Řídké vlasy - je pomoc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
220
21.3.10 17:48

ridke vlasy

:mavam: Holky mam docela problem,po porodu mi padaji vlasy,mam je ridky,ted jsem si koupila aspon nejaky vitaminy centrum,chtela bych se zeptat,neznate nejakou vlasovou vodu na rust vlasu a na houstnuti?Co myslite chci si koupit walmark reghaar-vlasovy aktivator,a jeste vlasovy zabal z henny mate stim nejake zkusenosti pomaha to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21897
21.3.10 17:55

Ahoj,ja ted asi mesic pouzivam vlasove serum Revalid a i vitamin od nich,ucinek zatim nepocituju,ale lekarnice rikala,ze to potrva tak tri mesice.Pry to opravdu zabira,zensky si to chvalej,ale chce to vydrzet minimalne toho ctvrt roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.3.10 18:00

Mně pomohlo u obou dětí počkat, sice ty nervy :roll: , upravilo se to po třech až čtyřech měsících samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
21.3.10 18:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
21.3.10 18:03

Ahoj, me dala pred tydnem kadernice sampon a vitaminy od firmy Kerastase ( Specifique ) a musim rict, ze jsem zatim umyla vlasy zatim 2× a vitamin dala jen 1× a uz pocituji vysledky!!!!!! Vlasy jsou hezci, lesknou se a take uz tolik ,nepadaji!!!!

Trik je, ze po umyti samponem se pry vlasy maji omyt studenou vodou a tim se zaruci lesk!!! Zkusila jsem a funguje to.

Jen jeste musim rict, ze ten sampon a vitaminy byly trosku drazsi…ale kdyz chceme zachranit par vlasu a zase se citit jako zeny, proc ne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.3.10 19:09

Revalid-pom tom mi bylo strasne zle od zaludku,takze jist spis po jidle,Kerastase-sampony,kondicioner jsem pouzivala-to je bezva,ale snad az prilis drahe na ty ucinky-nic moc.

Mne vlasy taky hrooooozne proridly,dokonce mi vypadaly kouty,koupila jsem si obyc vodu z lopuchu a mam krasny maly vlasky a kouty obrostle-pouzivej kazdy den vodicky k masazi hlavy,Centrum jsou dobre vitaminy,mi sedely.Jinak pry jsou i nejake injekce misto panthenolu,jo a zabal z Henny proti padani muzu jen doporucit :palec: ,sampon Henna teda bez ucinku :-( .

Babska rada-umyt hlavu zloutkem-poprve jsem ji umyla samponem,podruhe vetrela zloutek a nechala chvili zabaleny pusobit,pote oplachnout vodou-taky na rust vlasu.Jinak je pravda,ze studena voda i mineralka podporuji lesk vlasu.

Jeste pred otehotnenim jsem pouzivala vitaminy Ineov,ty byly taky dobre a ucinne,ale tusim se nedoporucuji pri kojeni.Jinak mrknu taky na odkaz Bohunky :-).Tohoto mam vyzkouseno opravdu spoustu,ponevadz mne vlasy padaly fakt po pramenech a dlouho,jeste ted padaji,ale ne tak moc,taky mam onemocneni stitne zlazy-coz podporuje vypadavani.Takze i ja ozkousim ted uz neco na zhoustnuti,vypadavani se jakz takz zbavuji.

Jinak jak dlouho po porodu vlasy vypadavaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.3.10 19:14

Hned jak mi začaly padat vlasy jsem letěla do lékárny( asi po 3 m od porodu). Koupila jsem si tobolky Hair a pár jich zobla, než jsem zjistila, že po nich mám průjem a rudnu v obličeji - načež jsem si diagnostikovala přecitlivělost na niacin. Takž už jsem si žádnou nevzala.
Byla jsem tak otrávená, že jsem nějakou léčbu vzdala a ejhle samo se to tak za 2 až 3 měsíce zastavilo a vlasy houstnou a rostou nové..
Takže za mě - nic nekupuj a počkej - věřím, že se to spraví samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.3.10 19:19

Ahoj ja pouzivala pred teh. vitaminy centrum materna a ty jsem pobirala jeste do konce kojeni(do 8mes.)a problemy jsem nemela s vlasy,az od te doby co jsem je prestala uzivat,tak ted jsem si aspon poridila vitaminy centrum ty jsou take dobre tak uvidime ,a stim zloutkem opravdu to je na podporu rust vlasu?a to si mam vetrit na pokozku hlavy teda po umyti nebo pred,diky urcite zkusim tu vodu z lopuchu :wink: :mavam:

Příspěvek upraven 21.03.10 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
21.3.10 19:22

Tak ja jsem pomalu dva roky po porodu a samo se mi padani nezastavilo a kadernice rika,ze uz ani nezastavi,ze chce tomu pomoct..i kdyz vim o holkach,kterym vlasy prestaly padat.Cekala bych od porodu tak rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.3.10 19:24

No ja jsem uz 15mes. po porodu,a taky stale padaji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.3.10 19:32

Pokud nejsi blondynka,tak zkus i ten zabal z Henny,ja si ho davala kazde tri tydny a pomahalo to,jak proti padani,tak na zhoustnuti,ale pozor,pokud si barvis vlasy-nebudou Ti po zabalu chytat dobre,ani drzet.

Ten zloutek si vetri po umyti na pokozku hlavy,nech tak 15min zabalene pusobit a oplachni,pak si dej kondicioner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.3.10 19:34

Ok diky ti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.3.10 19:37

Ja to napsala divne :-) :-) ,po zabalu z Henny Ti nebudou drzet barvy na vlasy,vlasy urcite jooooo.

Jo a pokud mas jeste jine nedostatky,tak si zajdi na preventivku,mne tak zjistily tu stitnou zlazu-ubytek,ci pribyvani na vaze,navaly horka,zvysena unava :-) ,kdo by nemel s malym ditetem,tres rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.3.10 19:45
Prosimte kolik stoji ten sampon?A da se koupit v lekarne?Asi ne co?A houstnou ti vlasy taky?
Mihaicka píše:
Ahoj, me dala pred tydnem kadernice sampon a vitaminy od firmy Kerastase ( Specifique ) a musim rict, ze jsem zatim umyla vlasy zatim 2× a vitamin dala jen 1× a uz pocituji vysledky!!!!!! Vlasy jsou hezci, lesknou se a take uz tolik ,nepadaji!!!!

Trik je, ze po umyti samponem se pry vlasy maji omyt studenou vodou a tim se zaruci lesk!!! Zkusila jsem a funguje to.

Jen jeste musim rict, ze ten sampon a vitaminy byly trosku drazsi…ale kdyz chceme zachranit par vlasu a zase se citit jako zeny, proc ne… :wink:

Příspěvek upraven 21.03.10 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.3.10 19:46

Jujky promin, vzdyt tam vlastne uvadis ze ti ho nabizela kadernice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...