Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
veras píše:
Jujky promin, vzdyt tam vlastne uvadis ze ti ho nabizela kadernice
Ju, u kadernice, ale kdyz si das do vyhledavace jmeno vyrobku, tak se ti objevi i salony u nas v CR.
Koupila jsem to mimo CR a sampon me stal 18eur a vitaminy neboli lepe receno glukoza ci co( davaji se na vlasy )me staly asi 15 eur, je tam 10 ampuli, muzes je davat 2× tydne nebo jen 1×.....
O houstnuti ti muzu napsat pozdeji az po delsim pouziti, ale zatim co jsem psala, tak za tu chvilku co to uzivam vidim, ze mi pada o hodne min vlasu a vlasy vydrzi dele ciste ( nemasti se tak casto ).
A la zloutek.....take jsem ho zkousela, take dobra vec…
Jinak jsem jeste slysela od holciny z orientu, ze se muze dat na vlasy zabal z vejce, jogurtu a oleje…to vse dat dohromady a protrit do vlasu…pry se ani pak nemusi pouzit sampon…
no, verila bych tomu, protoze kdyz se podivame jak maji ty zenske krasne vlasy… ![]()
Ja na vyrobky od L'OREALU nedam dopustit,ale prijde mi to dost drahe konkretne rada Kérastase,stoji tam jeden vyrobek prumerne kolem 600kc,jsou taky sampony od L'orealu-Profesional-napr bananovy-polovic.cena a je taky super,koupis je take u kadernice,ale videla jsem je i v Olympii ci Vankovce,v kadernictvi.Dulezite je posilit zevnitr a sampony bych brala spis jako doplnek.
Hlavne si nedavej na vlasy to vejce cele-bilek stahuje,vysusuje
,jdu se taky jeste pidit po dalsich vecech
.
culikata píše:
Ja na vyrobky od L'OREALU nedam dopustit,ale prijde mi to dost drahe konkretne rada Kérastase,stoji tam jeden vyrobek prumerne kolem 600kc,jsou taky sampony od L'orealu-Profesional-napr bananovy-polovic.cena a je taky super,koupis je take u kadernice,ale videla jsem je i v Olympii ci Vankovce,v kadernictvi.Dulezite je posilit zevnitr a sampony bych brala spis jako doplnek.Hlavne si nedavej na vlasy to vejce cele-bilek stahuje,vysusuje,jdu se taky jeste pidit po dalsich vecech
.
Mně doporučila kadeřnice Biohar.Regeneruje růst nových vlasů při nadm. vypadávání. Použila jsem ho teď asi potřetí, tak uvidíme.
Jinak k těm zábalům. Nemáte někdo vyzkoušený zábal na oživení vlasů. Jsem půl roku po porodu, vlasy už padaj míň, ale mám je jak pochc…slámu
Omlouvám se za výraz.Ani nový melír nepomohl. Cožpak melír je krásny, ale ty vlasy ![]()
Veras,cim vic,tim lip,ale dva zloutky urcite staci.
Anni 33,mne teda melir kvalitu vlasu vzdy o sto procent zhorsil
,mela jsem olejovy zabal v tube od Oriflame-ten byl dobry-jinak mi Oriflame nevyhovuje.
Jinak jsem si vzdycky napatlala koupenou masku na vlasy-vetsinou pouzivam ten L'oreal,do toho jsem pridala zloutek,olej na vlasy-nenenenene stolni!!!!Zabalila do sacku,rucniku,nechala minim.hodinu az 5pusobit oplachla vodou,popr jeste jednou umyla samponem,zalezi na vyzkouseni.Ja jsem to praktikovala 1krat do mesice.
Taky jsem chodila do kadernictvi na zabaly-otacel se po mne i autobus,jak jsem mela krasny vlasy,jooo stacilo zakoureny prostredi,tehotenstvi,stitna zlaza a ted to mam taky jak pochcanou slamu,takze nemam cas si vlasy ani umyt
,ale uz mam alespon myslenky.
Děkuji za radu , ten zábal vyzkoušim. Jinak jsem už z toho zoufalá. Ty vlasy vůbec nedrží tak jak chci
Pár hodin po umytí to ještě jde, ale později
No hrůza
Mě se vypadávání po porodu ještě taky nezastavilo a to už jsem vyzkoušela snad všechno dostupné, co se při kojení dá. Já jsem měla vždycky řídší vlasy, ale po porodu začali padat a teď 12 měsíců poté ještě pořád padají jako listí. Objevila jsem Mane vlasový zesilovač a přestože to nezastaví padání, pomůže to vizuálně, že se člověk cití alespoň líp. Tak třeba vám taky aspoň trochu pomůže.
www. hustevlasy. cz
Taky mi asi po 4 měsících kojení začaly vypadávat vlasy až jsem se děsila. V lékárně jsem si koupila tenhle šampón:
http://www.kosmetickydum.cz/…u_g6196.html
a účinek byl téměř okamžitě. Až se mi z toho vyrazila další řada vlasů:))
Eemii píše:
Tak ja jsem pomalu dva roky po porodu a samo se mi padani nezastavilo a kadernice rika,ze uz ani nezastavi,ze chce tomu pomoct..i kdyz vim o holkach,kterym vlasy prestaly padat.Cekala bych od porodu tak rok.
Já jsem dva a půl roku po porodu a pořád mi padají je to až šílené, všude jsou moje vlasy… Dřív jsem jedla vitamíny od Justu, chvíli to přestalo a pak mi přišlo, že padají ještě víc, tak jsem přestala vitamíny užívat a též nevím co s tím… ![]()
Anna33 píše:
Mně doporučila kadeřnice Biohar.Regeneruje růst nových vlasů při nadm. vypadávání. Použila jsem ho teď asi potřetí, tak uvidíme.
JJ ten biohar muzu doporucit, opravdu funguje…
Ahoj,vypadávání vlasů po porodu je úplně normální proces, pokud máte tento problém, je potřeba posílit tělo zevnitř,kupte si Biosil Plus a také ta Henna o které se zmiňujete je bezvadná. Její použití je sice náročné na čas, ale stojí za to. Sama mám jemné vlasy a Henna mi velmi vyhovuje. Všechno bude zase dobrý, nepropadejte panice
![]()
Holky potrebovala bych pomoc mam kudrnate vlasy jenze jsem si je asi 3 roky dost casto zehlila a nedavno jsem mela i nejake problemy s pokozkou susila se mi a hodne mi vypadali vlasy,potrebovala bych poradit co mam zacit pouzivat nato aby mi zhoustly a rychleji rostly,byla jsem i bylinkove lekarne kde mi poradily pi bylinkovy caj takze ho zacinam uzivat i kdyz vim ze se zmena hned neprojevi az po nejakem case a znate nekdo jeste nejakou radu ??? Slysela jsem i ze si mam vmasirovat zloutek na hlavu pomaha to??? Dekuju za radu snad mi nekdo z vas poradi
![]()
holky já na vlasy vždy používala kopřivový čaj a vždy mi to pomohlo
nejlépe vlastnoručně nazbírané lístky ![]()
A kde takový čaj prodávají ?? Ale dnes jsem v krámě viděla i nějaké tabletky na vlasy,taky je vyzkouším ![]()