Vanička na koupání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
557
23.1.14 23:06

Tak to ne, to jsme neměli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.14 23:13

Jestli mate penez nazbyt… je to zbytecne. koupila bych obycejnou vanicku. - treba ikea - do ni lehatko a nazdar bazar, uzijete to jeste spoustu let venku v lete na cakani. tuhle vymysleninu muzete tak max po cca 7 mesicich prodat. a mj. tyhle tvrde konstrukce „lehatka“ se miminkum moc nelibi. teda aspon neznam jedine co by to milovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.14 23:14

Btw nejlepsi lehatko je penove. ;-) sice se zhruba po 3m musi vyhodit, kvuli hygienicky strance, ale je pro miminko nejpohodlnejsi ;)
 http://www.detskyraj.cz/…e-do-vanicky

Příspěvek upraven 23.01.14 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
23.1.14 23:19

@obrazek Hledám negativa a pozitiva tady té vaničky. Ve větší jsme koupali první dceru a jak říkám, bylo to docela nepraktické, obzvlášť s vylíváním vaničky - no to byste u nás musely vidět :) Spíš uvažuju, že až se nás někdo z rodiny zeptá, co na mimčo chcem tak bysme mohli říct, že tuhle vaničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.14 23:48

Vzdyt pisu - negativum je to tvrde vlisovane lehatko a navic je to na velmi kratkou miminkovskou dobu. pozitivni na ni nevidim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
23.1.14 23:52

My máme klasickou velkou vaničku s látkovým lehátkem. Je fakt, že se s ní blbě manipuluje. Máme ale sprcháč, do kterého se vanička krásně vejde a vylévání vody je hračka. Mě by na té ergo vaničce vadilo, že je tvrdá - musela bych jí asi vypodložit plínama bo tak něco. :nevim: Jinak jsem u sestřenky viděla vaničku, která měla na sobě zavěšenou síťku, do které se mimčo položilo a musím uznat, že bych ji brala taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
24.1.14 09:19

@obrazek Jo děkuji za to negativum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.1.14 09:22

Za malo, asi jsi to slyset nechtela, ale urcite jsou sikovnejsi darky pro miminko. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
16.4.14 11:18

Přispívám do diskuze. Pořídili jsme plastovou vaničku, která je uvniř na dně tvarovaná ( má jakousi vytvarovanou vypouleninu na miminko, aby se tam položilo při koupání ) a chci jen upozornit na to, že to je horor :( Malá nám při koupání klouzala a neustále si akorát o ten vytvarovaný kus plastu narážela prdelku. Vyřešila jsem to na chvíli lehátkem pro miminka, ale to ve vaničce díky těm vypouleninám nesedí a hýbe se. A navíc stejně pod malou musím mít ruku, aby se o tu vypouleninu nenarazila :cert: No děs. Dneska koupím novou obyčejnou vaničku s plochým dnem a dám do ní jen to lehátko, co mám po starší dceři. Přikládám foto vaničky, kterou bych určitě nedoporučila.

• Citovat
  • Upravit
568
24.4.14 17:11

@Daisy Veronica Tak já můžu už taky zmínit, jak jsme to vyřešili. M8me podobnou vaničku, to tvarování dole je opravdu nic moc, hlavně proto, že novorozenec klouže na strany - koupeme s manželem oba, jeden vždy přidržuje mimi. Ale neměnili bysme, stačí do té vaničky míň vody - 2 litry a líp se vylévá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.4.14 17:19

@Daisy Veronica my přesně tuhle máme a byli jsme celkem spokojení…malá v ní byla do doby než začla sedět takže zhruba do devátého měsíce a krásně na ní ležela a když byla miminko měla jsem pod ní ruku a nebo jsem dala na to plínku a polívali jsme a nezklouzávala vůbec. :-) Asi o zvyku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
24.4.14 18:17

@sjuzn1 No vidíš, ne nadarmo se říká „sto lidí, sto chutí“ :hug: Já už vaničku prodávám a vyřešila jsem to vaničkou jinou :D

• Citovat
  • Upravit
4622
4.12.18 14:27

Ahoj, premyslim co k vanocum nasi nejmensi. Ma smysl 4 mesicni koupit vanicku shnuggle? Nebo je na to uz velka? Vsichni si tu vanicku chvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí