Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nevim jestli to chces pro sebe,nebo pro dite,ale nasemu prckovi pomohlo hodne telove mleko Batole od Astridu.A pritel ma hodne suchou a citlivou pokozku a maze se cervenym Garnierem
ahoj já jsem dlouho ležela v nemocnici a z toho povlečení nsen měla kůži úplně vysušenou a tak jsem si koupila astryd na suchou a citlivou kůži a super a nebo jsem se mazala dětským ojejíčkem od aviryl
Mně pomáhá Nivea body tmavomodrá-pro velmi suchou pokožku, je hodně mastná. Naproti tomu olej nic.
Taky jsem byla spokojená s řadou Loreal.
Bohunko Neutrogenu používám na ruce,tělový mlíko nee,asi zkusím to od Bioderm ![]()
Používám Yves Rocher. Taky sem vyzkoušela kde co ale u tohodle sem konečně zůstala. Je to přírodní a hlavně po namazání během chviličky kůže zůstává vláčná ale ne mastná jako u ostatních mlík apod. co sem vyzkoušela.
Ahojík, já používám pro syna a když je potřeba i pro sebe excipial lipolotion.První jsme měli na předpis od dět.doktorky.Je volně prodejný a funguje i na mírný exzém.Syn má lokální suché fleky a když poctivě mažeme do 3 dnů je to pryč.Používáme 4 roky. Já mám po tom prdelku jak miminko ![]()
Ahoj, co říkáte na novinku telove mléko do sprchy od nivea.je dobre?
Ahojky,
dííky 
můžete mi některá poradit nějaký kvalitní a hlavně účinný tělový mléko na suchou a citlivou pokožku??
Zkusila jsem kde co,ale účinek nic moc