Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahojky, blíží se mi „třicítka“ a začínám na sobě pomalu nacházet první vrásky. Hlavně vějířky u očí. Tak se chci zeptat, zda-li máte některá dobrou zkušenost s krémem, co by případně pomáhal vrásky zpomalit.Vím, že reklamy lžou a modelky, co v nich hrají maj kolem 18ti let,,,ale třeba něco fakt funguje.
(některé krémy jsou přece tak drahé,,tak přece musí aspoň trošku fungovat že?) ![]()
díky za každý příspěvek,
pa Lenka ze srpňátek 08
Ahoj, já slyšela, že dobrý je botoceutical, prý opravdu zabírá, ale je to přes dva lidi, takže pro mě už skoro jako „jedna paní povídala“. Takže se připojuju, jsem taky zvědavá, co kdo doporučí. ![]()
Ahoj. Není to vyloženě krém na vrásky (však ty je ještě nepotřebuješ) a ani není z těch drahých - ale já používám denní hydratační krém Doliva s koenzymem Q10. Stojí kolem 350 Kč a alespoň já s ním mám skvělé zkušenosti. Vypne a zpevní, pleť je vláčná a není mastná - pro mě prima:)
A holky, vichy mam rada normaderm, ale na to uz sem pomalu trochu stara. Jaka rada je na vrasky?
zrovna normaderm od vichy mi teda vůbec nepomáhá, ale jinak je vichy nejlepší
, kupuju na hluboký vrásky mámě a zabírá, sama nepoužívam nechci si přiznat že nejaký vrásky mam
a navíc ted jsem tak oteklá že ani žádný fakt nemam ![]()
eeevaaa Tak jako ja mam spis takovou jakoby problematickou smisenou a porad jinou plet, normaderm mi pride spis pro pubertaky, ale ted 30 na krku a ksicht se mi zacina lehce „deformovat“ tak premejslim, co a jak ![]()
já mám taky spíš mastnou pleť(T zónu) - dříve jsemjen ji měla suchou, zvláštní, mno asi se průběhem věku mění.
Vichy mám tedy zkušenost jen s makeupem(aera teint) a ten je vážně dobrý, přirozený, sametový, příjemný. Ten doporučuju. ![]()
děkuju za všechny reakce ![]()
holky a co něco co zabírá na celulitidu? cokoliv, masáže, zábaly, krémy … já už nevím co s tou mrchou ![]()
Ahojky. Krém je pouze krém ten ti neudělá zázraky.
Hodně důležitá je prevence aby se vrásky nedělaly, pokud už nějaké vrásky máš těžko se jich budeš zbavovat(na 100% fungují jen injekce a laser).
Pokud máš problém s očním okolím, v první řadě bych doporučila mikromasáž očního okolí a potom nějaký lehký hydratační krém na oční okolí.
Co se týká celého obličeje, vhodná by byla každý měsíc masáž, dobré je střídat klasickou a lymfatickou.
Na obličej bys měla používat, pleťové mléko, tonizační vodu a hydratační krém.
Složky v krému vzhledem k věku bych doporučila, kolagen, vitamín c, mořské řasy… pozor na koenzym Q10 ten je dobrý až od 35-výše, záleží samozřejmě na výrobci ale já ho dříve nedoporučuju. ![]()
Co se týká značek zkus se poohlídnout po profesionálních značkách. Nejsou sice známé ale neplatíš tam reklamu a tím pádem jsou krémy o dost kvalitnější. Když si koupíš reklamovaný krém 50% z ceny jde jen na reklamu. Upozorňuji nejméně kvality s porovnáním s cenou je v kosmetikách Avon A Oriflame a vlastně ve všech kosmetikách prodávajících se na základě pyramidy. ![]()
Nevím v jaké cennové relaci ses chtěla pohybovat ale velmi dobrou zkušenost mám s krémem od germaine de capuccini- Hydrassoin, Timexpert.....
Já mám zkušenost jako Janine, čím dražší, tím lepší. Mám dobré reference na Chanel, ale nevím, jestli budeš chtít tolik investovat do krému. Stejně nejúčinější je botox.
Na celulitidu je dobrej vacupress. Krémy moc nezabírají.
hailliejade píše:
holky a co něco co zabírá na celulitidu? cokoliv, masáže, zábaly, krémy … já už nevím co s tou mrchou
Ahoj. Tak celulitida je dost velký problém a zatím nenašli nic co by působilo na 100%.
Zkus masírovat, lymfatické masáže, popř. vysokopulzní laser. ![]()
Pokud k tomu ale máš dědičné dispozice tak si myslím že ti ani toto nezabere. ![]()
Mně na celulitidu dobře fungovaly lymfatické masáže a skořicové zábaly. A cvičit a hodně pít a zhubnout.