Magické natáčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
červená okurka
1.11.10 22:12

nevím od kud jsi,ale ja jsem tyto ,,natáčky,, viděla skoro v každém obchodě u vietnamců, tak se zkus porozhlidnout :wink: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Veris223
7.8.11 13:43

Ahojte, můžete mi prosím napsat kde v Ostravě se dají tyhle natáčky koupit? Moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
7013
23.2.12 21:10

Ahoj, nemáte tu některá nové zkušenosti s takovýma natáčkama??? Přemýšlím jak si zvlnit vlasy, aby to nevypadalo uměle a tyhle natáčky vypadají dobře, ale není nad osobní zkušenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 21:12

ahoj, mám je a mě vyhovujou, dělají takové lokýnky, mám je z netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
23.2.12 21:16

A dáváš si to od kořínků? Nebo jen na konec, aby to vypadalo přirozeněji? A jakou máš velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 21:22

já mám ty nejdelší a stejně je nemůžu od kořínků dát, mám moc dlouhé vlasy ale mě se to líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
23.2.12 21:24

No zítra je asi začnu schánět…bylo na to i dost dobrých recenzí na netu, jen doufám, že je seženu a že to budu umět :-D

Moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.12 12:01

neí vůbec zač, já z toho taky měla lufta ale jde to docela dobře, ségra je má taky a koukala jaké měla lokýnky :lol: :mavam: tak at se daří, klidně písni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 11:53

A jak dlouho ti to schlo??? Delala sme to kamosce a nez ji to uschlo tak to trvalo strasne dlouho…:( tak by mne zajimalo jak si na tom ty? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
19.3.12 11:55

Já je používám čas od času, kupovala jsem je u veitnamců za 79kč balení :palec: a nejprve si vlasy napůl vysuším a pak trprve dávám do natáček, a buď fénuji nebo nechám přes noc.

Prvně jsem je měla u kadeřnice když mi dělala lokny na svatbu a je to o dost rychlejší než kůlmou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šalali12
10.5.12 15:09

Kde v Ostravě a za jakoucenu je prosím prodávaji?

• Citovat
  • Upravit
97
12.5.12 01:45

cca před 2 měsíci jsem si je objednala přes jeden slevový portál, balíček mi přišel zabalený v igelitovém obalu, po odbalení pomačkaná a potrhaná krabička, tak jsem si říkala, že to přece nevadí důležitá je kvalita ;) no katastrofa, už nikdy víc, teď mi tady leží, na moje vlasy to teda není :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L89
8.6.12 11:01

Ahoj, poradí někdo se zkušenostmi? Chci změnu, ale s mými vlasy to moc nejde, mám jich opravdu moc, jsou pevné rovné a mám je těsně pod zadek. Z copánků mi to je vidět pouze den, vlasy se mi rovnají, ani na svatbu účes od kadeřnice mi nevydržel ani na obřad, během hodiny jsem je měla opět rovné. :-( Co tyto magické nebo jsem přemýšlela nad těmi papiloty, ale nevím, nechci zbytečně vyhazovat peníze.Díky

• Citovat
  • Upravit
15
26.6.12 19:35

ahoj, nevíte jaký je rozdíl výsledku mezi originálními curlformers a normálními levnými magickými natáčkami? Kupujete si originální curlformers (www.lokny.cz) nebo např. od vietnamců nebo z obyčenjných stránek, kde je nazývají magické natáčky? Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.12 20:01

Ahoj no tak já mám doma normálně z obchodu ty obyčejné a měla jsem je zaráz na hlavě i s originálníma (půjčené od tety je kadeřnice) a žádný rozdíl jsem teda nepocítila možná mě spíš mrzí že ty obyčejné se nedělají takové dlouhé nebo nerozlišují silné a úzké na různé druhy kudrlin, mám docela dlouhé vlasy tak musím ty obyčejné dávat dvě za sebou :) ale efekt je normální nic nejde poznat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí