Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
když jsem pročítala dnešní diskuze ,tak jsem našla na stránkách toto ![]()
http://www.shewee.cz/…Default.aspx
tak by mě zajímalo zda s tím máte některá zkušenosti?
ahoj,
přiznám se, že jsem to teď viděla poprvé a docela mě to pobavilo. Ale proč to nevyzkoušet??? ![]()
Jo uz jsem o tom slysela kdysi davno,ze neco takoveho existuje.Ale myslim,ze to asi nikdy nepouziju ![]()
Teď jsem o tom četla poměrně pobouřený (na mě tak alespoň působil) fejeton od Radima Uzla ![]()
No, přijde mi to jako békovina, ale proti gustu… Třeba se to ujme.
Ovšem brát to jako pomůcku k rovnosti s mužskými, no nevím…
Rovnost tahle čůrací trubička nedělá ![]()
![]()
![]()
![]()
no mně to taky pobavilo,ale vzpomněla jsem si jak byl tuhle tchán celý cacný, že viděl ženskou čůrat do pisoáru,tak kdo ví třeby to byla nějaká průkopnice. jinak si myslím,že je to třeby dobrá pomůcka pro lékařky operatérky,ale někdo jim to na to přirození musí přiložit ![]()
já viděla i „bažanta“ pro ženy, leč v nemocnicích se moc asi nechytl ![]()
Docela mě to pobavilo
Nikdy jsem o ničem takovém neslyšela. Nejlepší je pasáž o mytí toho zařízení v myčce, bleeee do myčky na nádobí bych to asi nedala ![]()
Konec požahaných hýždí od kopřiv, konec mokrých nohavic a bot, sbohem vystrkování zadnic na houbaře…
![]()
Já myslím, že revoluční je to krásně, ale jen pro odvážné..My ostatní zase do dřepu.. ![]()
jako když tak zase vzpomínám, tak když jsem cestovala po světě tak nás jendnou udivila známá tím , že čůrala přes nohavice, tak kdo ví jestli to zrovna neměla
ale dokáži si to představit te´d po praze,když tam mají být jenom ty pisoáry..... to by se mělo městoplácnou přs kapsu a mělo by to ženám rozdávat, aby mohly taky vykonat svoji potřebu… ![]()
Už je to dlouho, co jsem o tom slyšela, ovšem… než pak nosit počůraný pytlík, tak si radši čapnu
.
Jinak ale obvykle vydržím
, spíš u chlapů mám dojem, že někteří jedinci z toho, jak snadno jim příroda umožnila vystrčit nádobíčko, nabyli přesvědčení, že můžou občůrat každý roh jak psi. Oteplilo se, tak očekávám, že denně venku uzřím vyměšovat alespoň jednoho dospělého pána tvorstva.
Jůůůůůůůůůů
![]()
Tak viděla jsem poprvé a taky mě to pobavilo.Určitě to chce trénink. Teda nedovedu si představit,že bych tam poslala nějaký silný proud, to taky radší do dřepu ke kopřivám ![]()
http://www.novinky.cz/…prkenka.html
čurokap-to mě opravdu velmi pobavilo
![]()
kamarádka to prý skoušela minulé léto připadala si trapně a navíc rtefit se do toho je prý skoužka odvahy.
Nemyslím, že je tato pomůcka pro odvážné…Jsem po výměně obou kyčlí a už cestou z nemocnice jsem řešila neřešitelný problém : chtělo se mi na „malou“ a po operaci se nesmím ani ohnout..o podřepu nemluvě…takže? opravdu je to tak nesmyslná pomůcka??? ![]()