Jakou kosmetiku používáte pro sebe a pro miminko?

7.2.10 17:53

Kosmetika

Ahoj, zajímalo by mě jakou kosmetiku používáte pro sebe a pro miminko? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1572
7.2.10 18:02

Ahoj, mám doma skoro 4-týdenní mimi a po mnoha doporučeních zkušených mamin používáme Sebamed. Doposud jsme neměli sebemenší problém a máme kůži jak alabastr, i novorozenecké loupání jsme zvládli rychle :palec:.

Pro sebe, jak kdy :-)

Příspěvek upraven 07.02.10 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.2.10 18:07

Taky hlasuju pro Sebamed.
Pro sebe většinou Oriflame, ale to že jsem registrovaná, tak si pěkně nakupuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
7.2.10 18:18

Ahoj,
já používám vichy a pro děti weledu a super je kosmetika z dm drogerie baby live.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.10 18:41

ahojky, nám se nejvíc osvědčil Bubchen. Krásně hydratuje a pudr je taky skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.10 18:46
  • Můžeš mi prosím tě osvětlit způsob nakupování u oriflame s registrací??????
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.2.10 18:49

Pro Honzíčka Sebamed :-)
Pro sebe používám převážně A-derma a také velká spokojenost, až na ty ceny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
7.2.10 19:09

Saloos - jejich olejíčky jsou prostě super. Na koupání dlouho a dlouho jen vodu, na mazání jsem střídala olejíčky nebo bambucké máslo. Ostatně tím mažeme dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
7.2.10 20:46

Po důsledném výzkumu ingrediencí na WHO (světová zdravotnická organizace) - hehe, v těhotenství jsem měla hodně času nazbyt, jednoznačně na dítě vyhrála Weleda. Sebamed je taky ok. Celkem špatně mi vyšla akorát Johnsons baby - ale taky není nijak závadná, jen je kvalitativně špatná.
Na sebe používám od Weledy sprcháč a krém, na vlasy Redken nebo Elseve, dekorativku MAC a MaxFactor, parfém Shiseido.
Jo, rozhodně se přidávám ke chvále na Saloos - i na sebe, i na dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.2.10 19:00

Na dítě je nejlepší kosmetika žádná kosmetika.
Ale když už to musí být, tak přírodní. Na sebe používám už několik let taky jen přírodní.

Nejraději máme olejíčky od Saloos :palec: Jinak dobré zkušenosti máme ještě s výrobky od Weledy,Cannaderm,Untekram,Alverde.

• Citovat
  • Upravit
2539
12.2.10 12:16

Saloos-musím souhlasit, olejíčky super pro sebe i pro malého. Malému ještě kupuju slunečnicový a olivový olej z lékárny a krém na opruzeniny nivea.

Taky chválím kokosový olej-na vlasy, na tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
18.2.10 12:29

Ahoj,používáme KLORANE a jsem moc spokojenná. http://www.docsimon.cz/…kazeta-modra

• Citovat
  • Upravit
2539
20.2.10 20:10

Klorane, na ten bych málem zapoměla a je přitom super. Pro malého toto http://www.docsimon.cz/…ci-gel-500ml

Pro sebe tento šampon http://www.lekynainternetu.cz/…ovym-mlekem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
20.2.10 20:15

Holky a mohly byste doporučit nějakou dekorativní kosmetiku, která by nebyla moc dráždivá? Mám atopický ekzém a zřejmě i nějakou alergii, takže když se namaluju, vypadám tři dny jak po flámu. Používám dosluhující zbytky Oriflame, moc se nemaluju, ale na jaro mám předsevzetí začít o sebe zase víc dbát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
20.2.10 20:20
zuzajdik píše:
Holky a mohly byste doporučit nějakou dekorativní kosmetiku, která by nebyla moc dráždivá? Mám atopický ekzém a zřejmě i nějakou alergii, takže když se namaluju, vypadám tři dny jak po flámu. Používám dosluhující zbytky Oriflame, moc se nemaluju, ale na jaro mám předsevzetí začít o sebe zase víc dbát :wink:

La roche Posay-je super,ale nedá se teda sehnat úplně všude je třeba hledat(v lékárnách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí