Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
já teda nemám, ale vypadají úžasně takovéhle kudrlinky…no to bych si nechala líbit…takže ráda si počtu jakoukoli kritiku. A kdyby někdo věděl, kde se dají koupit v kamenném obchodě… ![]()
Tak já je viděla něco podobnýho(možná to bylo ono -nezkoumalo jsem to ,ale vipadalo to přesně tak)na předváděčce na Chodově v Praze-nátáčeli tam ženským vlasy a fakt to pak vypadalo jako na tom obrázku
.Jenže já bych si třeba nenatočila sama vlasy ani se zázračnýma natáčkama. ![]()
dik za tip, hned jsem je objednala
prave jsem si vcera vymyslela ze chci kudrlinkový uces
vypadá to báječně, teď je už tedy nevyužiju, ale když jsem měla dlouhý vlasy, tak jsem přesně takový kudrliny taky chtěla,
ale na mě nepomáhaly žádné natáčky - natočila jsem, vyfoukala, natužila a než jsem došla z domu na ples/do divadla atd, už jsem měla vlasy jen vlnitý a po další hodině rovný ![]()
Teď jsem objevila i u nás v Ostravě, tak si tam dneska zajedu a zjistím kolik stojí, bez přirážky. ![]()
Holky, já budu taky ráda, když sem dáte vědět, jak to funguje doopravdy. Mně teda stačí, když si udělám na noc francouzský cop a ráno jsem jak ovečka a vydrží mi to i dva tři dny, ale takhle jinak zvlněné by se mi taky líbily. Hledám na netu nějaké české stránky, ale nemohu vůbec najít. Zkuste, please, poradit.
![]()
Já jsem našla www.lokny.cz , ale ty ceny jsou tam trochu jiné. ![]()
diskuse - http://www.omlazeni.cz/…17817-0.html
Já je mám objednané z toho aukra a zítra by měly dorazit, tak pak dám kdyžtak vědět ![]()
Na Aukru je mají za +-150,– + poštovné, ale chci se dneska zajet kouknout do obchodu za kolik je tam mají.
to je fakt, na aukru to jde, ale jinak na těch stránkách výš je to mazec…tak pak dej určitě vědět, jak to vypadá a kolik to stojí u vás v Ostravě.
Určitě dám.
Ale jak jsem koukala na ty lokny, tak tam jsou obrázky přímo z té předváděčky, tak to vypadalo solidně, a zase to není tolik peněž, než jak jsou ty originály, tak uvidím za kolik to seženu tam.
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenost, s těmito natáčkami. Chtěla bych si je koupit,ale nevím - http://aukro.cz/…natacky.html
Moc děkuji.
Katka