Magické natáčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
17.7.12 19:17

Ještě jsem to nestihla, malá mi tu pořád jen řve, tak chovám a kojím, jen co jí uložím, změřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
17.7.12 19:46

Tak dlouhé jsou 33cm, a ty krátké 20cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
17.7.12 19:54
@Lussye píše:
Tak dlouhé jsou 33cm, a ty krátké 20cm
:mrgreen: :mrgreen: Tak já mám jak jsem již psala 55cm roztažené a srolované mají cca 22cm.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.7.12 18:56
@A-lexa píše: :mrgreen: :mrgreen: Tak já mám jak jsem již psala 55cm roztažené a srolované mají cca 22cm.

Ahoj, tak jak jsi s nima spokojená? Já ještě váhám… Takže se asi rozhodnu podle tvého soudu :D drží ti vlnky i bez tužidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
23.7.12 23:36
@sarka918 píše:
Ahoj, tak jak jsi s nima spokojená? Já ještě váhám… Takže se asi rozhodnu podle tvého soudu :D drží ti vlnky i bez tužidla?

Ježiši - tak to abych si šla rychle natočit hlavu :mrgreen:. Prcek před chvilkou usnul (rostou nám prý zoubky - a to nám teprve budou 4 měsíce, tak to je celkem náročný). Teď jdu vařit, ale slibuji, že vyzkouším co nejdříve a dám vědět. Předem ale říkám, že bez tužidla do toho nejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.7.12 20:12

Tak jsem si ty natáčky taky objednala :) dala jsem si to expres, protože jsem se nemohla dočkat.. dneska dorazily.. jsem naprosto spokojená :D větší spokojenost už ani nemůže být.. prvně teda když jsem ty natáčky sundala, tak jsem měla fakt jednu loknu jako druhou.. trochu jsem to pročesala a krása :) asi si vlásky budu natáčet pořád.. a hlavně měla jsme to na hlavě jen 1,5 hod.. a krása.. teda ze začátku a na konci jsem tomu pomohla fénem.. ale dohromady jsem to dýl jak 5 minut rozhodně nefénovala :) je to rychlovka :) lepší jak kulma :) doporučuju všem! :)

A-lexa: bez tužidla bych do toho taky nešla, ale dala jsem ho tam tak o velikosti tenisáku.. víc ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
31.7.12 21:23

@sarka918 - jééé, tak to je super. Já jsem to bohužel ještě nestihla. Kdybys čekala na mé reference, tak se asi nedočkáš :oops: :zed:. Teď mám reference já od tebe :palec:. Jak dlouho ti trvalo natočit si celou hlavu - mám dost vlasů a celkem se toho bojim - že to bude dlouho trvat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.8.12 07:56

@sarka918 - A jak dlouhé jsi si nakonec vlastně koupila? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.8.12 18:02

@A-lexa - mám ty 55ti centimetrový.. a mám to akorád s délkou… a těch 50 natáček.. a ještě 13 mi jich zbylo, když jsem si je natáčela teď poprvé… ale asi ještě upravím velikost pramínků.. takže mi nic moc nezbyde.. prvních asi 6 natáček mi trvalo strašně dlouho.. než jsem přišla na to, jak jde ten vlas snadno protáhnout.. vždycky si držím u hlavy tu část natáčky otevřenou, aby ten vlas snadno proklouzl.. a pak jak jsem na to přišla, tak to bylo fakt zachvilinku hotový.. tak půl hodky.. možná ani tolik ne.. :) :nevim: když jsem ty natáčky sundala, tak jsem z toho byla nešťastná a v první chvilce jsem si myslela, že je hned prodám :D pak jsem to upravila a už bych to nevyměnila.. jen jsem je asi moc rozčesala :D vzala jsem na to normální kartáč, jak jsem z toho byla nešťastná.. ale krásný vlnky mám ještě dneska :) což mě docela překvapilo, protože si do těch vlasů pořád šahám a zkoumám ty vlnky.. už se těším, až si je znova navlním.. bude to jen lepší a lepší :palec: a hlavně výhoda je, že ani není poznat, že to máš pak natočený.. vypadá to, jako bych je měla takhle od přírody :) jsem moooooc spokojená :) hlavně mi pak dej vědět, jak jsi dopadla ty :mavam: ale prvně to musíme pořádně všechno vychytat a bude to rychlovka :) s kulmou jsem stála u zrcadla vždycky minimálně 2 hodiny a takhle to natočím a dělám si co chcu a pak to jen sundám a upravím no :) krásna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.8.12 22:44

@sarka918 - určitě dám vědět už se moc těším :dance:, ale bohužel zatím nestíhám :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
4.8.12 23:47

@sarka918 Ahoj, tak jsem se včera konečně dostala k natáčkám. V půlnoci jsem si natočila hlavu - zbylo mi 6 natáček :lol:. A držela jsem se toho jak jsi psala že je lepší držet u hlavy tu část natáčky otevřenou, aby ten vlas šel snadno protáhnout a je to fakt lepší :palec:. Potom jsem v nich šla spát - musím říct, že to bylo peklo - vůbec se v nich spát nedá :cert: pořád mě něco tahalo - už jsem spala ve všelijakejch, ale toho byla fakt hrůza. No prostě ve 3 ráno jsem to už nevydržela a šla je sundat. Některý prameny byly ještě vlhký (natáčela jsem uplně mokrou hlavu- že do rána uschnou), ale ty suchý fakt super. Ráno byly krásně kudrnatý a ty vlhký se natáhly, tak jsem jen dotočila kulmou. Jsou to fakt krásný kudrlinky - naprosto přirozený. Nerozčesávala jsem jen jsem je v překlonu rozcuchala rukama. :palec: JSOU FAKT SUPEEEEEEER. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka
31.12.12 01:02

Jsou skvělé! Měla jsem je na hlavě hodinu a půl, asi 10 minut jsem vlasy fénovala. Netahají a použití je velmi jednoduché :)

• Citovat
  • Upravit
Karol 3
18.1.13 23:34

A zkoušela je některá z vás která má i kratší vlasy?? mám na hlavě mikádo do podkovy a bojím se abych nevypadala nakonec jak afroš :-P

• Citovat
  • Upravit
179
30.1.13 16:07

Ahoj,
a dají se koupit např. v Tescu, Hypermarket apod.? Nebo v DM?
Když máte na hlavě ty natáčky musím je nechat přes noc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.2.13 10:41

Hele kup si to přes net, jsou fakt super :)někde výš jsem dávala odkaz..já mám dlouhý vlasy a vždycky si je umeju, nandám natáčky, trochu vyfoukám, pak jdu něco dělat a občas to profouknu fénem.. tak za hodku dvě zase pořádně profouknu, nechám vychladnout a sundám :) nechtěla bych v nich spát.. řekla bych, že to bude tlačit.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí