Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
děkuju ![]()
já jsem právě našla na internetu ty obyčejný natáčky a jsou 55 cm dlouhý a jedny se točí normálně na pravou stranu a druhý na levou. (http://www.magickenatacky.cz/…-50ks-2.html) a na jedné stránce jsem je našla ještě levnější a dokonce se tam dá vybrat, kolik kusů chceš
(http://www.natacky.com/…hych-natacek) ale někde jsem právě četla, že ty obyčejný jsou naprd.. tak nevím, jestli to objednat nebo ne.. rozhodně originální jsou předražený!
Záleží kolik chceš kusů, ale když si objednáš balíček 50ks tak to vychází na 19Kč/ks, což je lepší než když si je objednáš jednotlivě. Na druhých stránkách (balíček 40ks) to vychází na 19,10 Kč/ks. ![]()
Navnadila jsi mě - už je objednávka odeslána ![]()
Já pořád váhám.. nevím kolik kusů budu potřebovat.. a hlavně když mám vlasy sestříhané, tak nahoře ty 55cm zas tak nepotřebuju.. ale kdoví, jaký vlasy budu mít za půl roku
asi si je taky objedám
z které stránky jsi to nakonec objednávala? ![]()
Objednala jsem je z www.magickenatacky.cz Balíček 50 ks - extra dlouhé. Už se nemůžu dočkat - už jsou vyexpedované. ![]()
@A-lexa píše:
Objednala jsem je z www.magickenatacky.cz Balíček 50 ks - extra dlouhé. Už se nemůžu dočkat - už jsou vyexpedované.
tak jak to vypadá? Seš s nima spokojená?
@sarka918 píše:
tak jak to vypadá? Seš s nima spokojená?
Bohužel jsem teď měla trochu fofr a zatím jsem je nestihla vyzkoušet
. Jinak jsem zkusila jen tak „na suché“ jednu natáčku když dorazily a měla jsem trochu problém s natáhnutím pramenu - asi to chce trochu cviku a slabší pramen
. Na vlasech držela super a sundání trochu tahalo, ale to se naučím. Co ty?? Šla jsi do nich, nebo ještě zvažuješ. ![]()
Tak já je popužívám, a můsím je jen a jen pochválit. n chce to jen vyladit šíři pramenů, a pak to nebude ani tahat. ![]()
Já právě ještě zvažuju, být ještě o trochu levnější, tak bych asi neváhala.. Ale na mě je to docela dost peněz no.. ale co tak na ně čtu komentáře, tak si to všichni chválí.. Pak dám vědět, jak jsem dopadla já, jestli si je objednám
akci mají do konce měsíce, takže mám ještě trošku času ![]()
Ale ty máš určitě ty krátký žejo.. Ty 55 cm jsem totiž ještě u vietnamců neviděla..
No 55 cm dlouhé určitě nejsou, budou tak cca něco přes 20cm a ty kratší něco přes 10cm dlouhé, ale mně to stačí dlouhí vlasy moc nemám
když byla potřeba, tak jsem dala dvě za sebe.
Natáčky mají uváděnou délku v „roztaženém“ stavu aby se dalo odhadnout na jak dlouhé vlasy se použijí. Tj.: délka 55cm je na vlasy dlouhé 55cm a když se potom natáčka sama „zakroutí“ do klasického tvaru má 22 cm.