Výrobky od Eurony

bercam
18.2.10 09:33

výrobky od Eurony

Dobrý den maminky.Nemáte některá zkušenosti s výrobky od firmy Eurona.Jaké s nima máte zkušenosti.Děkuji Blanka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
18.2.10 09:47

ja jsem to zkusila, s tim, ze jsou „setrne k zivotnimu prostredi“, tak jsem si koupila prasek do mycky.
Chemicky puch me primel si o tom neco precist a poptat se prodejkyne, jak moc je to vlastne ekologicky… Ale stejne uz jsem byla rozhodnuta, ze to pouzivat nebudu, proste mi to nevonelo.
Nema to certifikaty jako Sodasan, ktery je 100% rozlozitelny v prirode, pry protoze certifikaty jsou moc drahe, tak o to levnejsi vyrobky jsou, ale nepresvedcilo me to, a hlavne ta vyrazna vune :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.10 10:06

euronu používám dost dlouho ,jsem maximálně spokojená, úžasné jsou aviváže mám nejraději angel love, to nemá konkurenci a praní je také super a nej výrobek je super gel na rez a vodní kámen to skutečně za solidní peníze udělá super službu, dlouho jsme bojovala s vodním kamenem na skleněném sprchovém koutu a tento přípravek to skěle čistí.

na trhu je spousta výrobků a každý má možnost si zvolit a není důvod pomlouvat jiné firmy.
Blanko jestli chceš více info napiš mi sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
18.2.10 10:09

Ahoj,
dostala jsem od Eurony prášek na praní pro děti a aviváž. Tak jsem si řekla, že v tom zkusím vyprat, nebudu kupovat Lovelu nebo tak, když mám doma tohle. No, po otevření prášku jsem začala prskat a kašlat, jak se z něj zaprášilo, tak nějak divně to smrdí a dráždí mě to ke kašli. Ale teda peru v tom, mimi se teprve narodí, tak snad nebude žádná alergie.
Tu aviváž nepoužívám. Jinak s Euronou co se týká třeba tekutých mýdel neo přípravků na wc jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
18.2.10 10:30

Já používám Euronu už 2 roky a jsem teda spokojená - nejspokojenější s čističem skvrn Bio-stain, zatím jsem vyprala vše bez problémů!
Prášky mají mýdlový základ a nijak nevoní, ale perou a to je důležité. Pro malou mám aviváž bez vůně, po vyprání to jen lehounce voní vyloženě čistotou a pro nás jsem si oblíbila Black Pearl nebo Secret of the night.
Jediné, co mě na Euroně štve, je ten stupidní až sektářský marketing, který mi pocitově nějak neladí k oné filozofii ochrany přírody :roll: Ale povznesla jsem se nad to, bez toho to dnes jde asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.2.10 12:13

Euronu používám, jsem celkem spokojená. Aviváže bezkonkurenční, vyzkoušela jsem i čistič na trouby a grily - super. I čistič na skvrny ujde. Prací prášek nevím,ještě jsem nevyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bercam
18.2.10 12:47

Moc vám děkuji za vaše odpovědi :palec: a ještě jsme se chtěla zeptat,jestli nemáte někdo zkušenost a s dětským koupelovým olejem a dalšími výrobky pro děti.Právě asi naší malé zjistili atop.ekzém,tak bych jeho výskytu chtěla co nejvíce zabránit. :think:

• Citovat
  • Upravit
52
18.2.10 14:39

Ahojky,já od Eurony beru ten prostorový osvěžovač vzduchu-green,krásně voní a vydrží vonět dlouho.jinak jsem měla i aviváž,název už nevím,ale mají docela hodně na výběr.Takže za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
19.2.10 10:04

Bercam - naše malá měla jednu dobu šíleně suchou kůži, nic nepomáhalo a na doporučení kámošky jsem si v lékárně koupila tento krém
Je na atopickou pokožku, pro alergiky, je fakt fantastický. Hned po prvním namazání měla kůži zas celkem normální. Chodíme na bazén, takže se jí kůže asi rychleji vysuší, ale od té doby, co ji s tím mažu neměla jedinkrát šupinky. Podařilo se mi koupit výhodné balení - mléko, koupelový olej a krém za 400! Zkus se poptat, jinak stojí skoro 400 jen ten krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.2.10 00:41

známá má dvojčátka atopiky a výrobky od eurony používá bez problémů, dokonce se jim atop nehorší což bylo jejím cíle,protože kluci jsou moc citliví a kde cojim skutečně vadí.koupelový olej je také super. ale vše je lepší si skusit, firma ti garantuje návrat peněz při tvé nespokojenosti tak je to na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bercam
20.2.10 12:54

Děkuji,asi to zkusím.Je pravda,že každýmu zabírá něco jinýho.A v lékárně bych za to dala stejné peníze a kdyby nám to nesedělo,tak nám peníze nevrátí.

• Citovat
  • Upravit
5044
23.2.10 12:09

Ahoj,
já Euronu používám taky už nějaký čas. S kosmetikou tedy zkušenosti nemám.
Ale používám prací prášky (fungují :-)) a mám ráda aviváž Black Grape. Prášek do myčky taky umyje všechno bez problémů. Nedávno jsem si objednala čistič kuchyní a musím říct, že je daleko účinnější než všechny chemičárny, co jsem měla z drogerie. A navíc hezky voní.
Takže já jsem zatím s Euronou spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emilly07
27.2.10 09:43

Eurona

Já Euronu používám také. S avivážemi jsem velmi spokojená. Od jiné firmy už ani nepoužívám. Nejradši mám aviváže Green, Vesper a Black Pearl. Prací prášek je taky dobrý. Stačí ho dát jen velmi málo a vypral mi zatím vše :) Vyzkoušela jsem i prostředek na mytí nádobí s pomerančovou vůní - jar a podobné prostředky už nepoužívám, měla jsem po nich vysušené ruce a s tímto přípravkem od eurony nemám žádný problém! A krásně mi voní. Mamka se nedávno do eurony zaregistrovala a tak beru výrobky od ní :) Dala mi vyzkoušet šampon a sprchové gely. Musím říct, že jsou taky skvělé. Sice šampony jsou dražší, než v drogeriích, ale mě vydrží dlouho a jsou to prý nějaké speciální, které se používají v kadeřnictvích. Vlasy se mi zdají po pravidelném používání rozhodně zdravější a kvalitnější.
Zatím všechny výrobky, co jsem vyzkoušela mě zaujaly. Aviváže jsou opravdu perfektní. A nádherně voní. Takže jiné už snad ani nekoupím :D

• Citovat
  • Upravit
Lenka_Čmelák
5.5.10 18:39

Ekologičnost EURONY?

Dobrý den,
víte někdo a dokázal byste fundovaně argumentovat o ekologičnosti výrobků Eurona? To, že je drahá certifikace, mě rozhodně nepřesvědčí, spíš to vypadá jako zavádějící marketing, který něco zamlčuje. Například, jak dlouhá je biologická rozložitelnost?

Velmi děkuji.
LN

• Citovat
  • Upravit
10054
28.7.11 19:41

Něco málo jsem objevila tu: http://www.eko-pripravky.cz/…avku-eurona/

Já používám, spokojená jsme hodně, aviváže jsou opravdu super a co si já nemůžu vynachválit je čistič na pračky.
A nemáte někdo zkušenost s univerzálním multifunkčním agentem s kyslíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí