Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ještě jsem to nestihla, malá mi tu pořád jen řve, tak chovám a kojím, jen co jí uložím, změřím.
@Lussye píše:
Tak dlouhé jsou 33cm, a ty krátké 20cm
@A-lexa píše:![]()
Tak já mám jak jsem již psala 55cm roztažené a srolované mají cca 22cm.
Ahoj, tak jak jsi s nima spokojená? Já ještě váhám… Takže se asi rozhodnu podle tvého soudu
drží ti vlnky i bez tužidla?
@sarka918 píše:
Ahoj, tak jak jsi s nima spokojená? Já ještě váhám… Takže se asi rozhodnu podle tvého soududrží ti vlnky i bez tužidla?
Ježiši - tak to abych si šla rychle natočit hlavu
. Prcek před chvilkou usnul (rostou nám prý zoubky - a to nám teprve budou 4 měsíce, tak to je celkem náročný). Teď jdu vařit, ale slibuji, že vyzkouším co nejdříve a dám vědět. Předem ale říkám, že bez tužidla do toho nejdu ![]()
Tak jsem si ty natáčky taky objednala
dala jsem si to expres, protože jsem se nemohla dočkat.. dneska dorazily.. jsem naprosto spokojená
větší spokojenost už ani nemůže být.. prvně teda když jsem ty natáčky sundala, tak jsem měla fakt jednu loknu jako druhou.. trochu jsem to pročesala a krása
asi si vlásky budu natáčet pořád.. a hlavně měla jsme to na hlavě jen 1,5 hod.. a krása.. teda ze začátku a na konci jsem tomu pomohla fénem.. ale dohromady jsem to dýl jak 5 minut rozhodně nefénovala
je to rychlovka
lepší jak kulma
doporučuju všem! ![]()
A-lexa: bez tužidla bych do toho taky nešla, ale dala jsem ho tam tak o velikosti tenisáku.. víc ne..
@sarka918 - jééé, tak to je super. Já jsem to bohužel ještě nestihla. Kdybys čekala na mé reference, tak se asi nedočkáš
. Teď mám reference já od tebe
. Jak dlouho ti trvalo natočit si celou hlavu - mám dost vlasů a celkem se toho bojim - že to bude dlouho trvat. ![]()
@A-lexa - mám ty 55ti centimetrový.. a mám to akorád s délkou… a těch 50 natáček.. a ještě 13 mi jich zbylo, když jsem si je natáčela teď poprvé… ale asi ještě upravím velikost pramínků.. takže mi nic moc nezbyde.. prvních asi 6 natáček mi trvalo strašně dlouho.. než jsem přišla na to, jak jde ten vlas snadno protáhnout.. vždycky si držím u hlavy tu část natáčky otevřenou, aby ten vlas snadno proklouzl.. a pak jak jsem na to přišla, tak to bylo fakt zachvilinku hotový.. tak půl hodky.. možná ani tolik ne..
když jsem ty natáčky sundala, tak jsem z toho byla nešťastná a v první chvilce jsem si myslela, že je hned prodám
pak jsem to upravila a už bych to nevyměnila.. jen jsem je asi moc rozčesala
vzala jsem na to normální kartáč, jak jsem z toho byla nešťastná.. ale krásný vlnky mám ještě dneska
což mě docela překvapilo, protože si do těch vlasů pořád šahám a zkoumám ty vlnky.. už se těším, až si je znova navlním.. bude to jen lepší a lepší
a hlavně výhoda je, že ani není poznat, že to máš pak natočený.. vypadá to, jako bych je měla takhle od přírody
jsem moooooc spokojená
hlavně mi pak dej vědět, jak jsi dopadla ty
ale prvně to musíme pořádně všechno vychytat a bude to rychlovka
s kulmou jsem stála u zrcadla vždycky minimálně 2 hodiny a takhle to natočím a dělám si co chcu a pak to jen sundám a upravím no
krásna ![]()
@sarka918 - určitě dám vědět už se moc těším
, ale bohužel zatím nestíhám
.
@sarka918 Ahoj, tak jsem se včera konečně dostala k natáčkám. V půlnoci jsem si natočila hlavu - zbylo mi 6 natáček
. A držela jsem se toho jak jsi psala že je lepší držet u hlavy tu část natáčky otevřenou, aby ten vlas šel snadno protáhnout a je to fakt lepší
. Potom jsem v nich šla spát - musím říct, že to bylo peklo - vůbec se v nich spát nedá
pořád mě něco tahalo - už jsem spala ve všelijakejch, ale toho byla fakt hrůza. No prostě ve 3 ráno jsem to už nevydržela a šla je sundat. Některý prameny byly ještě vlhký (natáčela jsem uplně mokrou hlavu- že do rána uschnou), ale ty suchý fakt super. Ráno byly krásně kudrnatý a ty vlhký se natáhly, tak jsem jen dotočila kulmou. Jsou to fakt krásný kudrlinky - naprosto přirozený. Nerozčesávala jsem jen jsem je v překlonu rozcuchala rukama.
JSOU FAKT SUPEEEEEEER. ![]()
Jsou skvělé! Měla jsem je na hlavě hodinu a půl, asi 10 minut jsem vlasy fénovala. Netahají a použití je velmi jednoduché ![]()
A zkoušela je některá z vás která má i kratší vlasy?? mám na hlavě mikádo do podkovy a bojím se abych nevypadala nakonec jak afroš ![]()
Ahoj,
a dají se koupit např. v Tescu, Hypermarket apod.? Nebo v DM?
Když máte na hlavě ty natáčky musím je nechat přes noc? ![]()
Hele kup si to přes net, jsou fakt super
někde výš jsem dávala odkaz..já mám dlouhý vlasy a vždycky si je umeju, nandám natáčky, trochu vyfoukám, pak jdu něco dělat a občas to profouknu fénem.. tak za hodku dvě zase pořádně profouknu, nechám vychladnout a sundám
nechtěla bych v nich spát.. řekla bych, že to bude tlačit.. ![]()