Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
můj manžel měl dost lupů a pomohl mu head and shoulders a mentolem.
M-a-j-a píše:
Ahojky,
můj manžel měl dost lupů a pomohl mu head and shoulders a mentolem.
Taky tak. ![]()
No ten právě manžel zkusil a nezabral mu a děsně ho po něm svědila hlava ![]()
Ahoj .
Tak mě teda pomohl jakýkoliv head and shoulders .
Používám ho už asi tři roky a bez problémů!
![]()
Ahoj Miriamm, manželovi jediný šampon, který zabral na lupy je Elseve, je opravdu výborný - mají na lupy více druhů - všechny jsou dobré. Šampony se mají střídat, tak občas zkusíme jiný - Head and Shoulders, Schauma, atd, ale vždycky se musí po pár umytích vrátit k Elseve, protože se vrací lupy
. Takže doporučuji jedině ELSEVE.
K-šampon z lékárny (měl by být podobný jako Nizoral, ten je k dostání taktéž v lékárně), ale zase jsem po něm neměla pěkné vlasy.
V drogerii bych při velkých problémech s lupy nehledala - já mám cosi, co vlastně kolem obličeje přechází v ekzém, i když teď už dlouho ne, dřív hodně.
Ahoj Miriamm, za mě taky doporučuju Elseve, občas jsem měla taky lupy, pak jsem koupila elseve se seleniem a lupy jsem neměla půl roku ![]()
tak mě zabral jedině T-gel total, ale drahý je jak pr.se. Jenže po porodu už ani ten nepomáhá a já už se snažím měsíc dokopat se, abych si zašla ke kožařce ![]()
jestli má opravdu problémy s lupy -z drogerky mu šampon nezabere.Dobrý je ten Nizoral a pak se mi osvědčil Šampon na mastné lupy od VIchy (je s modrým čtverečkem).Stojí dost tak 300,ale pokud má manžel krátký vlasy vydrží mu fakt hooooodně dlouho.Taky je proti lupům Klorane ten mě nezabral a od Laroche posay -taky ne .Nebo může jít na kožní tam mu dají taky spec.šampon -není moc drahej ,ale dost smrdí to by ses musela nejspíš odstěhovat z ložnice
.No chce to zkoušet .Ale at určitě zkusí Vichy nebo Nizoral.
Souhlasím s Pavlak, manželovi zabral na lupy jen Vichy. A vydrží mu dlouho.
ahoj používám Cerny cosmetics, šampon super stojí sice 350,ale pokud se objeví lupy tak jsou za dvě mytí pryč. A má to další výhody je to eko kosmetika je vhodná i pro lidi co mají s běžnými šampny problémy. sama jsem zkoušela třeba elsev no a hrůza pěkně jsme se po něm osypali.
Ahoj, manzel ma trosku dermatitidu (jojo, jako mimina
), pac ma ted „k staru“ problemy s kuzi ![]()
Zacaly se mu dost delat lupy, zadne Nizoraly ani podobne z lekarny mu kozarka nedoporucila, hodne to vysusuje, co doporucila je Vichy Dercos, kupujeme zeleny a hodne mu to pomaha, i kdyz stejne nezmizely na 100% ![]()
Mame ten se zlutym ctvercem, ale je samo vice druhu:
http://www.zbozi.cz/?…
Díky moc všem,chtěla sem se ubezpečit nad šamponem VICHY,ten vždycky kupuju tátovi na svátek,narozeniny a na vánoce a taky mu právě zabírá.Tak koupím a uvidíme.Každému sedne nakonec stejně něco jiného.Díky ![]()
Pokud jsou lupy, bývá zaplísněné střevo. Krom šamponu bych se podívala po netu, jak tělo celkově odplísnit.
Ahoj,je nějaký šampon,který vám na lupy opravdu zabral??Díky za zkušennosti.