda se to tam nejak najit-ty prilohy se neotviraji. a tykalo se to i dalsich vyrobku od cannaderm nebo jen toho opalovaciho? diky moc! ja tuhle znacku pouzivam pro syna, tak me to vydesilo