Vanička na koupání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
6.3.10 21:50

AHoj,
lehátko na 100% a my teda byli úplně ponoření…záleží kolik napustíš vody ne? A já se pak koupala po malém :) aby se ušetřila voda :)
Vaničku jsem použila asi tak 3× …malej chtěl prostor :) Ale pak hlubokou vaničku po mě mám na balkon na cachtání :) až bude hic v létě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.3.11 11:03
Petra8a píše:
Ještě mi napadlo. Máme totiž miniaturní koupelnu a pořídili jsme si sprcháč s extra zvýšeným okrajem. Takže je to taková minivana velikosti jako dětská vanička akorát že rohová. A protože jde zašpuntovat, tak že bych si pořídila jen to lehátko a neměla bych ani problémy s vylíváním vody z vaničky. Nebo miminko opravdu potřebuje extra svoji vaničku?

Já si myslím, že toho sprcháče můžeš krásné využít :palec: jen se možná budeš hodně ohýbat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.3.11 11:31

my vanicku vubec nekupovali, dokud jsem se nemohla po porodu dobre ohybat, oplachla jsem prcka v umyvadle a ted ve velke na lehatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.11 18:45

Ahoj.Ohledně vaničky máme nejlepší zkušenost s tou klasickou.Měli jsme tu tvarovanou a převracela se nám na všechny strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
18.3.11 21:37

Ahoj, my vaničku taky nějak extra neřešili. Koupili jsme obyčenou v Kauflandu za 230 Kč a vydrželi s ní do půl roku. Teď koupeme ve sprcháči /sprchová vanička cca 25 cm vysoká/ s lehátkem - na to nedám dopustit. A bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.3.11 21:41

Miminko fakt nepotřebuje vlastní vaničku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.12 19:15

čauky,potřebuji prosím poradit.Máme velkou rohovou vanu,a chtěla bych vědět jestli se dá koupit nějaká vanička která by se dala zavěsit na tu naši rohovou vanu. :) díky za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
3.8.13 12:08

Velikost vaničky

Chci se zeptat, myslíte, že stačí vanička o rozměrech 86cm http://www.kocarky-kladno.cz/…86cm-zelena/ nebo raději větší 102cm http://www.kocarky-kladno.cz/…2-cm-zelena/ a nebo postačí vanička z Ikey která má asi 71cm http://www.ikea.com/…ts/40248443/ ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
3.8.13 12:35

Já bych řekla, že více než na délce záleží na šířce. Doma jsem měla delší, tvarovanou a ok. Pak jsem u mamky měla takovou hlubokou, kraťoučkou, něco mezi vaničkou a hlubokým umyvadlem. Špatně mě totiž pochopila a koupila to. Asi půl metrů na délku. Mimi mělo při koupání zvedlé nožičky. První dva dny mi to vadilo, pak jsem si uvědomila, že díky větší šířce se mi lépe syn oplachoval, protože jsem mohla lépe k vodě. 86 na délku je dle mého už dostačující. Stejně prcek za pár měsíců přejde do vany. Větší bych zvažovala v případě, že chceš nadále využít místo bazénku první 2-3 roky na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
3.8.13 12:41

Já osobně bych šla radši do menší, protože se s ní líp manipuluje (já teda byla ochotná nosit jedině kyblík). Větší jak už bylo psáno jen v případě, že se to pak využije na zahradě. Taky záleží, jestli máte vanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.14 22:10

Zdravím, máte někdo zkušensoti s touto konkrétní vaničkou? http://www.malvik.cz/…goon-Ergonom Uvažujeme s manželem nad ní, v kamenném obchodě ji mají asi za 350.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
23.1.14 22:34

Zkušenost nemám, ale zdá se mi malá…za rok budete kupovat jinou neb se do ní dítě nevejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.14 22:47

@Mama11 My právě máme normální velkou vaničku, ale manipulace s ní nám moc nevyhovuje. A v koupelně jsme na ni neměli místo. Od roku jsem malou začali koupat ve sprše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
23.1.14 22:54

Máme něco podobného, ale já jí mám z druhé ruky…byla fajn, koupala jsem v cca do 7 měsíce, pak začala být malá a syn se posazoval, takže jsme ho stejně začali koupat ve vaně..ale účel splní;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.14 22:59

@Jajax1 Aha, díky. A měli jste tu, ve které se dá sedět? v téhle jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí