Magické natáčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
29.3.10 13:52

ja jsem je objednala na mimibazaru.skoda ze jsem je nenasla v brne, musim cekat na postu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka1984
29.3.10 13:59

Takm je mají taky drahší, ne? kolik si objednala balení? Koukám, že máme podobně vlasů. :-)

• Citovat
  • Upravit
2398
29.3.10 14:08

nejsou tam drahe, taky kolem 150.ja objednala za 125. objednala jsem si zatim jedno baleni na kratsi vlasy, uvidim jak to bude fungovat a jestli to bude stacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka1984
29.3.10 14:11

Aha, děkuji, já budu potřebovat určitě na delší.

• Citovat
  • Upravit
ka1984
29.3.10 18:59

tak jsem to zkoušela, přišla jsem o spoutu vlasů, protože mě to kudlalo, ale něco se mi na té hlavě udělalo, mám to sice jen na sucjé vlasy, ale za ty peníze, co bych mohla čekat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2398
31.3.10 10:14

au moje ruce. tak uz to mam na hlave a cekam na vysledek.drzte palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
31.3.10 12:59
Nikiki píše:
au moje ruce. tak uz to mam na hlave a cekam na vysledek.drzte palce :lol:

Tak to držím, hlavně ať jsi jako superstar :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.3.10 21:59

tak hlasim ze je to supr.jsem spokojena jen jsem zvedava jak dlouho me to bude bavit :lol: ale konecne nemam vlasy priplacnute na hlave.ani zadne tuzidlo jsem nepotrebovala jen jsem vlasy v tom nechala uschnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka1984
1.4.10 10:08

To jsem, ráda, že jsem alespoń udělala radost. :-) taky to dneska znovu vyzkouším, snad mi neupadnou ruce, a naučila ses to hned, já u toho nadávala. :-D

• Citovat
  • Upravit
2398
1.4.10 10:11

bylo to o ruce ale kdyz ja neco chci tak to jit musi :lol: delala jsem to asi pul hodky no, ruce me boleli poradne.ale drzi to doted bez laku, bez tuzidla…to uz je ale asi o vlasech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.4.10 22:58

Aby to nekudlilo, tak se nesmí dávat velké prameny, musí být malé. A já jsem koupila 32ks natáček a mám to akorát :) A ta cena nebyla tak hrozná :) Takže za sebe spokojennost :) Je potřeba, aby se to trochu naučil a pak už je to pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka1984
2.4.10 14:05

měla jsme i malé, a i tak mě to kudlalo, ale je to asi praxí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3432
28.4.10 11:54

Holky, taky je mám doma a jsem s nima moooc spokojená, chce to jen cvik, pak už to „odsejpá“ rychle. :-) Musela jsem si teda přiobjednat ještě jedno balení, měla jsem jen těch 9 velkých a 9 malých, ale mám vlasů na 2 hlavy, tak mi to nestačilo. Na zkoušku jsem si natočila jen horní prameny a výsledek viz. foto. :wink: Jen nevím, jak by to vypadalo u dlouhých vlasů, moje délka po ramena je tak akorát pro ty větší natáčky, ty menší jsem točila tak od půlky vlasů, ne přímo u hlavy. Takže pro dlouhé vlasy to asi není, i když na té krabici je ženská s dlouhými vlasy.. :think: No, nechápu, jak je tam mohla nacpat… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
28.4.10 11:54

Jéé, jsem zapomněla na tu fotku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miskaaa
28.10.10 22:46

jak dlouho

Ahoj, mohla bych se te zeptat, jak dlouho ti ty kudrlinky vydrzi po pouziti tech natacku magickych? Dekuju za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml