Nakupování u Oriflame bez registrace

14.2.10 22:03

Oriflame

ahoj můžete mi někdo osvětlit způsob nakupovaní u Oriflame když bych byla registrovaná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zdenka_v
14.2.10 22:42

myslím, že v Revoluční na Praze 1 je obchod.

• Citovat
  • Upravit
12154
15.2.10 08:57

Ahoj, máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
15.2.10 20:06

ahoj Jary,
já jsem dělala oriflame asi 10let naplno-jezdili jsme po akcích,prodávaly…teď když jsem na mateřské tak jsem to trochu pozastavila…no je to docela jednoduché…zaregistruješ se,často to bývá jen za pakatel,nějakých 99,–,dostaneš pár kousků vzorečků vůni…zbytek si můžeš za pár korun dokoupit…a pak využívat v prodeji,k dostání jsou i vzorečky rtěnek,krémů,gelů.....zkráceně každé 3týdny vychází nový katalog z kterého objednáváš zboží,cena pro kupujícího a pro registrovaného se liší…ty jako registrovaná by jsi měla výdělek asi zhruba 22% z každého výrobku který prodáš z katalogu…tzn.někdo si objedná řasenku za 99,– ale ty na obj.máš nakupní cenu 76,– takže rozdíl je do tvé kapsy,akorád se platí při každé obj.poplatek za zpracování,pamatuji nějakých 30kč…ale kosmetika se dobře prodává a když máš kolem sebe hodně lidí tak se dají udělat i dobré kšefty a zákazníci si zvyknou si od tebe občas něco objednat,samozřejme nejsi nijak vázaná nutnými objednávkami každé 3 týdny…jen pokud neobjednáš za dobu delší než rok-tuším že to je rok,tak tě automaticky vyřadí a zruší registraci,taky je každé zboží ohodnoceno body,čím větší cena tím více bodu a za určitý počet bodů jsou nějaká ocenění a pár korunek navíc,no já registraci zrušila,protože kamarádky a zákaznice mi zůstaly daleko,kde jsem byla ve škole a teď kšeftuju se švagrovou dohromady…snad jsem ti nějak pomohla ale klidne se ješte zeptej… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.2.12 12:38

Já navíc doplním, že do 12.3.2012 je registrace naprosto zdarma!!! Také jsem se registrovala a obratem vám pošlou přihlašovací údaje, je to opravdu snadné, navíc pokud používáte Facebook, jde to propojit a zaregistrovat se i přes tuto službu. A kupujete hned -30%. Nemusíte dokonce ani distribuovat dál, můžete využívat výhradně sama pro svoji potřebu, což je velmi sympatické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.3.12 20:41

A ještě jedno info. Oriflame rozjel i on-line prodej. Takže se dá pohodlně nakupovat i přes e-shopy. Jednoduše jde vygooglit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí