Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s tímhle krémem? Prý je vynikající na strie, je z USA, ale nedaří se mi ho objednat. Pořád mi to nebere kreditní kartu. Tak nevim, kde je chyba. Tak by mě zajímalo, jestli ho někdo objednával nebo má šanci ho někde koupir, díky moc.
zdravim, dorbou zkusenost mam jen s kremem Bonella (z lekarny) mazala jsem opravdu poctive 2× denně od 6tt a nemam jedinou strii!!
myslim ze je jedno cim mazes, hlavne poctive a pravidelne hned od zacatku a ne az je brisko videt… tot moje zkusenost
ahoj, já taky mazala bonellou, tou hnědou, ale stejně se ty mrchy teď začínaj objevovat. Ale díky
Ahoj holky, kamarádka se mazala olejem na strie od značky Eucerin a byla s ním strašně spokojená. Prý se skvěle vstřebává a voní jen lehounce, takže to není nepříjemný. Mě teda voněl hezky, ale já nejsem těhotná.
Dá se koupit v lékárně. My se teď taky snažíme o prcka, tak tu jen tak brouzdám a určitě vím, že ten olej vyzkouším, až se nám zadaří. ![]()
Lucka
Ahoj,
Trilastin je už i u nás. Mám ho z e-shopu, jsem hrozně ráda, že ho konečně nemusím objednávat z Ameriky, protože mi to taky nejdřív nebralo kartu, pak se zásilka zdržela na celnici atd. Lepší krém jsem neměla, strie opravdu úplně mizí, už jenom dolaďuju. Snad ti ten kontakt pomůže, měj se.
sis píše:
Ahoj,
Trilastin je už i u nás. Mám ho z e-shopu, jsem hrozně ráda, že ho konečně nemusím objednávat z Ameriky, protože mi to taky nejdřív nebralo kartu, pak se zásilka zdržela na celnici atd. Lepší krém jsem neměla, strie opravdu úplně mizí, už jenom dolaďuju. Snad ti ten kontakt pomůže, měj se.
ahoj,můžeš mi prosím dát odkaz na český e-shop na tento krém??? díky
A já zrovna bonellou z lékárny mazala taky pravidelně a strie mám ![]()
Oživuji diskuzi… Chci se zeptat na zkušenosti s tímto krémem. ![]()
Mazala jsem až po porodu. Strie mi téměř zmizely a krásně zesvětlaly takže druhé balení už nevyužiji. Nepotřebujete některá?
Ahojte, fakt je to takový zázrak? Po 3 dětech kůže sama strie!! Zkusím asi vsechno… kůži mám jak 65 leta babička ![]()