Řídké vlasy - je pomoc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
2.1.13 15:06

Ahoj holky, oživuju diskuzi, ale potřebuju poradit co dělat u dítěte s hodně řídkými vlasy…Dcera 4,5let má velmi řídké vlasy, má je jemné a ještě k tomu si je namotává na prsty a vytrhává :zed:…Já mám velmi husté vlasy a jako hřebíky a partner má taky husté a syn má helmu na hlavě po mě, ale dcera vypadá chudě :,(…Nemůže jí chybět nějaký vitamín nebo něco? Na kožním jsme byli a kůže je suchá, ale ne na medikamenty…Když byla mladší, tak měla snad i víc vlásků. Teď jsme zkoušeli jí nechat narůst vlásky a nejde to- zvýrazňuje jí to těch pár vlásků co má hlavičce, takže musí na mikado. Neměli by ji vzít krev a vyšetřit ji nějak? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
2.1.13 15:29

Taky by mě zajímalo, jestli je něco pro děti. Náš tříleťák má taky strašně řídké vlasy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.9.20 20:01

Ahoj, oživuju diskusi, potřebuju poradit…Mám teď hrozně řídké vlasy, myslela jsem, že to mám zase po porodu jako po první dítěti, ale tam se mi to za nějaký čas srovnalo ale teď se mi to vůbec nelepší a už z toho začínám být nešťastná, jde to opravdu hodně vidět, o to víc, že mám tmavé vlasy, nemáte někdo stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.9.20 19:53

Já jsem tohle po porodu řešila a našla jsem kliniku CLINICAL HAIR&HEALTH, kde mi to pomohli řešit, je ale dobré to neodkládat a začít to řešit hned, aby se vlasy vrátily do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.10.20 23:40

Moc děkuju za radu. Můžu se zeptat jak to probíhalo, a jak dlouho trvalo než se ti to spravilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.10.20 23:58

@HeMraz Nespoléhej se na žádný kliniky. Vlasy nemáš, protože vlasové kořínky buď jsou nebo nejsou. Vlasové cibulky časem zaniknou, musíš pečovat o kůži na hlavě, nenosit umaštěné vlasy, takže mýt tak často, jak je třeba. Vitamíny v jídle, spánek, možná chybí estrogen? Prověřit hormonální hladiny.
A hlavně se podívej na hlavu rodičům, babičkám i dědům.
Jedno z mých dětí dědilo po svém dědečkovi i tvar uší a druhé má jemné vlasy po tchánovi. Jakoby nemohly dědit po mně - já mám kvalitní silné vlasy nebo po tchyni, co jich měla na rozdávání, i když jemnější. Zrovna jedna dcera musela po dědkovi, budiž mu země lehká. Ani po manželovi je nemají.

Maz ucpává vlasové cibulky, vlasy slábnou, časem tak zeslabí, že kvůli ucpávce nevyroste nový vlas. A zagoogli si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.10.20 12:03

S tím úplně nesouhlasím, aby se vlasy myly “tak často jak je třeba” protože pro někoho to může znamenat každý den nebo i častěji a o to víc se pokožka hlavy potom poškozuje a o to víc se mastí a začíná to nekončící cyklus, který nic neřeší. Na té klinice mi udělali trichologické vyšetření, kde právě zjistili kvalitu mé vlasové pokožky a vlasů…a poradili mi co dělat, aby se mi vše zregenerovalo (u každého je ta příčina jiná). Strava samozřejmě hraje velkou roli, ale určitě bych nezačínala brát nějaké doplňky, dokud nevíš co přesně potřebuješ řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
16.10.20 19:25

Já bych to ráda řešila s nějakým odborníkem, protože sama jsem už zkoušela co jsem mohla. A jak to tedy prosím tě probíhá a za jak dlouho se ti to asi tak spravilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.10.20 19:43

Tady to máš podrobně vysvětlené https://www.clinicalhair.cz/…e-vysetreni/ v podstatě ti takovou kamerkou jí prozkoumají vlasovou pokožku, není to nic nepříjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.10.20 18:45

Moc děkuju za ochotu, objednala jsem se tak uvidím, snad mi to taky pomůže, tak jako tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.10.20 13:43

Nemáš vůbec za co, hlavně ať se ti to podaří co nejrychleji vyřešit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.20 10:14

Clipy na zahuštění vlasů jsi nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.20 17:41

Potřebuji radu

Ahoj všichni, je mi 17 let. Asi tak do 13 let jsem měla krásně husté silné vlasy. Pak jsem začala experimentovat s kosmetikou, která asi nebyla úplně vhodná :(. Teď mám vlasy jemné, působí řídce a lehce se poškozují. Chci se zeptat, jestli je možné ještě vrátit vlasy do původního stavu. Hrozně mě to štve. Před asi rokem jsem se začala postupně vracet k ck nejsetrnejsi kosmetice. Ještě k tomu teď pozoruji, že mi jich vypadává víc než kdy jindy, ale nevím, jestli to není spíš ročním obdobím. Ještě bych chtěla dodat, že vlasy jsem si nikdy nebarvila, neměla jsem žádné meliry ani nic takového a tepelně si je neupravuji. Prosím o rady, nebo na té hlavě nebudu mít brzo nic. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.11.20 17:48

@Laugh Queen a o jakou kosmetiku šlo? Nejake hormonální vykyvy nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.20 17:59

@Kriss Tina To byly všechny možné šampony a kondicionéry plné silikonů, parabenů, sulfátů, SLS a nevím čeho všeho, taky jsem hodně kulmovala, teď už na fén, kulmu ani žehličku nešahám. A hormonální výkyvy nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí