Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
také jsem měla Skinoren od kožní lékařky. Ovšem měla jsem ho užívat lokálně - tj. na potřebná místa v tenké vrstvě. Mírně pálil, ale takovou reakci jako tobě nezpůsoboval. Myslím, že bys ho měla vysadit a poradit se s Dr. co dál.
Kdysi jsem ho taky používala a celkem mi pomohl - přestaly se mi dělat takovýty hluboký boláky, co se tejden tlačí, pak tejden zrajou a pak ještě tejden krvácej
, ale pozor - nenatírat s ním celý obličej jako třeba s „normálním“ krémem. Používala jsem normálně „svůj“ krém na bezproblémový místa a na místa kolem očí a ten Skinoren jen v tenoučký vrstvičce na ty kritický místa (brada, kolem pusy, tváře, mezi obočím, čelo …), prostě jen ty ostrůvky na obličeji. Taky si pamatuju, že to pokaždý kousalo a jakoby „svíralo“ tu kůži, ale to třeba během pár minut pak přešlo, určitě to netrvalo hodiny nebo celý den. Za mě bych řekla, že pokud by mi to zabíralo a pleť se zlepšila, tak bych to vydržela. ![]()
To právě chci ještě vydržet,namažu to jen jednotlivě a opatrně a uvidím,Díky všem za rady.
Pálil mě docela hodně, ale pupínky nedělal… Akorát, po pravdě řečeno, taky nijak moc nepomáhal… ![]()
Ahojky mě tedy pomohl hodně moc
Kožařka mě po hodně dlouhé době zbavila problémů
byla jsem 4× na chemičkém peelingu (ale po něm se nesmí na slunko takže by byl tak nejvyšší čas na něj, dělá se po týdnu) a právě v kombinaci se skinorenem který mažu do teď a fakt paráda
Skinoren pálí a bolí jako svině ale je pár rad jak tomu zabránit - hlavně - nesnese vlhko!! musíš mít úplně suchý obličej!! tedy jak si umyješ obličej a vyčistíš tak za chvilku natřít normálním hydratačním krémem-ale ne mastným - já mám biodermu tu lehčí a super-a až se ten krém úplně vsákne tak za 25min? tak teprve natřít skinoren. nemusí se všude-jen tam kde se ti nejvíc dělaj fujky. a chvilku vydržet štípání a pak dobrý. a mít při tom mazání fakt suché ruce. tímhle postupem se nejvíc asi dá zabránit štípání
a další důležítá věc-mazat pravidelně-jak ho vysadím v představě že už ho nepotřebuji třeba na týden a pak namažu tak to bolí o hodně víc!!když mažu pravidelně každý večer tak to štípe jenom chvilku.
já bych to s ním ještě zkusila, fakt jsem toho ozkoušela milion a tenhle prevít je nejlepší - ale záleží na důvodu proč se fujky dělaj, mě proto že se mi nějak neodlupuje pravidelně vrchní vrstva kůže a proto ten skinoren-je tam nějaká kyselina-proto to pálení - která postupně tu vrcní část kůže naleptává a ta kůže se pak líp odlupuje-neucpává se-nedělaj se beďary - asi tak nějak mi to bylo vysvětleno.
Mě teda nepomohl.Ale já to měla fakt hrozný ,tkže se nedivím a to jsem vyzkoušela troufnu si říct 90% sortimentu na trhu
nevím jak jsi na tom ty ,ale pokud máš boláky nech si napsat ATB mastičku a až se to zahojí tak teprve tento Skinoren .
Mišmiš píše:
Ahojky mě tedy pomohl hodně moc
Kožařka mě po hodně dlouhé době zbavila problémů
byla jsem 4× na chemičkém peelingu (ale po něm se nesmí na slunko takže by byl tak nejvyšší čas na něj, dělá se po týdnu) a právě v kombinaci se skinorenem který mažu do teď a fakt paráda
Skinoren pálí a bolí jako svině ale je pár rad jak tomu zabránit - hlavně - nesnese vlhko!! musíš mít úplně suchý obličej!! tedy jak si umyješ obličej a vyčistíš tak za chvilku natřít normálním hydratačním krémem-ale ne mastným - já mám biodermu tu lehčí a super-a až se ten krém úplně vsákne tak za 25min? tak teprve natřít skinoren. nemusí se všude-jen tam kde se ti nejvíc dělaj fujky. a chvilku vydržet štípání a pak dobrý. a mít při tom mazání fakt suché ruce. tímhle postupem se nejvíc asi dá zabránit štípání
a další důležítá věc-mazat pravidelně-jak ho vysadím v představě že už ho nepotřebuji třeba na týden a pak namažu tak to bolí o hodně víc!!když mažu pravidelně každý večer tak to štípe jenom chvilku.
já bych to s ním ještě zkusila, fakt jsem toho ozkoušela milion a tenhle prevít je nejlepší - ale záleží na důvodu proč se fujky dělaj, mě proto že se mi nějak neodlupuje pravidelně vrchní vrstva kůže a proto ten skinoren-je tam nějaká kyselina-proto to pálení - která postupně tu vrcní část kůže naleptává a ta kůže se pak líp odlupuje-neucpává se-nedělaj se beďary - asi tak nějak mi to bylo vysvětleno.
Tak jsem to zkusila podle tebe a je to jak píšeš,chvíli to vydržím a pak to přejde.Teď ještě aby to zabralo.Tak budu mazat a uvidím.Díky za radu.
Mne skinoren moc pomaha, mam hrozne odolnou kuzi, v podstate me ani moc nepali, spis jen tak svedi a trosicku stipe, ale nic hroznyho. No me teda nepali moc ani 70% chemicky peeling, takze jsem asi hroch
Jinak skinoren doporucuji, bylo mi u dr. receno, ze nelze si na nej vypestovat zavislost, navic zmizely i ty nejmensi pupinky a plet je krasne hladka. Ale damy, pouzivam ho rano i vecer, naprosto pravidelne, necekejte zazraky, pokud nejste precizni. Ja si ho nanasim na celou plochu, samozrejme ne kolem oci. Tak smrt bedarum ![]()
Jojo taky ho mažu každé ráno a večer pravidelně už rok a půl, nikdy žádné pláení nebo jiná alergická reakce se u mě neobjevila a taky mi celkem pomohl, akorát nevím, jak ho používat s hydratačním krémem…
ahoj, taky na to trpím.. udělá se mi bolák po kterém mi na obličeji zůstávají škaredé fleky
má stím nkdo zkušenosti?
Tak to je síla já jsem šla ke kožaři aby mi dal něco na pigmentové skvrny a tady se dočtu že je to na bedary hmmmmm mno nic…mám jich pár tak snad mi to aspon pomůže,příště snad už dostanu to co jsem vlastně chtěla
![]()
Ahoj všem, já ho mám už asi tak 3 týdny, a mně bylo v ordinaci řečeno, že nejprve skinoren a teprve pak jakýkoliv jiný krém. Nikdy ne naopak, rozhodně ne prvně denní nebo noční krém a na to skinoren, to si myslím že je špatná rada. Protože pokud mi má něco pomoci, musí to na pleť jako první, nechat vstřebat a až za chvíli teprve krém co používám. Já kombinuji s novinkou od Ori proti akné na dospělou pleť je to denní i noční Bioclinic a rozhodně to je lepší než dosud. Jak ale skinoren vysadím, hned se problémy vrátí. Pleť po skinorenu je hladší a vypnutá. Ale zatím se mi to moc nelepší, jelikož můj problém je ve střevech a dokud se nedoléčím, tak to musím vydržet, ale aspoň že je to více pod kontrolou a už únosné, předtím jsem nemohla vůbec mezi lidi.
Ahoj, Skinoren používám už 3 měsíce každý večer a musím říct, že výsledky jsou neuvěřitelný. Pleť je po něm jako nová, obličej mi krásně vyhladil a pupínky už skoro ani neznám. Nikdy mě nepálil, nesvědil, neměla jsem po něm ani červený obličej ani se mi obličej neosypal pupínkama. Opravdu chválím, má moje velké plus!!! ![]()
Ahoj děvčata,prosím vás včera mi lékařka předepsala krém na pleť SKINOREN,tak sem se hned večer natřela a myslela sem že mi to sežere obličej,strašně to pálilo,svědilo,celý obličej mi zrudl a vyskákalo snad 100 pupínků,byla to hrůza,podle příbalového letáku samozdřejmě přecitlivělost na nějakou látku v krému obsaženou a že krém mám přestat používat.Měli jste něco podobného a potom se to třeba upravilo když jste ho používaly dál,nebo opravdu nepoužívat,co myslíte??Dnes jsem se natřela krémem s heřmánkem na uklidnění,ale štípe mě taky,pleť mám zase červenou,jestli to jsou ještě dozvuky ze včerejška,ach jo.