Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte, můžete mi prosím napsat kde v Ostravě se dají tyhle natáčky koupit? Moc děkuju
Ahoj, nemáte tu některá nové zkušenosti s takovýma natáčkama??? Přemýšlím jak si zvlnit vlasy, aby to nevypadalo uměle a tyhle natáčky vypadají dobře, ale není nad osobní zkušenost ![]()
ahoj, mám je a mě vyhovujou, dělají takové lokýnky, mám je z netu
A dáváš si to od kořínků? Nebo jen na konec, aby to vypadalo přirozeněji? A jakou máš velikost?
já mám ty nejdelší a stejně je nemůžu od kořínků dát, mám moc dlouhé vlasy ale mě se to líbí
No zítra je asi začnu schánět…bylo na to i dost dobrých recenzí na netu, jen doufám, že je seženu a že to budu umět ![]()
Moc děkuju ![]()
neí vůbec zač, já z toho taky měla lufta ale jde to docela dobře, ségra je má taky a koukala jaké měla lokýnky
tak at se daří, klidně písni
A jak dlouho ti to schlo??? Delala sme to kamosce a nez ji to uschlo tak to trvalo strasne dlouho…:( tak by mne zajimalo jak si na tom ty?
![]()
Já je používám čas od času, kupovala jsem je u veitnamců za 79kč balení
a nejprve si vlasy napůl vysuším a pak trprve dávám do natáček, a buď fénuji nebo nechám přes noc.
Prvně jsem je měla u kadeřnice když mi dělala lokny na svatbu a je to o dost rychlejší než kůlmou ![]()
cca před 2 měsíci jsem si je objednala přes jeden slevový portál, balíček mi přišel zabalený v igelitovém obalu, po odbalení pomačkaná a potrhaná krabička, tak jsem si říkala, že to přece nevadí důležitá je kvalita
no katastrofa, už nikdy víc, teď mi tady leží, na moje vlasy to teda není ![]()
Ahoj, poradí někdo se zkušenostmi? Chci změnu, ale s mými vlasy to moc nejde, mám jich opravdu moc, jsou pevné rovné a mám je těsně pod zadek. Z copánků mi to je vidět pouze den, vlasy se mi rovnají, ani na svatbu účes od kadeřnice mi nevydržel ani na obřad, během hodiny jsem je měla opět rovné.
Co tyto magické nebo jsem přemýšlela nad těmi papiloty, ale nevím, nechci zbytečně vyhazovat peníze.Díky
ahoj, nevíte jaký je rozdíl výsledku mezi originálními curlformers a normálními levnými magickými natáčkami? Kupujete si originální curlformers (www.lokny.cz) nebo např. od vietnamců nebo z obyčenjných stránek, kde je nazývají magické natáčky? Děkuji moc ![]()
Ahoj no tak já mám doma normálně z obchodu ty obyčejné a měla jsem je zaráz na hlavě i s originálníma (půjčené od tety je kadeřnice) a žádný rozdíl jsem teda nepocítila možná mě spíš mrzí že ty obyčejné se nedělají takové dlouhé nebo nerozlišují silné a úzké na různé druhy kudrlin, mám docela dlouhé vlasy tak musím ty obyčejné dávat dvě za sebou
ale efekt je normální nic nejde poznat ![]()
nevím od kud jsi,ale ja jsem tyto ,,natáčky,, viděla skoro v každém obchodě u vietnamců, tak se zkus porozhlidnout