Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jestli mate penez nazbyt… je to zbytecne. koupila bych obycejnou vanicku. - treba ikea - do ni lehatko a nazdar bazar, uzijete to jeste spoustu let venku v lete na cakani. tuhle vymysleninu muzete tak max po cca 7 mesicich prodat. a mj. tyhle tvrde konstrukce „lehatka“ se miminkum moc nelibi. teda aspon neznam jedine co by to milovalo
Btw nejlepsi lehatko je penove.
sice se zhruba po 3m musi vyhodit, kvuli hygienicky strance, ale je pro miminko nejpohodlnejsi ![]()
http://www.detskyraj.cz/…e-do-vanicky
Příspěvek upraven 23.01.14 v 23:16
@obrazek Hledám negativa a pozitiva tady té vaničky. Ve větší jsme koupali první dceru a jak říkám, bylo to docela nepraktické, obzvlášť s vylíváním vaničky - no to byste u nás musely vidět
Spíš uvažuju, že až se nás někdo z rodiny zeptá, co na mimčo chcem tak bysme mohli říct, že tuhle vaničku.
Vzdyt pisu - negativum je to tvrde vlisovane lehatko a navic je to na velmi kratkou miminkovskou dobu. pozitivni na ni nevidim nic.
My máme klasickou velkou vaničku s látkovým lehátkem. Je fakt, že se s ní blbě manipuluje. Máme ale sprcháč, do kterého se vanička krásně vejde a vylévání vody je hračka. Mě by na té ergo vaničce vadilo, že je tvrdá - musela bych jí asi vypodložit plínama bo tak něco.
Jinak jsem u sestřenky viděla vaničku, která měla na sobě zavěšenou síťku, do které se mimčo položilo a musím uznat, že bych ji brala taky ![]()
Za malo, asi jsi to slyset nechtela, ale urcite jsou sikovnejsi darky pro miminko. ![]()
Přispívám do diskuze. Pořídili jsme plastovou vaničku, která je uvniř na dně tvarovaná ( má jakousi vytvarovanou vypouleninu na miminko, aby se tam položilo při koupání ) a chci jen upozornit na to, že to je horor
Malá nám při koupání klouzala a neustále si akorát o ten vytvarovaný kus plastu narážela prdelku. Vyřešila jsem to na chvíli lehátkem pro miminka, ale to ve vaničce díky těm vypouleninám nesedí a hýbe se. A navíc stejně pod malou musím mít ruku, aby se o tu vypouleninu nenarazila
No děs. Dneska koupím novou obyčejnou vaničku s plochým dnem a dám do ní jen to lehátko, co mám po starší dceři. Přikládám foto vaničky, kterou bych určitě nedoporučila.
@Daisy Veronica Tak já můžu už taky zmínit, jak jsme to vyřešili. M8me podobnou vaničku, to tvarování dole je opravdu nic moc, hlavně proto, že novorozenec klouže na strany - koupeme s manželem oba, jeden vždy přidržuje mimi. Ale neměnili bysme, stačí do té vaničky míň vody - 2 litry a líp se vylévá.
@Daisy Veronica my přesně tuhle máme a byli jsme celkem spokojení…malá v ní byla do doby než začla sedět takže zhruba do devátého měsíce a krásně na ní ležela a když byla miminko měla jsem pod ní ruku a nebo jsem dala na to plínku a polívali jsme a nezklouzávala vůbec.
Asi o zvyku ![]()
@sjuzn1 No vidíš, ne nadarmo se říká „sto lidí, sto chutí“
Já už vaničku prodávám a vyřešila jsem to vaničkou jinou ![]()
Ahoj, premyslim co k vanocum nasi nejmensi. Ma smysl 4 mesicni koupit vanicku shnuggle? Nebo je na to uz velka? Vsichni si tu vanicku chvali.