Přírodní opalovací krém nebo mléko pro kojence

2725
14.4.10 13:51

Přírodní opalovací krém nebo mléko pro kojence

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. Používám na dítě výhradně přírodní kosmetiku (Weleda, Lavera, Nobilis), minulý rok jsem měla opalovací mléko od Lavery „Opalovací mléko ve spreji NEUTRAL SPF 30 pro kojence a děti“ a byla jsem s ním velmi nespokojená: špatně se roztíralo, na kůži nechávalo bílý povlak a navíc se mi po něm dcera osypala.
Prosím, poraďte přírodní opalovací mléko pro kojence, které se vám osvědčilo. Předem děkuji!

PS Bohužel diskuze o přírodní kosmetice má 461 stran, špatně se to tam hledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
14.4.10 14:29

Ja mam teda pro deti taky Laveru, pro maly kojence Sun Sensitive opalovaci mleko pro kojence SPF 20 a pro decka ve spreji Sun Sensitive opal. mleko ve spreji 25. Tu Neutralku jsem chtela koupit ted :nevim:
Jinak ten bily povlak ma svuj smysl a u opalovaku s mineralnim filtrem to byva, ono se to po case ztrati. Ten Sensitive navic neni bily, ale do sedozelena, takze decka vypadaji po ranu jak mrtvolky :D Tak ti asi moc neporadim, jedine zkusit ten Sensitive a ne Neutral, ovsem za ty prachy… Taky je mozny, ze ma alergii na nejakou slozku, kterou obvykle tyhle opalovaky obsahujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.4.10 14:34

Jinak mam taky dobrou zkusenost s Cannaderm Robatko- konopnou kosmetikou. Delaji opalovak Cannabis Robatko 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
14.4.10 15:30

Asho, děkuju za odpověď. :-) Ano, pravděpodobně v Laveře mému dítěti něco nesedlo, kouknu se na Cannaderm, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.4.10 21:01

Nnado, tak ja si ten Cannaderm nakonec ted objednala, mel by prijit v patek nebo pondeli, tak pokud chces, napisu ti sem aspon srovnani s tou Laverou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
15.4.10 01:29

Díky moc! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
29.4.10 12:28

Shodly jsme se na tom, že Cannaderm Robátko opalovací mléko OF30 je velmi dobré, sice je řídké, ale dobře se roztírá, vstřebává a moje atopické dítě ho přijalo bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.6.10 18:14

Já mám přírodní olej opalovací OF15 od Hadka, ale jak tak koukám, tak to bude asi málo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
27.8.11 10:06

http://www.khsplzen.cz/…-mleko-of-30

A pak ať si člověk něco koupí :cry: To jsou takové mrchy ti obchodníci. Ví, že rodiče pro ty svoje lásky malé udělají skoro cokoli, chtějí jim dopřát to nejlepší a oni i na těch dětech prostě škudlí a zneužívají. To je hnus. No nevím, co k tomu říct. Podle ohlasů se mi ta vaše kosmetika původně líbila, teď váhám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.1.13 22:05

Viz dale

Příspěvek upraven 23.01.13 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.1.13 22:06

cannaderm robatko nebezpeci

@Kačka S. Ahoj, nerekla bys mi, prosim, co bylo na te hygienicke stanici o tom kremu napsano? neda se to tam nejak najit-ty prilohy se neotviraji. a tykalo se to i dalsich vyrobku od cannaderm nebo jen toho opalovaciho? diky moc! ja tuhle znacku pouzivam pro syna, tak me to vydesilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí