Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pro malou Sebamed, pro sebe mám ráda Dove a krém na obličej Doliva Intensiv.
Jinak obě máme hodně cilivou, až atopickou kůži. Tak tyhle přípravky nám sedí.
já mám hodně citlivou plet takže pro sebe si kupuju krémy od la roche
moc luxusní krémíky jsem mooc spokojená a pro malího hipp a na opruzeniny bepanthen
Pro malou pouzivame modry krem na opruzeniny Bubchen a pres to zlutou vazelinu - to vse na telo. Na oblicej Lipobasi repair a na vlasy Hipp sampon. Do koupele Linola fett olbad. Na prdelku rybilku.
Pro sebe pouzivam na myti mydlovou tabletu dove (tmave modry obal). Krem na oblicej konopny Cutis help a La roche posay Hydraphase Legere a na oci Hydraphase ocni. Na telo si mazu A dermu exomega.
Dekorativni kosmetika make up La roche posay Toleriane, stiny Lancome, Touch eclat od Yves saint Laurent, rasenku Rimmel volume, lesk na rty Lancome Juicy tubes, tvarenku Bourjois.
Zuzajdiku, Oriflame vyhod, pro atopika to neni dobra volba a skutecne zkus dekorativni kosmetiku La roche posay - najdes ji ve vetsich lekarnach, ne vsude maji cely sortiment (mam na mysli, ze vsude maji kremy, ale ne stiny apod.)
Souhlas se Saloos,Weleda,Rybilka,Baby love.Ještě k tomu Niveu,Batole.Já Avon,Nivea,Schauma,Timotei,Botanicus a různé.
My si celkem užíváme s kůží malýho. Máme od narození zakázanou aviváž, 2× mácháme, pěnu, mýdlo, šampon nepoužíváme. Když už, tak se nám osvědčila kosmetika s konopným semínkem od Cannaderm - hl. šampon - jednou za čas je potřeba a každý den promašťujeme olejem. Ale i tak to není tak, jak by mělo být. Bohužel
Jinak já používám na obličej hl. Clinique a na tělo Niveu.