Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, já za sebe neporadím, používám make-up od Mary Kay, ale jestli můžu, tak za sebe bych se zeptala i na Max Factor - Second skin, jestli někdo má zkušenosti?
tak ten max factor mam a jsem moc spokojena..jen pri nakupu davejte pozor na odstin…vemte radej svetlejsi…pusobi pak na obliceji dost tmavsi.
miriam…make upy kupuju dycky v drogerii…musim vyzkouset!
Používám rimmel ,ale stey matte - ale když mám suší plet tak se dělají šupinky jinak je super, drží, nešpiní.. Ale už jsem uvažovala že vyzkouším něco dražšího od loreálu.
Nakupuji rosmann, schlecker a pod.
Ahoj, používám Dermacol a super, je v tom Q10 a po odlíčení mám jemnou pleť.Ty co jsi vypsala bohužel neznám.
Ja kupuji LOREAl true match barvu Beige,je bezvadny,super se prizpusobi konturam obliceje a kupuji v DM
mikitaa píše:
tak ten max factor mam a jsem moc spokojena..jen pri nakupu davejte pozor na odstin…vemte radej svetlejsi…pusobi pak na obliceji dost tmavsi.miriam…make upy kupuju dycky v drogerii…musim vyzkouset!
Ahoj,taky bych si musela vyzkoušet odstín v drogerii,ale některé nemají nikde,ani na netu,což nechápu.Jsou to totiž 3 nejlepší make-upy ve výsledcích D-testu,tak proto je hledám,ale jaksi nenacházím.Jinak zatím díky všem.
Ahoj,máte některá zkušennosti s těmito druhy a kde popřípadě kupujete?Maybelline Jade Superstay,Rimmel Lasting Finish a L'Oréal Paris Indefecible.Ten poslední od Loréal jsem na netu ani nenašla.Děkuji za příspěvky.