Řídké vlasy - je pomoc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3818
21.3.10 20:39
veras píše:
Jujky promin, vzdyt tam vlastne uvadis ze ti ho nabizela kadernice :-D

Ju, u kadernice, ale kdyz si das do vyhledavace jmeno vyrobku, tak se ti objevi i salony u nas v CR.
Koupila jsem to mimo CR a sampon me stal 18eur a vitaminy neboli lepe receno glukoza ci co( davaji se na vlasy )me staly asi 15 eur, je tam 10 ampuli, muzes je davat 2× tydne nebo jen 1×.....

O houstnuti ti muzu napsat pozdeji az po delsim pouziti, ale zatim co jsem psala, tak za tu chvilku co to uzivam vidim, ze mi pada o hodne min vlasu a vlasy vydrzi dele ciste ( nemasti se tak casto ).

A la zloutek.....take jsem ho zkousela, take dobra vec…

Jinak jsem jeste slysela od holciny z orientu, ze se muze dat na vlasy zabal z vejce, jogurtu a oleje…to vse dat dohromady a protrit do vlasu…pry se ani pak nemusi pouzit sampon… :nevim: no, verila bych tomu, protoze kdyz se podivame jak maji ty zenske krasne vlasy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.3.10 23:39

Ja na vyrobky od L'OREALU nedam dopustit,ale prijde mi to dost drahe konkretne rada Kérastase,stoji tam jeden vyrobek prumerne kolem 600kc,jsou taky sampony od L'orealu-Profesional-napr bananovy-polovic.cena a je taky super,koupis je take u kadernice,ale videla jsem je i v Olympii ci Vankovce,v kadernictvi.Dulezite je posilit zevnitr a sampony bych brala spis jako doplnek.

Hlavne si nedavej na vlasy to vejce cele-bilek stahuje,vysusuje :-) ,jdu se taky jeste pidit po dalsich vecech :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
22.3.10 08:17
:lol: neboj dam si jenom zloudek staci 2?
culikata píše:
Ja na vyrobky od L'OREALU nedam dopustit,ale prijde mi to dost drahe konkretne rada Kérastase,stoji tam jeden vyrobek prumerne kolem 600kc,jsou taky sampony od L'orealu-Profesional-napr bananovy-polovic.cena a je taky super,koupis je take u kadernice,ale videla jsem je i v Olympii ci Vankovce,v kadernictvi.Dulezite je posilit zevnitr a sampony bych brala spis jako doplnek.Hlavne si nedavej na vlasy to vejce cele-bilek stahuje,vysusuje :-) ,jdu se taky jeste pidit po dalsich vecech :-) .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.3.10 14:22

Mně doporučila kadeřnice Biohar.Regeneruje růst nových vlasů při nadm. vypadávání. Použila jsem ho teď asi potřetí, tak uvidíme.

Jinak k těm zábalům. Nemáte někdo vyzkoušený zábal na oživení vlasů. Jsem půl roku po porodu, vlasy už padaj míň, ale mám je jak pochc…slámu :zed: Omlouvám se za výraz.Ani nový melír nepomohl. Cožpak melír je krásny, ale ty vlasy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.3.10 23:02

Veras,cim vic,tim lip,ale dva zloutky urcite staci.

Anni 33,mne teda melir kvalitu vlasu vzdy o sto procent zhorsil :-( ,mela jsem olejovy zabal v tube od Oriflame-ten byl dobry-jinak mi Oriflame nevyhovuje.

Jinak jsem si vzdycky napatlala koupenou masku na vlasy-vetsinou pouzivam ten L'oreal,do toho jsem pridala zloutek,olej na vlasy-nenenenene stolni!!!!Zabalila do sacku,rucniku,nechala minim.hodinu az 5pusobit oplachla vodou,popr jeste jednou umyla samponem,zalezi na vyzkouseni.Ja jsem to praktikovala 1krat do mesice.

Taky jsem chodila do kadernictvi na zabaly-otacel se po mne i autobus,jak jsem mela krasny vlasy,jooo stacilo zakoureny prostredi,tehotenstvi,stitna zlaza a ted to mam taky jak pochcanou slamu,takze nemam cas si vlasy ani umyt :think: ,ale uz mam alespon myslenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.3.10 08:06

Děkuji za radu , ten zábal vyzkoušim. Jinak jsem už z toho zoufalá. Ty vlasy vůbec nedrží tak jak chci :cry: :-( Pár hodin po umytí to ještě jde, ale později :zed: :zed: No hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.7.10 17:04

Mě se vypadávání po porodu ještě taky nezastavilo a to už jsem vyzkoušela snad všechno dostupné, co se při kojení dá. Já jsem měla vždycky řídší vlasy, ale po porodu začali padat a teď 12 měsíců poté ještě pořád padají jako listí. Objevila jsem Mane vlasový zesilovač a přestože to nezastaví padání, pomůže to vizuálně, že se člověk cití alespoň líp. Tak třeba vám taky aspoň trochu pomůže. :-) www. hustevlasy. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.7.10 17:24

Taky mi asi po 4 měsících kojení začaly vypadávat vlasy až jsem se děsila. V lékárně jsem si koupila tenhle šampón:
http://www.kosmetickydum.cz/…u_g6196.html
a účinek byl téměř okamžitě. Až se mi z toho vyrazila další řada vlasů:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
4.7.10 21:51
Eemii píše:
Tak ja jsem pomalu dva roky po porodu a samo se mi padani nezastavilo a kadernice rika,ze uz ani nezastavi,ze chce tomu pomoct..i kdyz vim o holkach,kterym vlasy prestaly padat.Cekala bych od porodu tak rok.

Já jsem dva a půl roku po porodu a pořád mi padají je to až šílené, všude jsou moje vlasy… Dřív jsem jedla vitamíny od Justu, chvíli to přestalo a pak mi přišlo, že padají ještě víc, tak jsem přestala vitamíny užívat a též nevím co s tím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
4.7.10 22:00
Anna33 píše:
Mně doporučila kadeřnice Biohar.Regeneruje růst nových vlasů při nadm. vypadávání. Použila jsem ho teď asi potřetí, tak uvidíme.

JJ ten biohar muzu doporucit, opravdu funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abule
5.1.12 18:18

řídké vlasy

Ahoj,vypadávání vlasů po porodu je úplně normální proces, pokud máte tento problém, je potřeba posílit tělo zevnitř,kupte si Biosil Plus a také ta Henna o které se zmiňujete je bezvadná. Její použití je sice náročné na čas, ale stojí za to. Sama mám jemné vlasy a Henna mi velmi vyhovuje. Všechno bude zase dobrý, nepropadejte panice :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Klaritaaa20100
3.3.12 17:46

Holky potrebovala bych pomoc mam kudrnate vlasy jenze jsem si je asi 3 roky dost casto zehlila a nedavno jsem mela i nejake problemy s pokozkou susila se mi a hodne mi vypadali vlasy,potrebovala bych poradit co mam zacit pouzivat nato aby mi zhoustly a rychleji rostly,byla jsem i bylinkove lekarne kde mi poradily pi bylinkovy caj takze ho zacinam uzivat i kdyz vim ze se zmena hned neprojevi az po nejakem case a znate nekdo jeste nejakou radu ??? Slysela jsem i ze si mam vmasirovat zloutek na hlavu pomaha to??? Dekuju za radu snad mi nekdo z vas poradi :-) :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
1738
3.3.12 17:55

holky já na vlasy vždy používala kopřivový čaj a vždy mi to pomohlo :) nejlépe vlastnoručně nazbírané lístky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaritaaa20100
4.3.12 18:16

A kde takový čaj prodávají ?? Ale dnes jsem v krámě viděla i nějaké tabletky na vlasy,taky je vyzkouším :-)

• Citovat
  • Upravit
Klaritaaa20100
4.3.12 20:43

Aco jste měla s vlasy ???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení