Lupy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
NumLock
29.3.10 09:53

LUPY

Ahoj,je nějaký šampon,který vám na lupy opravdu zabral??Díky za zkušennosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
29.3.10 09:59

Ahojky,
můj manžel měl dost lupů a pomohl mu head and shoulders a mentolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.3.10 10:06
M-a-j-a píše:
Ahojky,
můj manžel měl dost lupů a pomohl mu head and shoulders a mentolem.

Taky tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
29.3.10 10:10

No ten právě manžel zkusil a nezabral mu a děsně ho po něm svědila hlava :roll:

• Citovat
  • Upravit
2466
29.3.10 10:30

Ahoj .
Tak mě teda pomohl jakýkoliv head and shoulders .
Používám ho už asi tři roky a bez problémů!
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.3.10 10:30

Ahoj Miriamm, manželovi jediný šampon, který zabral na lupy je Elseve, je opravdu výborný - mají na lupy více druhů - všechny jsou dobré. Šampony se mají střídat, tak občas zkusíme jiný - Head and Shoulders, Schauma, atd, ale vždycky se musí po pár umytích vrátit k Elseve, protože se vrací lupy :-( . Takže doporučuji jedině ELSEVE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
29.3.10 10:34

K-šampon z lékárny (měl by být podobný jako Nizoral, ten je k dostání taktéž v lékárně), ale zase jsem po něm neměla pěkné vlasy.
V drogerii bych při velkých problémech s lupy nehledala - já mám cosi, co vlastně kolem obličeje přechází v ekzém, i když teď už dlouho ne, dřív hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
29.3.10 10:40

Ahoj Miriamm, za mě taky doporučuju Elseve, občas jsem měla taky lupy, pak jsem koupila elseve se seleniem a lupy jsem neměla půl roku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.3.10 10:41

tak mě zabral jedině T-gel total, ale drahý je jak pr.se. Jenže po porodu už ani ten nepomáhá a já už se snažím měsíc dokopat se, abych si zašla ke kožařce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
29.3.10 10:44

jestli má opravdu problémy s lupy -z drogerky mu šampon nezabere.Dobrý je ten Nizoral a pak se mi osvědčil Šampon na mastné lupy od VIchy (je s modrým čtverečkem).Stojí dost tak 300,ale pokud má manžel krátký vlasy vydrží mu fakt hooooodně dlouho.Taky je proti lupům Klorane ten mě nezabral a od Laroche posay -taky ne .Nebo může jít na kožní tam mu dají taky spec.šampon -není moc drahej ,ale dost smrdí to by ses musela nejspíš odstěhovat z ložnice :lol: .No chce to zkoušet .Ale at určitě zkusí Vichy nebo Nizoral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
29.3.10 11:17

Souhlasím s Pavlak, manželovi zabral na lupy jen Vichy. A vydrží mu dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.3.10 11:25

ahoj používám Cerny cosmetics, šampon super stojí sice 350,ale pokud se objeví lupy tak jsou za dvě mytí pryč. A má to další výhody je to eko kosmetika je vhodná i pro lidi co mají s běžnými šampny problémy. sama jsem zkoušela třeba elsev no a hrůza pěkně jsme se po něm osypali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.3.10 11:34

Ahoj, manzel ma trosku dermatitidu (jojo, jako mimina :lol: ), pac ma ted „k staru“ problemy s kuzi :wink:
Zacaly se mu dost delat lupy, zadne Nizoraly ani podobne z lekarny mu kozarka nedoporucila, hodne to vysusuje, co doporucila je Vichy Dercos, kupujeme zeleny a hodne mu to pomaha, i kdyz stejne nezmizely na 100% :nevim:
Mame ten se zlutym ctvercem, ale je samo vice druhu:
 http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
29.3.10 11:50

Díky moc všem,chtěla sem se ubezpečit nad šamponem VICHY,ten vždycky kupuju tátovi na svátek,narozeniny a na vánoce a taky mu právě zabírá.Tak koupím a uvidíme.Každému sedne nakonec stejně něco jiného.Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
2318
29.3.10 12:13

Pokud jsou lupy, bývá zaplísněné střevo. Krom šamponu bych se podívala po netu, jak tělo celkově odplísnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí