Bezbolestné tetování

28.1.10 15:09

bezbolestné tetování

já mám tetování s anestetikem a vůbec mě to nebolelo :lol: Byla jsem až v brně ale vyplatilo se mě to, byla to paráda :potlesk:

http://body-art-studio.webpark.cz/…etovani.html

Příspěvek upraven 10.02.10 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21933
28.1.10 15:24

Me na tom ta bolest tak trochu bavi a to rozhodne nejsem nejakej masochysta :mrgreen: ..patri to k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
28.1.10 16:28

hele to mě zajímá…čemu by jste tu bolest přirovnali? Já si trošku představuju bolest při trhání chloupků na noze strojkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
28.1.10 16:38
lleennttiillkkaa píše:
hele to mě zajímá…čemu by jste tu bolest přirovnali? Já si trošku představuju bolest při trhání chloupků na noze strojkem

No asi tak. Rozhodně to je „bolest“, která se dá vydržet. A co já vím, tak se anestetika dávat nesměla, ono se něco změnilo?

Jo a jinak dobrá reklama. Ale když budu chcít tetování, tak si vyberu tatéra sama :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21933
28.1.10 16:44

Jasne, ze se da vydrzet,to by do toho neslo tolik lidi :mrgreen:

Ja teda nevim,jak boli trhani chloupku,to jsem nikdy nedelala :lol: ,asi docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
28.1.10 16:48

Já si myslim, že to musí bolet hodně, když se pak podíváte na čerstvá tetování, jak jsou rudá… Chtěla bych jméno syna, ale asi se k tomu nikdy neodhodlám, ale piercingy jsem vydržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.1.10 16:49

Tyhle reklamy radoby maminek se skvelou zkusenosti me fakt bavi :cert: :cert: si asi myslite, ze jsme tu uplne blby,ne? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
28.1.10 16:52

je jasny, ze to boli, ale je to bolest,ktera se da vydrzet :) a hlavne zalezi na tom kdo to dela…ja mela stesti, ze jsem mela tatera, ktery je fakt sikovny a hned po skonceni jsem to nemela ani moc cerveny, skoro vubec to nekrvacelo a do mesice jsem to mela perfektne zahojeny, a to me to delal pres 4 hodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
28.1.10 16:59

Tak piersing jsem přežila, ale tak to mě prostě nebolelo…akortá to trošku bylo cítit, když tam dával čínku. Ani potom mě to nějak extra nebolelo…Jo tak jestli je to jako trhání chloupků, tak se to dá vydržet…Už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
28.1.10 17:12

Ahoj, přidávám se, že je to bolest, která se rozhodně dá vydržet, dokonce mi chvílemi byla příjemná :oops: a rozhodně bych si jí ještě někdy ráda prožila :mrgreen:

Taky nechápu tyhle rádoby super zkušenosti čerstvě přihlášených, to mě naopak 100% odradí takovéto studio kdy navštívit, když si musí dělat tak ubohou reklamu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
28.1.10 17:17
LucieL píše:
Ahoj, přidávám se, že je to bolest, která se rozhodně dá vydržet, dokonce mi chvílemi byla příjemná :oops: a rozhodně bych si jí ještě někdy ráda prožila :mrgreen:

To je ja když jdu na trhání obočí, kamarádka úpí bolestí a já si tam hovím, skoro usínám…takže se mi to bude líbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.1.10 17:17

Tetování ale přece je o bolesti. Bez ní by to tak trošku moc nebylo ono. Je to bolest, která bolí hodně, záleží ale na tom, na jakém místě, někdy více někdy méně, ale bolí. já mám tetování pět a nelituji a přemýšlím o dalším ale rozhodně bez anestezie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.1.10 17:21

Tetovani mam dve,uz je to davno,pamatuji ze me to trochu bolelo,ale nebyla to bolest jako takova,ale proste jina…
Nic hrozneho,kazda krasa neco stoji :wink:

Příspěvek upraven 29.01.10 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
28.1.10 17:25

beckie to je moc hezká práce, mě je jasný, že to trochu bolet musí jinak by to nebylo ono…to já se bolesti nebojím, jenom abych si to dokázala představit.
Já si pamatuju, že když jsem si nechala píchat jazyk, tak jsem úplně cítila ten adrenalin…doufám, že to bude zase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.1.10 17:47

beckie - krásná práce… :palec:

já mám tetování 3, bolelo jen to na zápěstí, ostatní se dala vydržet naprosto v pohodě, při jednom jsem klimbala..
Myslím, že ta bolest k tomu fakt patří, buď to člověk chce a nebo ne…můj názor. :lol:
A snad mně víc bolel piercing v jazyku, když tak o tom přemýšlím (vzhledem k delší době hojení)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí