Vanička na koupání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
5.3.10 18:41

Vanička na koupání

Ahoj, rozhodla jsem se pro koupání ve vaničce (nikoli kyblík), ale vůbec nevím, jakou koupit :think: Jaké jsou vaše zkušenosti? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1261
5.3.10 18:45

Ahojky, s nějakou konkrétní vaničkou jsme si hlavu nelámali - vybírali jsme delší, aby v ní malá déle vydržela. Ale doporučit můžu lehátko do vaničky - to je super věc, bez toho si koupání ani nedokážu představit - zvlášť když je to maličké tělíčko celé kluzké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.10 18:58

Ahoj, mě se ten kyblík taky nelíbí. Já bych řekla, že tam to mimi tak nevykoupeš. My měli ze začátku pult i s vaničkou a pak jsem rovnou přešla (jak píše Nouky) na lehátko do vany. Od 6. měsíce jsme jí koupili sedátko takže střídáme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.3.10 19:02

Ahojky, také mě vůbec nenapadlo řešit „typ“ vaničky, ale rozhodně jsme koupili lehátko. Někomu vyhovuje koupat jen na ruce - uvidíme. PA nám říkala, že kyblík se užije do 4.-6. měsíců, ale některé děti se v něm cítí bezpečněji (jako v děloze). :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
5.3.10 19:10

Taky bych vaničku neřešila. My máme třeba starou, ve které se koupal ještě můj manžel :oops: . Ale lehátko taky máme a ze začátku by bez něj bylo koupání dost náročný. Teď už koupeme bez lehátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.3.10 19:21

My jsme koupili vaničku Ikea, je bezvadná, veliká a má protiskluzové proužky na dně… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
5.3.10 19:24

My máme dost vysokou vanu, s těhu břichem jsem měla dost co dělat, abych se do/z ní vysápala. Takže jsme do lehátka nešli, protože to přehýbání by bylo asi fakt náročný, koupili jsme Ondu od OK Baby a jsme s ní max spokojení.
Tady je odkaz: http://www.malvik.cz/…tion-vanicka

P.S. Malvík je ale drahej, kupovali jsme ji na Černým mostě asi za polovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
5.3.10 19:43

My jsme měli tuhle a byla super, asi v půli roce už byla malá, tak šupajdila do normální vany, ale luxusní byl ten špunt. :lol: http://www.vseprokojence.cz/…-na-vanu.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.10 20:03

no já koupala od mala bez lehátka, protože mi vůbec nevyhovovalo, že skoro není ve vodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6418
5.3.10 20:08

Ahoj, my jsme řešili kde co, ale zrovna vaničku jsme dostali starší od příbuzných. Byla docela velká, ale nakonec je to fajn, malá totiž už od začátku měla ráda hodně vody a koupe se v ní do teď (je to výhoda, přeci jen je do ní potřeba míň vody než do velké vany). Koupali jsme vždy s manželem, on držel, já myla, ale pokud budeš koupat sama, tak taky doporučuju lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.3.10 21:13

Ještě mi napadlo. Máme totiž miniaturní koupelnu a pořídili jsme si sprcháč s extra zvýšeným okrajem. Takže je to taková minivana velikosti jako dětská vanička akorát že rohová. A protože jde zašpuntovat, tak že bych si pořídila jen to lehátko a neměla bych ani problémy s vylíváním vody z vaničky. Nebo miminko opravdu potřebuje extra svoji vaničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.10 21:15

Malého koupu spolu se sebou ve velké vaně od třech měsíců!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.3.10 23:23

Ahoj.My dostali úplně obyč vaničku s lehátkem a pořídili i kyblík.Ten tedy využíváme až tak od pul roku, protože už se v tom malá sama udrží.Koupeme denně,takže to střídáme s vaničkou,kde malou pořadne umyjeme a druhy den se spíš tak cachtá.Jinak u našich máme jen lehátko a dáváme jí do vany.Buď trocu vody napustíme,nebo sprchujeme :-) To se malé líbilo ze začátku,teď moc sprchu nemusí.Jo a k té vaničce - já chtěla hlavně takovou,ve které se dá koupat i starší dítě,takže nijak extra tvarovanou třeba jako je tahle http://www.easytoys.cz/…a_-7756.html to mi nepříjde praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
6.3.10 21:44
Bersaba píše:
My máme dost vysokou vanu, s těhu břichem jsem měla dost co dělat, abych se do/z ní vysápala. Takže jsme do lehátka nešli, protože to přehýbání by bylo asi fakt náročný, koupili jsme Ondu od OK Baby a jsme s ní max spokojení.
Tady je odkaz: http://www.malvik.cz/…tion-vanicka

Jo, jo, tu jsme měli taky, je opravdu perfektní - žádné ohýbání do vany a dítě je v ní pěkně „zaklíněné“ 8-) A koupali jsme v ní fakt dlouho - do roka a půl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.3.10 21:48

ahojky, od narozeni koupu Kubiska ve velke vane, dam mu tam lehatko a je to v poho, moc se mu to libi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí