Krém na strie Trilastin SR

13674
27.1.10 14:22

Trilastin SR

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s tímhle krémem? Prý je vynikající na strie, je z USA, ale nedaří se mi ho objednat. Pořád mi to nebere kreditní kartu. Tak nevim, kde je chyba. Tak by mě zajímalo, jestli ho někdo objednával nebo má šanci ho někde koupir, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
27.1.10 15:01

zdravim, dorbou zkusenost mam jen s kremem Bonella (z lekarny) mazala jsem opravdu poctive 2× denně od 6tt a nemam jedinou strii!!
myslim ze je jedno cim mazes, hlavne poctive a pravidelne hned od zacatku a ne az je brisko videt… tot moje zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
27.1.10 15:13

ahoj, já taky mazala bonellou, tou hnědou, ale stejně se ty mrchy teď začínaj objevovat. Ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rdf
22.5.10 20:17

strie

Ahoj holky, kamarádka se mazala olejem na strie od značky Eucerin a byla s ním strašně spokojená. Prý se skvěle vstřebává a voní jen lehounce, takže to není nepříjemný. Mě teda voněl hezky, ale já nejsem těhotná. :lol: Dá se koupit v lékárně. My se teď taky snažíme o prcka, tak tu jen tak brouzdám a určitě vím, že ten olej vyzkouším, až se nám zadaří. :mavam:
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
sis
80
26.7.10 19:38

Ahoj,
Trilastin je už i u nás. Mám ho z e-shopu, jsem hrozně ráda, že ho konečně nemusím objednávat z Ameriky, protože mi to taky nejdřív nebralo kartu, pak se zásilka zdržela na celnici atd. Lepší krém jsem neměla, strie opravdu úplně mizí, už jenom dolaďuju. Snad ti ten kontakt pomůže, měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
7.9.11 11:11
sis píše:
Ahoj,
Trilastin je už i u nás. Mám ho z e-shopu, jsem hrozně ráda, že ho konečně nemusím objednávat z Ameriky, protože mi to taky nejdřív nebralo kartu, pak se zásilka zdržela na celnici atd. Lepší krém jsem neměla, strie opravdu úplně mizí, už jenom dolaďuju. Snad ti ten kontakt pomůže, měj se.

ahoj,můžeš mi prosím dát odkaz na český e-shop na tento krém??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka111
6.2.12 14:51
  • Citovat
  • Upravit
1444
6.2.12 15:10

jééé to si někdo vzpomněl??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dekuji… tý jojo to je drahota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
7.2.12 15:02

:D :D :D :D tak hipp taky můžu.....já jsem zase ubrousková :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
armes
29.10.12 14:08

A já zrovna bonellou z lékárny mazala taky pravidelně a strie mám :zed:

• Citovat
  • Upravit
AduK
22.7.14 20:54

Oživuji diskuzi… Chci se zeptat na zkušenosti s tímto krémem. ;)

• Citovat
  • Upravit
2
10.4.16 20:10

trilastin zafungoval

Mazala jsem až po porodu. Strie mi téměř zmizely a krásně zesvětlaly takže druhé balení už nevyužiji. Nepotřebujete některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.16 21:27

@speedway prodavas stale krem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.6.16 13:44

Ahojte, fakt je to takový zázrak? Po 3 dětech kůže sama strie!! Zkusím asi vsechno… kůži mám jak 65 leta babička :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.6.16 08:52

Na mě funguje výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie