Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ja jsem je objednala na mimibazaru.skoda ze jsem je nenasla v brne, musim cekat na postu
Takm je mají taky drahší, ne? kolik si objednala balení? Koukám, že máme podobně vlasů. ![]()
nejsou tam drahe, taky kolem 150.ja objednala za 125. objednala jsem si zatim jedno baleni na kratsi vlasy, uvidim jak to bude fungovat a jestli to bude stacit
tak jsem to zkoušela, přišla jsem o spoutu vlasů, protože mě to kudlalo, ale něco se mi na té hlavě udělalo, mám to sice jen na sucjé vlasy, ale za ty peníze, co bych mohla čekat. ![]()
au moje ruce. tak uz to mam na hlave a cekam na vysledek.drzte palce ![]()
Nikiki píše:
au moje ruce. tak uz to mam na hlave a cekam na vysledek.drzte palce
Tak to držím, hlavně ať jsi jako superstar ![]()
tak hlasim ze je to supr.jsem spokojena jen jsem zvedava jak dlouho me to bude bavit
ale konecne nemam vlasy priplacnute na hlave.ani zadne tuzidlo jsem nepotrebovala jen jsem vlasy v tom nechala uschnout ![]()
To jsem, ráda, že jsem alespoń udělala radost.
taky to dneska znovu vyzkouším, snad mi neupadnou ruce, a naučila ses to hned, já u toho nadávala. ![]()
bylo to o ruce ale kdyz ja neco chci tak to jit musi
delala jsem to asi pul hodky no, ruce me boleli poradne.ale drzi to doted bez laku, bez tuzidla…to uz je ale asi o vlasech
Aby to nekudlilo, tak se nesmí dávat velké prameny, musí být malé. A já jsem koupila 32ks natáček a mám to akorát
A ta cena nebyla tak hrozná
Takže za sebe spokojennost
Je potřeba, aby se to trochu naučil a pak už je to pohoda ![]()
měla jsme i malé, a i tak mě to kudlalo, ale je to asi praxí. ![]()
Holky, taky je mám doma a jsem s nima moooc spokojená, chce to jen cvik, pak už to „odsejpá“ rychle.
Musela jsem si teda přiobjednat ještě jedno balení, měla jsem jen těch 9 velkých a 9 malých, ale mám vlasů na 2 hlavy, tak mi to nestačilo. Na zkoušku jsem si natočila jen horní prameny a výsledek viz. foto.
Jen nevím, jak by to vypadalo u dlouhých vlasů, moje délka po ramena je tak akorát pro ty větší natáčky, ty menší jsem točila tak od půlky vlasů, ne přímo u hlavy. Takže pro dlouhé vlasy to asi není, i když na té krabici je ženská s dlouhými vlasy..
No, nechápu, jak je tam mohla nacpat…
![]()
Ahoj, mohla bych se te zeptat, jak dlouho ti ty kudrlinky vydrzi po pouziti tech natacku magickych? Dekuju za odpoved ![]()