Make-up - kde nakoupit na netu?

NumLock
4.3.10 16:39

MAKE-UP MAYBELLINE,RIMMEL,LORÉAL

Ahoj,máte některá zkušennosti s těmito druhy a kde popřípadě kupujete?Maybelline Jade Superstay,Rimmel Lasting Finish a L'Oréal Paris Indefecible.Ten poslední od Loréal jsem na netu ani nenašla.Děkuji za příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
4.3.10 17:11

Ahoj, já za sebe neporadím, používám make-up od Mary Kay, ale jestli můžu, tak za sebe bych se zeptala i na Max Factor - Second skin, jestli někdo má zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.3.10 17:56

tak ten max factor mam a jsem moc spokojena..jen pri nakupu davejte pozor na odstin…vemte radej svetlejsi…pusobi pak na obliceji dost tmavsi.

miriam…make upy kupuju dycky v drogerii…musim vyzkouset!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.3.10 18:06

Používám rimmel ,ale stey matte - ale když mám suší plet tak se dělají šupinky jinak je super, drží, nešpiní.. Ale už jsem uvažovala že vyzkouším něco dražšího od loreálu.
Nakupuji rosmann, schlecker a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
4.3.10 18:38

Ahoj, používám Dermacol a super, je v tom Q10 a po odlíčení mám jemnou pleť.Ty co jsi vypsala bohužel neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.3.10 18:46

Ahoj, já používám Anti stress Lift od Astoru a kupuju v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
4.3.10 19:37

znáte www.strawberrynet.com :-)
dřív jsem tam hodně objednávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.3.10 20:43

Ja kupuji LOREAl true match barvu Beige,je bezvadny,super se prizpusobi konturam obliceje a kupuji v DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
5.3.10 07:32
mikitaa píše:
tak ten max factor mam a jsem moc spokojena..jen pri nakupu davejte pozor na odstin…vemte radej svetlejsi…pusobi pak na obliceji dost tmavsi.miriam…make upy kupuju dycky v drogerii…musim vyzkouset!

Ahoj,taky bych si musela vyzkoušet odstín v drogerii,ale některé nemají nikde,ani na netu,což nechápu.Jsou to totiž 3 nejlepší make-upy ve výsledcích D-testu,tak proto je hledám,ale jaksi nenacházím.Jinak zatím díky všem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml