Výrobky od Eurony

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
28.7.11 19:48
cinkxa píše:
euronu používám dost dlouho ,jsem maximálně spokojená, úžasné jsou aviváže mám nejraději angel love, to nemá konkurenci a praní je také super a nej výrobek je super gel na rez a vodní kámen to skutečně za solidní peníze udělá super službu, dlouho jsme bojovala s vodním kamenem na skleněném sprchovém koutu a tento přípravek to skěle čistí.na trhu je spousta výrobků a každý má možnost si zvolit a není důvod pomlouvat jiné firmy.
Blanko jestli chceš více info napiš mi sz.

euronu mam rada… m,am cistic na podlahy :palec: :palec: :palec:
kyselinu na gril a truby :palec: :palec: :palec: :palec: taky ten gel na vodni kamen ktery taky krasne voni :palec: :palec: :palec: jen tie avivaze se me nelibi… voni nadherne ale pradlo se me nezda mekke :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.7.11 19:49
Potápka píše:
Něco málo jsem objevila tu: http://www.eko-pripravky.cz/…avku-eurona/Já používám, spokojená jsme hodně, aviváže jsou opravdu super a co si já nemůžu vynachválit je čistič na pračky.
A nemáte někdo zkušenost s univerzálním multifunkčním agentem s kyslíkem?

multy agenta mam ale nevim jestli z kdylsikem.. mas namysli tie granulky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
28.7.11 20:36

Simono - tohle myslím:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.7.11 20:47
Potápka píše:
Simono - tohle myslím:

aha.. tak toho nemam.. ja mam toho v kybliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
28.7.11 20:48

A není to náhodou stejné, jen jiné balení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.7.11 08:49

Je to stejné,jen toto je větší balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.4.14 20:27

:mavam:
Chci poridit nejake vyrobky od eurony. Moje mamka ma cistic wc a vuni do wc a teda luxus :-)
Ma vuni ledova trist.
Moc rada bych poridila to same + nejaky prostredek na uklid. Abych proste setrela treba kuchynskou linku a ja nevim co jeste a potom to krasne vonelo… A urcite chci vuni do bytu. Myslim, ze je rozprasovac a pak vonave pytlicky.
Doufam, ze pani ma k dispozici vzorky vuni. Moc rada bych si vse ocuchala a vybrala neco, co by mi opravdu sedlo.
Jake vune z teto znacky mate nejradeji???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
28.4.14 20:34

@Janča1212 urcite je dobry universalni cistic a z vuni mam rada green nebo grape, jestli je jeste maji, uz sem dlouho neobjednavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
28.4.14 20:47

Přidám se s dotazem, ie tu nekdo, kdo dělá distributora eurony? Nevíte, jake jsou podmínky? Euronu mám moc rada, a je to snad jediná firma, u které těm výrobkům věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
28.4.14 20:55

@Granda zadne podminky nemaji, zaregistrujes se a proste si objednavas, neni povinny odber nebo tak, jen podle toho ti davaji cenu, ale vzdy te to vyjde levneji nez z katalogu i kdyz objednavas jen pro sebe obcas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.4.14 21:09

Mám nĕkolik výrobků doma a už více nic dalšího kupovat nebudu.
Jsem zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.4.14 21:13
@Granda píše:
Přidám se s dotazem, ie tu nekdo, kdo dělá distributora eurony? Nevíte, jake jsou podmínky? Euronu mám moc rada, a je to snad jediná firma, u které těm výrobkům věřím.

Máš ode mne zprávu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.4.14 21:14
@zvědavá borůvka píše:
Mám nĕkolik výrobků doma a už více nic dalšího kupovat nebudu.
Jsem zklamaná.

Můžu se zeptat, proč jsi zklamaná? Je důležité výrobky umět dobře používat, takže pokud bys chtěla, napiš mi zprávu, ráda ti poradím. Většinou je to o tom, že to někdo špatně vysvětlí a tím pak padá na Euronu špatné světlo. Musím za sebe říct, že Euronu už používám dlouho a jsem spokojená. :)
A ještě by mě zajímalo, jak sis ty výrobky zakoupila, zda sama přes internet nebo ti někdo výrobky prodal a třeba neporadil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.4.14 21:26
@Janča1212 píše: :mavam:
Chci poridit nejake vyrobky od eurony. Moje mamka ma cistic wc a vuni do wc a teda luxus :-)
Ma vuni ledova trist.
Moc rada bych poridila to same + nejaky prostredek na uklid. Abych proste setrela treba kuchynskou linku a ja nevim co jeste a potom to krasne vonelo… A urcite chci vuni do bytu. Myslim, ze je rozprasovac a pak vonave pytlicky.
Doufam, ze pani ma k dispozici vzorky vuni. Moc rada bych si vse ocuchala a vybrala neco, co by mi opravdu sedlo.
Jake vune z teto znacky mate nejradeji???

Jani, máte ode mne SZ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.4.14 20:57

@berca1

Narazila jsem na špatného prodejce, který mi nebyl schopen poskytnout možnost si přivonět k vůním aviváže, a ta již jsem si koupila mi nevoněla a nechtěl mi ji vyměnit za jinou.
Ale vím o jiném prodejci, který by byl lepší a toho bych kontaktovala v případě, že bych měla zájem opět něco koupit.
Ipmulzem k nákupu Eurona aviváže na praní pro mě byly právě vůně, na které jsem četla chválu.
Co se týká aviváže, tak bych tomu možná ještě dala šanci u jiného prodejce, který mi dá ovonět abych si konečně mohla vybrat tu správnou vůni.
Dále jsem si koupila univerzální čistící prostředek a mám z něj spíše pocit, že je to jen obarvená voda, čekala jsem víc. Ohledně tohoto raději zůstávám u klasiky z drogerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí