Doporučte barvu na vlasy

461
18.2.10 11:26

Doporučte barvu na vlasy

Ahoj holky, nemám skoro žádné zkušenosti s barvením vlasů. Teď se chystám koupit nějakou barvu, hlavně kvůli tomu, že se mi vlasy příšerně mastí a chci zkusit, jestli by je barva trochu nevysušila. Je strašně značek barev, doporučte mi prosím nějakou dobrou, kvalitní, s kterou máte dobré zkušenosti,že vlasy alespoň trochu vysušší. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
18.2.10 11:35

Na první barvení bych možná šla ke kadeřnici.
Ale z domácích barev mám ráda Palette DeLuxe (nebo jak se to píše - i když jsou malinko dražší), důležitý podle mě je, aby barva obsahovala balzám po barvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.2.10 11:37

Na vysušení vlasů zabere spíš melír nebo odbarvení, klasická barva moc ne - teda aspoň u mě :-D Jinak já mám nejradši Palette, taky mám vyzkoušenou Wellu :wink: Na balzámu poté já netrvám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.2.10 11:40

Z toho, že nemáš zkušenosti s barvami, usuzuji, že nemáš šediny a nepotřebuješ nic zakrývat. Pak bych zvolila místo barvy spíš přeliv. Já bych taky raději zašla ke kadeřnici. Sice je to dražší, ale zase si fajn odpočineš a je to příjemné. Teda aspoň pro mě. Taky nemám jedinou šedinu (zatím! ťuktukťuk!!!) a přeliv si nechávám dát kvůli tomu, že jsou pak vlasy pěkně lesklé a vypadají zdravěji. Moje kadeřnice myslím používá Loreal. Drahé, ale kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
18.2.10 11:54

Já taky používám Pallete delux nebo brillance, nějak mi vzhovují nejvíc. Ale já si barvit vlasy bohužel musím, nebmi od 30ti šediví :-( . Pro oživení vlasů bych použila buď přeliv nebo henna vyrábí nějakou bezbarvou variantu, že to jenom oživí barvu. http://www.henna.eu/…/regenerace/.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.2.10 12:25

Za mě tedy L´Oreal, ta je tedy sice dost drahá, ale opravdu kvalitní. Pokud chceš vlasy opravdu spíše vysušit, je pro Tebe nejvhodnější asi odbarvení. Nemusíš se celá hned házet do blond, stačí vlasy promelírovat světlejší barvičkou. Pokud se Ti nelíbí klasický melír, tak hezký je třeba tón v tónu. Ale nejsem kadeřnice, ta by Ti poradila víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
18.2.10 14:28

Taky bych spíš doporučila jít ke kadeřnici.
Když se chceš nabarvit doma: z „chemických“ - cokoliv dražšího, vybírej podle odstínu, tam zásadní rozdíl žádný není: Loreal, Palette.
Z přírodních hena - ta vlasy trochu vysušuje a zároveň regeneruje - ale nechytá se na chemickou barvu a naopak pak henou barvené vlasy nenabarvíš chemickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.2.10 15:04

Rozhodně se vyprdni na barvy z drogerie. Nejsou tak kvalitní jako profi výrobky (nejen že vlasy neničí, ale ještě je skutečně vyživují a barva hlavně drží!) a vyplatí se investovat do dobrého kadeřníka. Na mastné vlasy ti rozhodně žádná barva nepomůže, opět jen kvalitní vlasová kosmetika. (Bohužel…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
18.2.10 15:19

Zkus si po umytí vlasů dát do umyvadla teplou vodu a nalít víčko octa a opláchnout si v tom vlasy, už pak neumývat vodou a nic dalšího nedávat… mělo by to zabrat proti mastným vlasům, zvýšit lesk a barvu vlasů.

Jinak první barvy jsem zkoušela ty bez perixidu v pytlíčcích, dost rychle se vymyjí a není co zkazit. Pak různé přelivy také vymývací. Barvu - trvanlivou určitě napoprvé nekupuj, pokud nechceš jít ke kadeřnici - která by ti spíš poradila, co bude lepší a třeba dala i tu barvu.

U mě každá barva zabrala proti maštění… ovšem jen dočasně asi na měsíc.

Henna taky není špatná, ale musí být aspoň 6-8h na vlasech (zabalené v teple) a výsledek je vždy do zrz. Ale vlasy to krásně oživí a voní po mechu :-). Jen by ti to musel někdo napatlat, abys to měla všude, je to takový zelený blátíčko a dost špatně se s tím manipuluje a dlouho se to vymývá. Snad jsem aspoň trošku poradila, barvení mě baví :-P

Proti mastným vlasům taky platí mýt jen šamponem pro ně určeným a kondicionérem taky k tomu účelu (nebo žádný), moc často nefenovat, tím se taky ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.3.13 09:00

Holky potřebovala bych poradit nějakou pěknou, tmavě hnědou barvu.
Zatím jsem zkoušela většinou Garnier nebo Syoss ale u obou mám ten problém, že buď chytnou spíš do černa, nebo jsou hnědé ale s odlesky do červena a dost rychle blednou. Nemáte zkušenost s nějakou barvou, která vydrží a hlavně bude fakt hnědá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36181
5.3.13 09:07

Hnedo cerna je loreal casting eben, hneda je horka cokolada nebo je i takova ledova hneda ledova cokolada. Zalezi jaky odstin hledas, ale jestli mas vlasy cerne, tak to neprebarvi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.3.13 09:12

Nemám je černé, své vlasy mám špinavě blond a teď jsem dlouho nebarvila, takže to chytne určitě. Potřebovala bych spíš tmavší hnědou ale co jsem zatím zkoušela, tak je to jak píšu výš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.3.13 09:17

@Verca1989

Cerstve vyzkouseno Nejtmavsi Hneda a me chytla u odrostu (vlasy ala „pochcana slama“) do hneda, ne do cerna.Jen ta penova aplikace je pro me na prd :(

Ale doporucuju, predtim sem pouzivala tuto a ta chyta do cerna (skoro-na slunicku vypada hnede) - budu se k ni vracet, ten odstin mi sedi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
5.3.13 09:18

@Verca1989 ja pouzivam od syoss tmave hnedou a me teda chyta naprosto luxusne, zadny nadech cervene, proste tmave hneda :-D prirodni sem spinava blond, jednou jsem zkusila od lorealu a pak od garnieru cokoladove hnedou ale to prave melo ty dostiny cervene a do tydne to bylo vymyte a hnusne :zed: ale ten syoss nee cely mesic bez berveni preziju s prehledem, jaky si zkousela odstin od syoss?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.3.13 09:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat